competition time

En dusch och ett par lager smink rikare, nu bär det av till ikea. Nu är det dags för dagens händelse. The big competition. Vem äter flest korvar. Även att Linn sagt att hon tar hem detta vet hon inte vilken korvälskare jag är innerst inne. Jag ska vinna!
Vi har tilloch med ett pris, den som förlorar köper en mjukglass till vinnare! 

Wish me luck!


varmkorv boggie

Äntligen har fönsterkillen kommit, han håller just nu på att sätta in glas i våra fönster, som vi varit utan sedan vi flytta in i princip. Ska bli så skönt, äntligen lite värme.

Abbe  sa "Linn the last night here, you have window" ja jo, det är så dags nu.

Ska se ett par avsnitt av OC, för ovanlighetens skull. Sen ska jag och Linn ta en utflykt till Ikea, jag fråga om vi inte kunde äta middag på Ikea och Linn var inte svår så det är vår picknick, vi ska på restaurang. Linn föreslog korv maraton, vilket jag inte är svår på, dessutom ska vi filma, ska se vem som äter flest!

Resultatet får ni senare!



12.58

Godmiddag allihopa!
När jag slog upp ögonen i morse möttes jag av ett ljud, ett ljud av smatter. Det var regnet som slog mot plasten i innergården. Det var kallt och jag ville inte gå upp, jag ville bara ligga kvar och somna om och bara drömma vidare. Men har man ett jobb att gå till så har man.

Det är bara två timmar kvar till jag slutar och då väntar en hemmadag med te och regnmys.

Kvällens planer ser ganska lugna ut och blir kanske lite mat hemma hos Nanna innan vi tar och sätter oss på någon bar och snackar skit. Sen får man alltid se var kvällen slutar.

Morgondagen börjar jag och Linn med en kaffe på glassbaren innan jag ska hjälpa henne att flytta!

Nu måste jag jobba vidare!
Ciao!

15.53

Natten har varit fruktansvärt kall, tror bestämmt att det är dags att lägga i det tjocka täcket nu. Det var svårt att komma upp imorse, att kliva ur sängen som äntligen blivit varm var inte det lättaste och sedan mötas av kylan som väntade ute, men den var ändå så frisk.
Jag gick lite tidigare från jobbet för att hinna in på banken innan dom stängde, var där i tid men eftersom inte alla spanjorer kan engelska fick jag sitta och vänta och till slut bli ombed att komma tillbaka senare.

När jag kom upp mötes jag av en Linn som förtillfället faktiskt är ute och letar jobb, efter att hon sagt att det kanske blev shopping istället bestämmde jag mig för att räkna hennes cv när hon kommer hem igen.

Efter att ha satt igång en tvätt har jag nu krypt ner i min säng med ett par avsnitt oc och maria kex. Ja dom heter faktiskt
maria kex här. Ska snart återvända till banken för att fixa mitt avmagnetiserade kort.

Ciao!

utklädnad på apolo

Här kommer bilderna jag lovade er!


Detta var innan jag fått min nos.

Fler bilder fick jag inte upp, bloggen vill inte som jag. Får lägga upp det sen.

Nu tror jag att jag måste sova så jag kommer upp imorgon. 
Ciao! 

Barcelona Live

För x-antal veckor sedan bad jag en killkompis fixa mig en ny banner för lite förändring men efter att Linn fixat sin innan idag och hon är trots allt arbetslös, har kunskap och program för det så erbjöd hon sig att fixa en till mig.

Här har ni resultatet. Många som velat bli nämd i min blogg idag men idag finns det bara en som får äran, min livskamrat Linn Olsson. Tack så mycket.
Allt inhämtat direkt från Barcelona.

Vad tycker ni?


En kväll i vår lägenhet . .

Efter min middag beslutade jag mig för att göra Linn sällskap undertiden som hon lagade mat. Tänkte sitta och knappa lite å datorn samtidigt som jag tänkte låta flabben gå men nej, där vara någon som ändrade mina planer, nagelfil och nagellack plockar Linn fram och ger min en menande blick. Ska jag vara helt ärlig så tog jag bort mitt svarta nagellack imorse och hela dagen har jag suttit och äcklats och skämts över mina naglar.


 
               Före                      Efter

Detta var inte det lättaste vill jag lova, tog närmre en timme att fixa det. Men jag måste erkänna att jag trivs mycket bättre med korta och välvårdade naglar.

Ciao!

koka-soppa-på-en-spik

Det är verkligen hur deprimerande som helst. Ute är det kallt och efter att ha haft 20grader så är det stor skillnad när det plötsligt är 10grader. Folk går runt i sina vinterjackor och det regnar. Riktigt skit väder så när jag kom hem var det bara en sak som gällde, satte mig för att se oc. Efter att ha sett ett par avsnitt kände jag hur ögonlocken började svika och när avsnittet är slut inser jag att jag inte sett mer än 1/3 del av det. Jag gav upp, kurade ihop mig i soffan och slöt ögonen för ett par timmars sömn.
Jag håller nu på att laga en av mina koka-soppa-på-en.spik-måltider. Den består av ris med lite lök och bearnisesås. Det är vad man får leva med när man är fattig som en kyrkråtta, eller så kanske jag ett ett par slantar, alternativ 2 är att mitt bankomatkort är avmagnetiserat.

regn och konkurs

Godmorgon alla läsare.

Gårdagen bestog av regn och precis som jag anade när jag vaknade möttes jag av regn när jag kom ut genom porten i morse. Det var inte enbart ragn, det var en fruktansvärd kyla.
Om det inte slutar snart tvivlar jag starkt på att Linn kommer ge sig ut på jobbjakt idag.

När jag kom fram till jobbet spred sig ett surr i hela rummet, "sterling har gått i konkurs" och det var många som var upprörda över detta eftersom man inte får tillbaka några pengar på bokade resor.
Som tur har jag inte bokat någon resa än, men man får väl börja kolla efter resa om jag ska komma hem till jul.

Nu kallar jobbet!
Hej så länge!

hard day

Ytterliggare en dag med dålig update, har haft en tuff dag. Vaknade med världens skallebank och sedan har jag suttit på jobb med skrikiga kunder i luren. Nu är jag bara så trött att ett par avsnitt av OC kan rädda min kväll innan jag ska dejta kudden.
Imorgon lovar jag lite bilder och lite bättre uppdatering!

