en vanlig tisdag .

Man slutar aldrig förvånas. Idag när jag jag stog och väntade på bussen gick två killar i 20-25års ålders förbi, en stannar till och plockar upp en cigarettfimp från marken och går vidare, jag följer honom med blicken och ser hur han börjar rota i sina fickor och plockar sedan upp en tändare och tänder denna fimp han plockat upp från marken. Vad är det med folk?

Nu sitter jag hemma hos Linn efter en lång dag på jobbet, det har dock gått ganska bra. Imorgon har jag bokat in en frukost med donnorna klockan 10. Innan dess blir det allt ett träningspass, antingen simning eller ett pass på gymmet.

Nu ska jag snart börja dra mig hemåt eftersom det blir en ganska tidig morgon.

borta bra men hemma bäst

Som ni vet kom jag i tisdags hem från en helt underbar vecka i barcelona, hade ett par dagar hemma innan det åter var dags att lämna sverige. Denna helg har jag tillbringat i grannlandet danmark tillsammans med släkten. Samtidigt som den varit fullspäckad har det ändå känts mycket skönt att bara vara hemifrån och umgåts med nära och kära.
imorgon börjar en ny vecka med nya tag, lite motion och väl vald mat. Som ni kanske känner igen blir det lätt ett konstant ätande i sällskap av släkten, middag, efterrätt, kaffe och sist men inte minst lite godis innan vi börjar om.

När klockan var sju passerade vi sverigeskylten på öresundsbron och var åter hemma. Jag hann inte mer än hem innan det var dags att bege sig ner mot skanör för att överraska töserna som skulle ha filmkväll hos linn. Väl där möts jag av en överlycklig izzy, men någon linn är inte hemma. Ett samtal senare sitter jag på väg ner till grillen där det blev kramkalas, har inte träffat dom på två hela veckor.

Under kvällen fastnade vi framför min nätdejting och efter många om och men kom vi fram till att jag kanske skulle ta nästa steg och faktiskt prova att betala en månad och se vad det ger. Dock inget som är bestämmt än utan jag ska ge det en funderare.  

mötet med den mysteriske svensken

Efter mycket om och men blev det trots allt utgång, det var apollo och nasty monday som stog på kö. Vid tidigare tillfällen har vi entrat dansgolvet vid 02.00 för en lååång natt. Så blev inte denna och vi var inte där förrän lite i fyra och den absolut bästa musiken hade verkligen spelats, trots mina två snabbt svepta drinkar värkte mina fötter lika mycket som innan och jag kände fortfarande inget större sug efter att shaka ass.
Jag styrde hemåt i snabb takt, nu utan mina high heels, trottoarerna var nyspolade och hade man inte tyngden mitt på foten kunde man uppleva lite av en bananeffekt, jag klarade mig iallafall från en ordentlig vurpa.
Det är en bit att gå men efter halva vägen såg jag ljuset, en mörkhårig man i sina bästa år.
Obehagskänslan började krypa på då jag gått om honom och märke att han gick hack i häl. När jag äntligen såg porten till uppgången kände jag en lättnad. "oh, i have keys" hör jag bakom mig, efter en kort och knacklig diskussion på engelska på ca 2 meningar kom vi fram till att vi båda var svenska och när vi väl sa adjö och godnatt var det med irritation jag tog de sista trappstegen upp till lägenheten.

Jag har tillbringat en hel vecka i denna lägenhet och inte sett skymten av killen tidigare, vad är vitsen med att ses natten, närmare bestämmt 6 timmar innan jag ska lämna landet? Hade det inte kunnat få vara då eller var det han där uppe som hade en önskan om att jag verkligen skulle få träffa någon nu?
killen bor nämligen i skåne och om man räknar miltal är det ju riktigt nära. Han har dessutom en syster som är mer eller mindre kändis på näset, hennes namn har jag dock valt att censurera i denna text.



snart är det slut

Då börjar det närma sig slutet på min vistelse i barcelona. Kommer sakna det något fruktansvärt mycket. Dessvärre har det inte blivit många foto, det kan bero på att dagarna har tillbringats i lugn och ro och att min kamera inte får lov att följa med ut på kvällarna, med tanke på att det inte är den lilla kameran.
Under min vecka har jag träffat många nya och trevliga människor och har verkligen hunnit med att besöka vissa speciella platser, kan dock erkänna att man kunnat utnyttja tiden bättre.