Sov gott!


dagen i kort

kära läsare, jag är ledsen över den dåliga uppdateriingen men dagen har varit för bra, för många små händelser som förgyllt dagen för att det skullat kunna bli ett ordentligt inlägg.
Men imorgon väntar en uppdateringa av vår kväll på Apollo med utklädnad. vi ska fixa massor av bilder.

Ha en fin kväll!

Ciao!

Uppe på övertid. .

Usch jag förstå inte hur jag ska kunna gå upp i tid imorgon.

Linn siitter som sagt ute i köket, hon skulle skriva sitt CV men har inte kommit så långt. Eftersom Linn börjat sitt nya liv är hon väldigt strikt med vad hon äter och hur hon rör sig. Men plötsligt hör mina små öron att det prasslar i köket...
Jag tassade ut i köket "tagen på bar gärning" där står hon och äter på mina torkade aprikoser.
"nej det var inte dom jag ätit av, det var detta" och sträcker fram min matlåda...


Ser ni min halvätna köttbulle?

Och Linn som påstår att hon inte ens tycker om köttbullar. Hon jag iallafall till attack mot mina aprikoser och nu är halva påsen slut!

nej så kan du inte gå

Imorgon väntar utgång och inte vilken som helst, en utgång vi sent ska glömma. Det är nämligen utklädnad och för engångsskull vet jag vad jag ska vara. Bilder kommer upp imorgon men en liten ledtråd kan ni allt få.



Någon gissning?


Eftersom Linn ofta sagt "har man långa naglar tycker jag att man ska ha dom målade" så jag spatserade ut i köket där Linn plaserat sin dator och rumpa och fråga henne vad hon tyckte. "Nej nej, Karin ta bort det." jag svarade lugnt "men jag ska ju vara utklädd imorgon" hon vara snabbt "men då får du måla dom imorgon, du kan inte gå runt så".
Joho du Linn för det kan hon visst, imorgon har jag mycket att göra till skillnad från en arbetslös och tänkte göra min dag mindre stressig med att fixa detta idag.

Linn tyckte att detta var värt att fotografera så hon kila in på rummet för att hmta kameran och jag hör "mm nötter" sen hör jag bara ett skrik och utspringandes kommer hon lika fort. "Jag var med på tv, uhh Karin håller på med det camsexet nu igen och där hitta jag nötterna och stoppar ner hela ansiktet och så kollar jag på skärmen och där är jag, ahhh"

Nu sitter hon och väntar på att jag ska skicka bilderna till henne.

L I N N - blogg på mixture.devote.se säger:

du är inte det snabbaste travhästen

doris , säger:

därför ingen satsar på mig.

L I N N - blogg på mixture.devote.se säger:

precis..

L I N N - blogg på mixture.devote.se säger:

om jag lägger en femma kan du trampa på då?

L I N N - blogg på mixture.devote.se säger:

TYDLIGEN INTE!!!

Imorgon jobbar jag tidigt och för första gången på en månad har jag lagat mig en matlåda. Ska nu se ett avsnitt av OC innan jag gör john blund sällskap.  

Sov gott allihopa!


12:00

Vaknade för en timme sedan, har sedan dess kollat ett avsnitt av OC. Tror jag ska ta mig något att äta och sen kila ner till parken där Linn redan parkerat sig för lite sol.

Vi är snart inne i november och vi har fortfarande massor av myggor i vår lägenhet. Kan inte räkna betten jag fått.

Ska kila nu, återkommer under dagen!
Ciao!


barca och utekväll

Sitter just nu framför tv:n och skådar Barcelonas underbara spel, efter 37 minuter står det redan 5-0. På bordet står en skål med pasta och pesto, vilket inte ger mina smaklökar samma upplevelse som tidigare. Tror bestämmt att mina lökar tröttnat en aning.
Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag ska sätta lite smink och klä mig för en utekväll.

Ciao!

m-twins arrive

Jag har under ett par dagar pratat lite med Mikela, one of the M-twins from staffanstorp som anländer till Barcelona den 8 november. Förhoppningsvis bosätter hon sig i min lägenhet och ett par veckor senare anländer även hennes pojkvän Keta. Så ikväll får jag svar av henne.

Denna donna lärde jag känna på ett konfiramtionsläger, vi var i blekingeskärgård under tre veckor och under den tiden måste jag säga att vi kom varandra ganska nära. Så jag hade verkligen tyckt att det var roligt att få sällskap av henne.


Martina och Mikela

en vanlig lördag

När jag imorse slog upp mina ögon möttes dom av mörker, ett mörker jag tidigare aldrig skådat i vårt rum, jag trodde direkt att klockan var 7 eller kanske 8 men efter att Linn kilat upp så var jag bara tvungen att kolla på klockan och jag fick mig en mindre chock...klockan visade 13.42.

Jag kilade ner till consum för att inhandla lite frukost och en ny tandborste.
Ute skiner solen och här sitter vi fyra inomhus och knappar på våra datorer och kollar sex and the city och oc. Hur deprimerande är inte det? Nu är klockan 21.30 och jag sitter fortfarande på samma plats som för sex timmar sedan. Vi ska snart laga någon lättare kvällsmat eftersom våra magar konstigt nog inte ger oss några som helst tecken på hunger. Kvällen planerar vi att spendera på den tysta, billiga baren och sedan dra vidare till Otto zutz.

Senior year.

jag sitter nu och kollar på oc, tredje säsongen och de pratar om "senior year", vilket ska bli det bästa. jag kom då och tänka på min egna skolgång och på mina år. vilket år var egentligen bäst?

Svårt fråga, det står mellan första och sista året. Men jag tror inte man kan välja något av dem eftersom de är minnesvärda på olika sätt.
Första året hade jag tillsammans med Linda, Linn och det bestog av massor av fester och strandbaden aka (also known as) SB.
Tredjeåret var lika med studentåret som bidrog med en massa speciella och roliga saker. Alla nerräkningskvällar, massa utekvällar, hela studentveckan, balen och till slut den stora dagen, STUDENTEN som bjöd på underbart väder och alla dessa minnen man har från den dagen för att inte tala om kvällen. För att sen stå arbetslös, utan några som helst planer på livet!

Linn lämna nu så att jag slipper detta

Usch, just nu känner jag mig bara så utsatt, Linn x2 tycker att jag är en långsam jävle. Pratar långsamt. Dom sitter bara och skrattar åt mig! Prata Karin!

ligger det i kvinnans natur?

Vad är det som får oss att vilja ha något när man inte kan få det och inte vilja när det står vid ens sida och väntar på att man ska greppa det?

Detta är något jag säkert inte är ensam om, något alla någongång varit med om. Detta är något jag många gånger upplevt i situationer med killar. Vad är det egentligen som gör att man känner så? Är det att man verkligen inte känner något för den personen eller är det för att vara svårflörtad?
Konstigt nog så många av de tidigare förhållanden jag varit i har börjat med att jag verkligen inte känner något gemensamt med personen, kännt mig tveksam och sen har det trots allt blivit en lycklig historia av det.

Men jag kan fortfarande inte förstå varför man får denna känsla av att man inte är intresserad, är han för lik dig? har ni för mycket gemensamt vilket skrämer dig ibörjan?

Varför är gemensamheten något som vi skräms av? borde vi inte känna oss mer tillhörande då?


I djurvärlden fungerar det ju så att hanarna slåss för honan och hon ska bli uppvaktar, är det så vi fungerar?
Ligger detta i kvinnans natur?


mor mor mor min var trött på...




En av de först förändringarna jag möttes av när jag kom hem till boet i la Suecia.


en fredag

När jag kom efter 7 timmars jobb var jag fruktansvärt trött och somnade in, vaknade inte förrän fyra timmar senare. Det har blivit lite mat och nu ligger jag på sängen med min vän datorn. Idag på jobbet insåg jag att det hänt endel under min Sverigevistelse, visst har där funnits ett par köttbitar innan men nu har det ju utvecklats till värsta köttmarknaden, då har ju ögonen något att se fram emot varje dag iallafall.


Jag tror att det får bli några sex and the city avsnitt nu.

Jag måste be Linda om ursäkt för att jag inte ringde upp henne efter jobbet som jag lovat henne. Förlåt!

Ciao!


dröm-mannen

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, men kvällen har jag tillbringat framför e-kontakt, tänkte försöka hitta min stora blivande kärlek och tänkte nu ge nätetdejting en chans, detta efter att Linda berättat att hon gett sig in på det och vem vet om man kanske hittar honom där.

Det är iförsig inte så troligt eftersom jag idag fick reda på att jag inte kommer hitta min blivande man eftersom jag går på p-piller. Homonerna och allt som är i gör att jag letar efter/ dras till fel man och alltså inte min drömman.

Nu ska jag sova så att jag kommer upp imorgon.

Linn hade ju sin sista dag på jobbet idag och har ikväll varit ute och firat att hon är "ledig" imorgon. Vi andra säger arbetslös.

Ciao!


hrm...

Vaknade för en halvtimme sedan och sitter nu bara och väntar på att gå till jobbet, Linns sista arbetsdag. Det ända jag känner är "welcome back to hell" av någon konstig anledning, vilket jag aldrig kännt tidigare.
När jag igår lämnade boet kände jag att det skulle bli skönt att komma tillbaka men när jag lämnat tågstationen och börja min vandring mot lägenheten hade jag bara en känsla av att det var inte alls här jag skulle befinna mig. Får hoppas att den går över snart annars får jag börja fundera över något annat.

När jag sedan kommer hem efter mina sju timmar är det dags att packa upp vilket jag inte alls hade ork till igår.
Ciao sålänge!

vänta....

God midnatt, (kan man säga så?)

Ja jag sitter nu och väntar på att Linn ska slita fingrarna från tangenterna och gå och lägga sig med mig. Vi ska upp om 5 timmar och 40 minuter. Jag tror jag ska låta Linn sköta väckningen...eller nej förresten tror inte jag vågar det, då kommer vi aldrig upp.
Tur att jag fick sova ett par timmar på planet.
sovgott!

Home sweet home

ja jag kunde väl tänka mig att inlägget bara försvann. Ibland blir jag bara så trött...mitt inlägg jag suttit och skrivit på en bra stund försvann bara när det skulle publiceras.

När jag anlände till barcelona möttes jag av regn och 17 grader. Men det är fortfarande varmare än i Sverige. Efter att ha varit hemma och haft kvalitetstid med familj och vänner känns det ganska skönt att komma tillbaka till vardagen här.
Linn och jag lagade den utsökta laxen och potatisen.
Det är snart läggdags.

Sov så gott!
Ciao!


på väg till barca.

Uppdatering från köpenhamns lufthamn 11.22

Sitter just nu och väntar på att gaten ska komma upp så att jag ska ta mig till den. Jag har redan hunnit kolla in de affärer som intresserade mig och jag har fortfarande massa tid kvar till vi blir påsläppta. Helt otroligt att jag kan vara i tid för en gångsskull och tänk vad skönt det är.




Uppdatering från luften 14.50

Jag har nu varit i luften i två och en halv timme och det är snart dags att landa. Brevid mig sitter en man som både dräglar och snarkar. Sen väntar en upplevelse på BCN´s flygplats, får hoppas att den går lika bra som resten av resan gjort än sålänge. Tänkte köpa lite toblerone och överraska Linn med men kom på att hon sagt att hennes "nya" och "nyttiga" liv börjat nu, men det slog mig snabbt att ska man vara onyttig får man ungerfär sex liter glass istället för tre toblerone. mycket bättre om ni frågar mig. När jag kommer fram får jag ta något litet och äta och ikväll har Linn lovar mig lax med potatis och sås. Nu är det dags för landning och det ser ut att vara ganska fint väder. Återkommer med bättre info om hur allt gått.


vi är nu en wxp-familj

Dagen började för en timme sedan, har hunnit äta frukost och duschat, nu ska jag bara klä mig och se till så att jag har packat allt. sen bär det av mot köbenhavn och lufthavnen.

Under frukosten som jag faktiskt hade med både mina föräldrar berättade jag att jag kollat lite jobb på fields, mest för skojs skull. Mamma undrade så klart vad dom hade och om där var något intressant.
"nje , dom hade ju jobb hos lindas konkurenter Q-BIG"
Mamma mena på att där kunde jag ju ändå inte söka jobb och pappa kollar konstigt på henne innan han förklarar att det kan jag ju visst.
"Nej, då kan ju Karin och Linda bli ovänner och om man nu har inhandlat en helt underbar Bo så kan man ju inte börja i en affär som bara erbjuder Bossar med dragkedja i ryggen." Och där var den diskussionen över.
Pappa insåg där att han hade fel och startade då sin lilla luftmopped och körde iväg.

En helt vanlig morgon hos familjen Lihné. Welcome to my life.


last day

Dagen började som sagt mycket tidigt med besök hos farbror doktorn för att efter en halvtimme konstatera att jag var fullt frisk. Vilket jag för tillfället tvivlar på, min mage sjunger på sin egna melodi.
Eftersom jag alltid varit en frisk prick har alla dessa läkarbesök, som faktisk blivit hela tre stycker under enbart en veckas tid varit minst sagt ovanliga.

Det blev en tripp till Trelleborg för att hämta upp Linda och sedan även ett besök på Gina för att införskaffa ett par nya tights eftersom mina använts så flitigt att sömmarna nu börjat ge vika.
Det var en lång promenad som stog på schemat men eftersom regnet inte ville ge sig fick jag hjälp med en shoppingtur på ica toppen innan vi köpte lite lunch och fika. Jag gjorde även det jag själv skulle blivit fly förbannad äver, jag körde rakt i en vattenpöl så det stängte mängder över en kvinna som kom gående, men som jag sa, det var inte med vilje, såg faktiskt inte den.
Linda och jag tog och satte oss framför en brasa med varsin kopp kaffe, pratade, bloggade och lyssnade på musik.

Nu väntar lite packning och sen sängen för imorgon återvänder jag till Barcelona för ytterliggare ett par månader.

Ciao!



 

det sista ordet får linda

Ghettot, även kallat trelleborg, blir ständigt smutskastat. likaså blir näset, som anses vara aningen mer förfinat. . trellan vs guldkusten. . hur som haver, så är det ändå så att skillnaderna är att de som vi själva sätter. vi vill vara annorlunda från varandra. fast jag avskyr staden jag bor i, så tar jag det så fruktansvärt personligt när någon slänger skit på stadens namn eller helt enkelt bara pissar på oss som bor där. och de som pissar mest är i regel näsetborna.
näsetborna är mer förfinade eftersom de bor längs guldkusten och har en tjock och fet plånbok. det har inte trelleborgarna. trelleborgarna går på bidrag, har palestinasjal och ropar upproriska saker den första maj om kapitalismens svin osv. eller så pratar de med brytning, har häng och röker jollar. trelleborgarnas syn av en kanalare är att hela högen är höger-extremister som bor i stora lyxvillor, kör lexus och köper ny canada goose jacka varje år. som bär prada, gucci och fendi när en annan är stammis på åhlens, hm och som bäst, gina tricot. och vet ni vad allt detta som jag precis suttit och kräkt ur mig är? fördomar mina vänner, fördomar.

Vi som har lite mer innanför pannbenet vet att så inte är fallet. vi som inte umgås med varandra, utan som endast ser ,varandra på håll tror på dessa stereotyper från trellan och näset. MENm som jag skrev i min, kanske lite provoaktiva kommentar, så är vi alla i grund och botten människor. vi är alla gjorda av kött och ben och blod och en skinn som får oss att sitta ihop. vi är inte annorlunda. inte mer än vad vi gör oss i alla fall. så, näsetbo eller trelleunge, vi äro alla lika och vi har varsin kust som båda luktar tång och äckel. ska vi inte ta varandra i handen och sjunga nästa gång vi ses och njuta av det faktum att vi är så lika, men ändå inte? berika varandra med att dela med oss av vårt ghetto och de med deras badstrand. sjung kumbajaja med varandra och känn kärleken! vi alla är höga på tång!

/ linda.

det är över nu . .

Men jag kommer ihåg alla dagar med dig..dom är över nu.

Under de senaste åren är det du som stått vid min sida, under 1 år och 4 månader är det dig jag vänt mig till när jag behövt hjälp. Det var som pappa sa, detta är det längsta förhållandet vi haft till någon som dig... 4 hela år. VIpps så är du bara bort.
Placerad på blocket och bara ett par timmar senare ser jag dig köras iväg av någon främling utan att ens hunnit säga adjö eller accelerera en sista gång. Är det konstigt man får känslor?



Min hjärtesten

Men redan imorgon hämtar pappa den nya, lite yngre (lammkött), lite snyggare och lite snabbar. Varför gråta över spilld mjölk?

20 oktober

Dagen har varken gett mig något eller gjort mig mycket klokare. Efter att ha vaknat en sväng vid 8.00 för att boka tid hos farbror doktorn var det bara till att förvinna in i drömmarnas värld för ett par timmar till. När klockan slog 11.30 var det dags för frukost med mamma som nu skulle äta lunch.
Tiden försökte jag driva med att fixa en baner åt Kalle och Gustav som driver bloggen Kallebam.blogg.se.
Efter att ha tillbringat en och en halvtimme hos farbror doktorn var det dags att få beskedet att återkomma imorgonbitti 7.45. Vad säger ni, är det inte en underbart tid? och en underbar start på dagen?

Förövrigt har väl inte dagen bjudit på något speciellt. Förutom att jag bokat en ny resa tillbaka till mitt Barcelona.

Hoppas er dag varit bra!
Ciao!

Still in sweden

Imorse när jag slog upp ögonen möttes jag av 40 graders feber och två föräldrar som inte tyckte att det var någon bra idé att sätta mig på planet i detta tillstånd. Så efter en dag med mycket sömn kände jag mig lite bättre och kände att det var dags för en film och det blev ingen mindre än "råttatouille" lite popcorn och godis.
Nu är det bara till att vila mig så att jag blir frisk så snart som möjligt och kan återvända till mitt hem, jobb och vänner i Barcelona.


20års-fest, fields och shoppning.

Fredagskvällen tillbringde jag hemma hos min man (Linn) som firade sin 20års dag. Där fick man se massor av bekanta ansikten och det bjöds på mat, glass och sangria i mängder. Eftersom jag körde var det något jag var tvungen att avstå från. När det var dags för de andra att dra vidare till A9 för en trevlig kväll kände jag att det var tid att ta mig hemåt. Väl hemma fick jag trevligt sällskap.



Igår var det en tur till Köpenhamn och Fields som stog på schemat. Vi tog tåget över sundet för lite shopping och mat.
Vi började med att besöka Lindas jobb, build a bear där jag hittade min livskamrat, förlåt Linn, men vi har väl ett ganska öppet förhållande?
När det var dags för bamsen Bo att få klädsel kom jag och tänka på den nakne mannen i Barcelona och bestämde mig för att det skulle bli "the naked bear".
Efter att sedan besökt några butiker var det dags för lite mat. Det blev sushin vi väntat på hela veckan. Vi avslutade dagen på Fields med att lägga beslag på varsin "sex and the city the movie" innan vi tog tåget tillbaka till malmö.
Kvällen tillbringade jag tillsammans med Linda framför SATC the movie innan jag var tvungen att packa min väska inför avfärden tillbaka till Barcelona.

   


kaffe i malmö

Efter x-antal för många timmar framför datorn i natt blev resultatet ungefär fyra timmars sömn.
Om en kvart ska jag ta gamla bettan och trampa upp till busshållplatsen för en kaffe med Sofie, Lina och Linn inne i stan. Hoppas även på att kuna kika runt lite i alla affärer och kanske till och med handla något.



Nu måste jag fixa det sista innan jag får bråttom.
Ska även försöka knäppa lite bilder, det är helt underbart väder ute.

Ha en fin dag!
ciao!

Dag 2 - la suecia

Morgonen började med en försovning som jag inte var riktigt förberedd på. Den påminde mig om alla år i skolan man somnat om och med en panik vaknat igen och kastat på sig det plagg som var närmst till hands.
Jag flög upp tvättade mig och på med lite nödvändigt smink, hittade mig lite kläder och efter att ha letat en stund fick jag tag i nyklarna till mammas cykel som "räddade" mig ända till tanken slog mig att bussen slutat gå ofta och jag skulle få stå och vänta en bra stund på bussen. Något som jag vant mig av med totalt, det finns inte i min värld att behöva stå och vänta i mer än ett par minuter på antingen metro eller bussen.

Sa min riktigt räddning blev min far som var snäll och hämtade mig på mobilia och skjutsade mig. Efter att mitt hår fått sin del tog jag bussen till Vellinge för att luncha med Linn och Linda, i mitt fall blev det ju dagens första mål därmed en frukost.  Eftersom dagens planer ändrades bestämmde vi in middag på jensens i malmö.

Efter en timmes vila var det dags att fixa sig inför roadtripen till storstaden Malmö med flickorna. Det blev underbar smakupplevelse, kyckling och potatis och en massa tjejsnack.

Nu sitter jag hemma med en påse godis från hemmakväll och en ny inköpt film "Hooligans".


Lindas förklaring av hennes bil:

han är som en man - svår att fånga när man står still. det gäller att man rör sig lite med honom, då är han lätt


part 3

Kvällen bjöd på en god räkmacka innan jag och Johan körde och överraskade mormor och morfar och hade en trevlig kväll med våra kusiner. 

Nu sitter jag och kollar på "million dollar baby" och måste tyvärr sluta skriva sålänge jag fortfarande kan se utan att ögonen är fyllda utav tårar.

Imorgon ska jag försöka att uppdatera er lite tidigare.
Sov gott!

 

Part 2

När jag kom hem från farbror doktorn var det direkt att hoppa in i duschen och förbereda sig för en lunch på cafe kust i falsterbo. En underbar ciabatta med mozarella, parma skinka och tomater.  Var verkligen härligt att bara sitta där och prata, ta det lugnt och njuta av att ha lite fri tid.
På vägen hem körde vi inom och handlade och när jag kom hem var det dags för ett tandläkarbesök som jag var klar med efter 5 minuter och inte ett enda hål!
Det var jag ju tvungen att fira, med godis.

Jag och pappa tog oss även ner till falserbo stranden och gick en runda, helt underbart att andras in denna frisk luft.



första dagen i suecia part 1

Dagen började tidigt, faktiskt redan klockan 8.00. Eftersom Linn bett mig kolla min hälsa när jag är hemma ringde jag till vårdcentralen och fick en tid. Jag körde bort och köpte lite frukostbullar som jag och pappa skulle äta. Det blev även fil med flingor och varsin kopp kaffe.

 


När klockan började närma sig 10.30, slängde jag på mig lite kläder och körde upp till byn och doktorn, efter att ha suttit där med alla gamla människor (som jag tror är där mest för sällskapet skull) en timmes tid och tagit lite prover fick jag reda på att jag var fullt frisk.



Surprice la suecia

Ber om utsäkt för den dåliga uppdatertingen.

Morgonen började lugnt med uppgång klockan 11, en dusch och sedan med en frukost innan jag packade ihop det sista, vi hade beslutat oss för att ta tåget till fygplatsen 14.35. När klockan är 14.15 står vi fortfarande nedanför vår lägenhet och tar ut pengar. Det blir till att lägga benen på ryggen med våra tjugo kilos väskor efter oss, varsin datorväska och ett handbagage. När vi kommer fram till stationen var det ungefär 2 minuter till tåget skulle anlända. Vi tryckte varsin biljett och sen sprang vi ner för rulltrappan ut på perongen. Vi hann. Där stog vi två med varsin enorm packning och svetten droppade, mitt ansikte hade en touch of red.
Framme på flygplatsen var det tll att gå med raska steg mot incheckningen, armen krampade och svetten fortsatte att rinna.
2,5kg i övervikt, 2,5 kilo tack vare Linns medköpta Cava. Men som tur slapp jag båda att lägga mig med väskan på golvet och ränsa ut två kilo eller att betala. Vi fick biljetterna och skulle nu ta oss genom säkerhetskontrollen och sedan till gate 38. När vi hittar gate 38 känner vi båda lättnaden och pustar ....*suuup*... "Linn vi ska inte till Ibiza!?" Paniken slåt oss "Vi har kommit till fel gate" Efter att ha yrat runt en stund och frågat oss fram visar det sig att vi var på rätt ställe och när vi kommer tillbaka står det "COBENHAVN".

På planet somnar både jag och Linn och när det är en timme kvar säger Linn "Karin, jag är så hungrig, får jag inte mat snart vill jag inte vara kvar här" jag ger henne en blick "jau, du har ju inte så mycket till val" Linn tar snabbt fram tidningen med matlistan, "vill du beställa ett toblerone till mig?"

När vi äntligen landat och fått vårt bagage möts jag av ett bekant ansikte närmare bestämt Linda. Detta hade vi dock kommit överrens om och jag var så glad över att se henne efter dessa två och en halv månad sen jag tillbringat 1000-tals mil bort. Efter att kommit över bron skilldes vi från Linn som nu fått sällskap av sin mor och bror.
Vi lastade in oss i skrutten och brummade iväg, mycket bra chafför jag fick åka med. Första stoppet blev på sushirestaurangen men efter besvikelsen över att den stängt bestämde vi oss för att pizzerian fick bli nästa.

Jag blev lämnad utanför huset och traskar in, plingar på och min bror öppnar med ett leende på läpparna, snart var hela familjen samlad och kramarna delades ut en efter en.
När man kommer hem efter att ha varit hemifrån sålänge uppskattar man verkligen vardagen man levt i innan så det första jag sa när jag kom in i köket var "vad fint vi har det".
Det blev mycket prat och visning av alla mina saker som var nyinköpta.
Nu är jag väldigt osäker på om jag ska starta en film eller bara lägga mig och sova ut. Imorgon väntar nämligen en dag med pappa, ska passa på att umgås lite med honom när han ändå är ledig.

Sov gott allihopa!


oh where, oh where can my baby be?

Jag och Linn sitter och knappar, det är inte många ord som vi byter med varandra. Vi lyssnar på lugn musik och det var som Linn sa tidigare "man blir nästan kär av att höra denna sorts musik, inte i någon, man bara får kärlekskänslan i magen" det är precis det jag känner just nu, längtan efter att ha en famn att värma sig i någon att dela hösten och kylan med. Nu när jag dessutom har förhoppningar så sitter jag och drömmer mig bort till en helt annan värld, en värld som inte existerar i verkligheten.

-

AHhh, nu är jag bara irriterad, har suttit i säkert en timme med ett inlägg som jag nu skulle publicera, som bara försvann. Så detta är den updatering ni får från mig idag!


Barcelona










13.16

Nu är vi åter vakna efter åtta timmars skönhetssömn. Detta var fösta natten jag och Linn sov i samma rum på ungefär en vecka, förutom natten då jag blev inbjuden för sked. Jag måste säga att det kändes lite speciellt och konstigt men samtidigt så tryggt. Dessutom fick jag en  "kom-tillbaka" förklaring av Linn igår efter vår försovning, hon ångrade direkt att hon bett mig flytta ut fram till det att hon lämnar vägenheten.  

Om en liten stund ska vi bege oss ut i solen och ta del utav vad den har att bjuda på. Kvällen ska vi tillbringa på en bar där Massar ska ha en liten födelsedagstillställning, ett ställe som vi aldrig varit på innan. Så det ser vi fram emot.

Vad ska ni göra idag?

Ciao!

dagen i korta drag

Det var redan dags för en hemsk start på morgonen med ytterliggare en försovning. Men efter att jag väckt Linn var vi snabbt iväg. När våra sju timmar hade gått gick vi ut för att fira Massars födelsedag. Det gjorde vi på Champangerian, med en flaska Cava och utsökt kycklingmacka med paprika.
Mycket speciellt ställe men ack så mysigt, alla står upp med sina glas och pratar.

När vi åter var hemma var vi så trött, det blev ett par timmars sömn men eftersom jag inte mådde bra så beslutade jag mig för att lyssna på kroppen och mysa ner mig under täcket med datorn och sedan sluta ögonen för natten. Medan Linn sminkade sig bad hon mig även att följa med henne ner till pakisen som lite sättskap innan vi skildes åt för två helt olika aktiviteter. Men så blev inte fallet...
Nedanför våran balkong pågick Les corts festivalen med otroligt bra musik. När Linn väl var färdig klädde jag på mig men av någon anledning lyckades hon övertala mig till att följa med ner och lyssna och kanske skaka fläsket lite.
Linn kastade fram festblåsan medan jag sminkade mig. Förfest hemma hos Dessi innan vi begav oss till Cityhall.
Vi kom hem för en liten stund sedan och nu väntar bingen för imorgon väntar parken och solen på oss.

Sov gott!
Ciao

Sweden network och strumpor

L - "Jag funderar på att gå ur sweden network, jag tror folk snokar"
K - "Men linn, det gör du med, annars hade du inte gått med"
L - "Men det är ju det som är meningen..."


En liten stund senare.
L- "Ah jag tyckte hon var lite lik mig när jag kollade snabbt." (linn visar mig en tjej på facebook)
K - "Ja, om man tittar väldigt snabbt."
L - "Ja jo visserligen."
K - "vem var hon då?"
L- "en tjej som lagt upp en bild"

Jag ger linn en blick och hon förstår direkt och säger "snook snook"




L - "Men Karin, dina fötter kan inte vara helt oskyldiga i detta. (hon lutar sig fram mot mina och drar ett djupt andetag), jo, det kunde dom, hur kan mina lukta ända hit upp?"

L - "Men vad ska jag nu ha för strumpor imorgon? kommer du ihåg när jag hade samma strumpor två dagar i rad, på kontoret, när man skulle ha hjälp och man bara ville försvinna."
 
Vi brister båda ut i skratt.

han kallas mr cool . .

Linn kom hem från jobb för en liten stund sedan, hon knackade på min fönster till "mitt" rum som Linn tycker jag kan stanna i tills vidare. Jag bjöd in henne och hon tog med sig sin dator, så nu sitter vi och har lite kvalitetstid med våra datorer och alla sidor som ska uppdateras med jämna mellanrum.
Trots att min snok lider av en förkyldning så nådde en sur innestängd lukt min näsa, tänker er ett par varma fötter som varit inlåsta i sina skor hela dagen och när dom blir befriade...luktar. Eftersom jag är oskyldig så kan man bara undra vem den skyldige är..?





en lugn dag

Morgonen fick en hemsk start. Jag hade ställt klockan på 8.30 för att kunna ligga kvar och dra mig en liten stund och sen ha tid att fixa mat och äta en lugn frukost.
Efter att klockan ringt råkade jag somna om igen och när jag 9.48 slog upp ögonen igen hade jag panik, tre minuter senare hade jag kastat  på mig kläderna, bostat tänderna och var redan ute i trappuppgången. Jag hade inte tid att vänta på hissen så jag sprang ner för trapporna och till jobb.
Klockan 10.00 började utbildningen för Tvins och jag var på plats. Det har varit fruktansvärt kallt på jobbet hela dagen. För en månad sedan klagade vi över att det var så varmt.
När klockan slog 17.00 var det dags att bege sig hem. Det hade börjat regna och det var kallt, hösten har verkligen kommit. Nu har jag kurat ner mig i min säng med datorn och bara myser!

Ciao!

Min dag

Nu är jag åter hemma, efter en lång eftermiddag på stan. Linn, Anneli och jag åkte in efter jobbet för att Anneli skulle få chans att shoppa lite innan hon åker hem imorgon.
Vi mötte upp Dessi för en macka och prat på Subway. Shopaholicen inom mig vaknade till liv och nu har jag kommit hem med lite av varje, kommer lägga upp bilder senare och visa.

Vi har precis ätit en utsökt måltid där Linn var den duktiga kocken. Nu väntar en drink inne i stan på buddha baren.

Imorgon väntar Tvins utbildning klockan 10.00.

Ha en trevlig kväll!
Ciao


steppa i takt . .

Har precis varit med om en hemsk upplevelse. När klockan var 14.15 var det dags att ta sig hem till Linns kusin Anneli. På väg hem känner jag att det är något som väntar och när jag kommit innanför dörren och letet över allt inser jag att det bara finns en lösning och det är att springa ner till Consum, och den pinsamma känslan rusar genom en samtidigt som man står och steppar i takt med kassörskans pipande och knappande på knapparna och så ligger där ett 18-pack på rullbandet.
När man sen kommer ut från affären med bara en sak i handen så är det så uppenbart vad som är på gång.
Gott folk det var toalettpapper jag inhandlade.

tisdagsbakis

Igårkväll väntade förfest i en lägenhet där Dessi var värd, det bar senare av till Apolo där Nasty monday väntade. Papperstussar var min lösning på det höga ljudet som kom ur högtalarna och träffade våra små söta öron. Det blev en relativt tidig hemgång vilket vi tar tacksamma över i morse när vi vaknade och hade fått sova två timmar denna natt. När vi kom hem i natt frågade Linn mig om vi inte kunde sova sked och med tänke på att det är den ända kärlek och värme jag kommer få på ett bra tag tog jag chansen och kurade ner mig brevid henne.

Imorse när vi vaknade ville va bara stänga alarmet och sluta ögonen för ett par timmars underbar sömn. Men när jag väl tagit mig ur sängen var det som att det vände, jag var spidad. Timmarna på jobbet var desto jobbigare, men det känns alltid bra att börja sin dag med sälj.
Linn och Anneli hade lagt upp ett schema för dagens aktiviteter, dom blev dock ändrade eftersom vi alla tre var så otroligt trötta så tar vi vår shoppingrunda imorgon.
Det blev en liten runda till Mare Magnum där jag "storhandlade", det blev lite smått och gott till små pengar!





Sminkborttagningsmedel - 5,90 euro
3 nagellack - 1,50 euro styck
Marcara - 3,50 euro
Läppglans med "push up effect" - 3.60 euro
Sminkväska - 4,90 euro


Nu sitter vi alla och väntar på att klockan ska slå 22.00 för då vet vi alla vad som väntar. Åtta timmars välbehövd sömn!

Sov gott allihopa!
Ciao!


nasty monday .

Efter sju timmars jobb idag hade jag en fruktansvärd huvudvärk, där den bästa medicinen var att lägga sig och sova. Under mina fyra timmars sömn besökte Linn och Anneli stranden och utforskade la rambla.
På vägen hem köpte dom lite kött och bad mig fixa lite potatis.
Det blev en god middag. När Linn den äldre sedan sprang ner till Consum kunde jag inte hålla mig för att be om lite glass, vilket blev en stor besvikelse, den var en aning torr, nog gammal.

Ikväll väntar apolo och nasty monday på oss. jag är dock lite tveksam eftersom jag inte mått så bra de sista dagarna och speciellt inte idag. Men jag kan ju inte missa nasty monday idag igen.


"ggud vad jag är trött, typ den tröttaste människan på jorden" - säger Linn efter att ha sovit två timmar.

Ha en fin kväll och sov gott!
Ciao!

kvalitetstid med mig själv

Efter att nu tagit en timmes siesta ska Linn och Anneli ut och äta tillsammans med Justin och Dessi. själv ska jag stanna hemma och njuta av ett bad och tidig sänggång. Tror nämligen att det är bäst ekonomiskt och psykiskt. Jag kan dock inte påstå att jag haft en tuff helg med sena kvällar eller rättare sagt tidiga morgonar men tror verkligen att det jag behöver just nu är att ha lite tid för mig själv och ta det badet jag lovat mig själv hela veckan.

picknick

När jag vaknade imorse var Linn på flygplatsen och hämtade sin kusin som nu är på besök. Jag gick ner till bageriet för att köpa lite gott bröd som vi skulle ha till vår picknick. Ute sken solen och det var ganska behagligt.
När jag kom hem igen hade Linn och Anneli anlänt, vi fixade ihop picknickmackor och filt och begav oss mot parken där vi tillbringat dagen.

saturday

Gårdagen tillbringades trots partyfeelings hemma.
Dagen har tillbringats i Cituadella parken, med Linn x2, en jonglerande Alberto, svenska tidningar och god festivalmat. När det började bli lite kyligt tog jag och Linn och gick en liten sväng i parken och kollade på allt folk, alla kärlekspar, konstnärliga själar, fotbollsspelande barn och bara njöt innan vi begav oss mot metron.

Eftermiddagen och kvällen har vi tillbringat hemma förutom en sväng till Lidl för en kompletering så att vi klarar morgondagen då affärerna är stängda. Det blev pasta med tomat/pestosås.
Ikväll har jag även missat en sevärdighet, Barcelona har spelat match, såg den iförsig på tv men det är inte samma känsla. Varför var denna matchen så speciell då? Efter endast 4minuter gjorde barcelona sitt första mål och minuten efter fick dom straff som dom satte, i den 8:onde minuten kom mål tre och i halvlek stog det 5-1 och matchen slutade 6-1. 

Det blir tyvärr ingen utgång ikväll heller, känner att det är ganska skönt att vara hemma.

Ciao!


sex and the city

Ja efter sju timmars jobb blev det att gå hem till oss med Dessi i släptåg, tråkigt nog fick my flatmates för sig att städa och där satt Dessi helt ensam, men som tur fick hon låna Linns livsvän, även kallad i vanlig folkmun, datorn.
Det blev även lite sömn och planering av ett kommande projekt.

Kvällen hade jag tänkt planerat relativt lugn med filmmys till stor del på grund av min huvudvärk. Men eftersom Linn inte kunde vara tyst när vi lyssnade på musik gemensamt fick jag plugga in min vän hörlurarna som bjuder på datorns playlist, "tomorrow can wait" med David Guetta ploppa upp och efter att ha fått höra den rytmen som får min att tänka på en proppfull nattklubb, ett par drinkar och ett dansgolv ,överväger jag nu utgång ändå.

Precis som när Ella frågade mig vad kvällen bjöd på och mitt svar var "sexa and the city" då höjer hon på ögonbrynen och säger "varför det, varför kolla när du kan leva sex and the city" mycket sant Ella.

Vi får väl se hur var kvällen tar mig. Nu ska jag ta och se vad skafferiet och kylskåpet kan erbjuda för något ätbart.

Ha en trevlig kväll,
det hade jag iallafall ha, vart den än tar mig!

Ciao!


en vanlig kväll i barca?

Efter att ha följt Desirée hem som gengälld för översättning under läkarbesöket kom jag hem till en lägenhet med fullt av spanska hanar och en stängd dörr till vårt rum, min första tanke var att Linn redan sov som barnet men inser snabbt att fallet inte är så. Hon satt med ett stadigt grepp om datorn och nynnade med i idolvideosen som visades på skärmen hon hade ögonen klistrade vid. Jag tog fram min dator och placerade mig på sängen och startade lite musik.  "TYST NU!" väser Linn, "jag ska kolla ett video till"
Efter att ha fått sätta på och stänga av min musik i två timmars tid kom kommentaren "vi vill inte ha tjockisar i idol".
 

Klockan har passerat 00.00 för ett bra tag sedan och i morgonbitti väntar jobbet på oss klockan 7.15 (så underbart att äntligen få återvända, lagligt), Linn som vanligtviss tar vara på sin skönhetssömn vid denna tid fick en energikick och startar "wannabe" med spice girls, sätter upp sitt hår i en underbart hög toffs mitt på huvudet och tar hårspraysburken som mikrofon och slänger sig ut på dansgolvet, självklart finns allt detta inspelat och så fort jag fått detta material till min dator bränns detta på cd-skivor som sedan sälja billigt. Är du intresserad av ett ex är det bara att skriva. begränsat antal, så först till kvarn!


im happy

En glad överraskning för alla oroliga där hemma, i´m back at the office tomorrow.
Efter att ha skyndat iväg till jobbet med mat åt Linn runt 17 mötte jag upp dessi för lite hjälp med mitt padron, men eftersom jag var lite sent ute hann vi inte. Vi lullade runt i stan ett tag och sen bestämmde jag mig för att gå till doktorn för att se om jag kunde få mitt friskintyg eller få det förlängt i allafall. Snälla som dom var fick jag mitt intyg och slapp betala ett öre eller klydda mer.
Antar att det var för att dom snart stängde och inte orkade tjaffsa.

-

JAG ORKAR INTE MER
Jag orkar inte mer, vill inte vara kvar, jag längtar efter er min kära mor och far och maten smakar skit, jag känner mig så klen jag hunsat hit och dit jag trivs inte i armén.



allt är bara så fruktansvärd komplicerat och det är för mycket för att jag ska orka att ens ta tag i det. samtidigt som jag sitter här och bara tänker på att jag verkligen måste fixa allt NU så skriker det bara "jag orkar inte" inom mig. Att ta sig till en massa olika ställen för att försöka fixa detta helt ensam utan att kunna ett ord spanska och att dom inte förstår min knagliga engelska känns inte alls lockande.

Just nu känner jag bara i att skita i allt och bara åka hem.

utesittarkväll och promenad

ja som ni alla ser så blev det utgång, en helt vanlig onsdag. men kan tyvärr inte säga att det  var någon hit, på shoko var Linn och Jessica bänkvärmare och dansgolvet bara kallade på mig. Efter att ha varit ett par timmar på Shoko blev det till att gå till la rambla för en kycklingkebab och under dessa få timmar hann jag bli bjuden på två middagar och samla ihop, endast 5300 steg (detta endast pga av den långa promenad), vilken jag måste säga är uselt.

Visst har alla tjejer som varit utomlands tyckt att de svenska killarna är en aning tråkiga och lite för blyga och någon gång innan jag åkte till Barca fick jag höra att spaniorer inte skulle vara som männen i turkiet, så facshinerade av blonda tjejer men efter att ha varit här i två månader kan jag inte säga annat. Så alla svenska boys, just be like you are.

Huvudvärk och beslutsångest

Ja efter en underbart trevlig kväll med gott sällskap och god mat (dock inte så mycket och dyrt) så är jag hemma igen. Det blev en liten restaurang nere vid stranden och vi delade personalen med ett dansktsällskap. Det beställdes paella och en öl.

Alberto "Abbe" kom med den glada nyheten om att jag kan skriva ett kontrakt på sex månader även att jag inte ska stanna så länge! Så imorgon ska jag skriva kontrakt och fixa med allt så att jag kan gå till doktorn och få ett "friskintyg", löjligt måste jag säga, att springa till doktorn styp i ett är något jag vuxit upp med att man inte gör, i onödan, inte sant mamma?

Jag har ju fått trötsa mig själv lite i denna svårt och komplicerade situation och vad är bättre än shopping när man är lite depping (och dessutom fått lön).





Kan tänka mig att det är en hel del som sitter och skrattar åt detta köp!?



Dessa skor är ett utan få par jag verkligen fastnat för.



Dessa köp är jag inte helt hundra med, inte än iallafall. Har ju hela 30 dagars bytesrätt.



Nu vill Jessica och Linn ha sällskap av "lilla" mig till Shocko, vilket låter trevligt. Jag är trots allt frisk "igen", om inte så kan jag nog hjälpa dom små virusen på traven med ett par glas öl och någon drink. Har bara så fruktansvärt ont i huvudet och känner att denna utekväll ändå inte kommer bli någon hit.

Vi får se vart det slutar, i bingen eller på en utekväll?


förvirrad

ah jag är bara så förvirrad just nu, efter att jag blev "sjuk" och fick mitt sjukintyg har allt bara gått utför. För att jag nu ska få ett friskintyg så att jag kan gå tillbaka till jobbet måste jag ha ett padron och för att få det måste jag ha ett hyres kontrakt på minst 6 månader (något kontrakt har jag inte) och för att skriva detta måste jag betala 100euro. så får jag inte skriva det på sex månader även att jag tänker åka hem om tre så vet jag inte, då har jag två alternativ, åka hem nu eller om sex månader.

Vad ska jag göra?

vad har hänt?

Ja man kan verkligen undra vad som hänt med Amy Winehouse. 
Hon ser verkligen ut som en gammal tant, skitig och tandlös
och det är svårt att tro att hon är 24år.

   


fönstershopping.

Denna dag har inte givit mig mycket. Var en sväng på jobbet för att lämna mitt sjukintyg och för att få lite mer info angående hur jag ska gå tillväga när jag ska få mitt friskintyg för att kunna börja jobba igen.
Efter att ha lullar runt hemma halva dagen skulle Jessica ut på en shoppingrund, jag fick nöja mig med fönstershopping, när lönen kommer ska det shoppas vill jag lova! Har redan kollat ut ett par saker.

RSS 2.0