Efter en hård festnatt och sen hemkomst har vi haft en mycket slö dag med film och mycket sömn, den avslutade vi på ett mysigt sätt, på serveringen nedanför med ett par öl och sedan en pizza.
Imorgon jobbar killarna kväll, ska försöka ta mig ner till stan och till Zara, där jag sett världens snyggaste skor. Kvällen kommer vi sedan att tillbringa på Apollo och nasty monday.

turistande med Lotta i 21grader

Dagens fiende har förföljt mig hela dagen, en fiende man endast får efter en kväll med lite för mycket alkohol, självklart missade jag att packa ner fiendedödande alvedon. Efter ex antal timmars för lite sömn var det iallafall dags att gå upp. Jag skulle möta Lotta för lite turistande, Det var en sliten lotta jag mötte på la rambla, vi började turistandet med en utsökt pizza, för att sätta pricken över i:et på turistande åt vi denna på rambland, haha.

Köpte varsin kaffe latte på starbucks och började promenera ner mot maremagnum. Det blev lite fönstershopping då vi inte riktigt orkade mer, bestämde oss för att fullfölja shoppingen på söndag då detta köpcentrum är det enda som är öppet på söndagar.

Vi avslutade på ett litet torg med varsin coca cola innan vi skilljdes åt för att ta oss hem till våra tillfälliga boende. Påvägen handlade jag med dagens middag som blev tacos.
Lotta tipsade även om bakfyllemedicin som var rena mirakelkuren, denna fiende jag dragits med hela dagen var borta på 10 minuter.

Nu börjar snart nästa fest!

utflykt

Gårkvällen blev mycket trevlig, träffade upp Lotta och Malin med vänner runt 22.30 utanför Ryans. Ladysnight, vilket innebar billiga drinkar. Efter två timmar mötte killarna upp oss. Runt tre begav vi oss hemåt.
Nu ska jag snart möta upp Lotta för en dags utflykt, vart vet jag inte än.


har fått ett otroligt tråkigt besked hemifrån. den lilla vän jag köpte för en vecka sedan har dött.
Sim..bah - R.I.P

pannkakor

just nu pågår det pannkakslagning i vårt kök på paral.lel. Pannkakor med choklad, sylt och glass. Ikväll blir det förfest hos oss innan vi drar ut och gör stan osäker.

Besökte mitt gamla jobb idag och fick träffa en massa kändisar, så kul att träffa alla.
Imorgon när pojkarna slutat jobba blir det antingen en shoppingrunda eller en utflykt.

11 november 2009 - barca update

Tänkte ge er en liten update från Barcelona. Anlände till barcelona igår vid 13, självklart kan man inte förvänta sig en felfri flygresa med mig. Detaljerna behåller jag nog för mig själv. Jag tog mig med hjälp av tåget in till city för att möta upp de jag skulle bo hos, fyra killar jag jobbat tillsammans med på malmökontoret. Vi tog oss hem för ett par slöa timmar. Det blev en ganska lugn kväll men lite av deras vänner.
Dagen har vi tillbrinat på stan och ikväll väntar en utekväll.


Now im leaving for a vacation

Barcelona here i come!

Här är packningslistan jag fick av Linn. Kanske dags att komplettera innan man ska duscha för att sedan knoppa in.

  • t shirtar
  • shorts
  • nån tjocktröja
  • tunn jacka
  • ett par jeans
  • bikini
  • tandborste, smink, tandkräm, rengöringsgrejer och kräm
  • trosor bh strumpor
  • några skor, ett par sandaler. ett par sköna gångvänliga och kanske ett par fina
  • KAMERAN
  • gottis dricka tidningar musik till flyget
  • dagbok,,
  • deo
  • shampoo balsam
  • pinsett?
  • fil
  • rakhyveln
  • sjukintyg försäkring
  • plattång? locktång?
  • nagelsax
  • nått festligt att ta på dig kanske
  • badhandduk
  • nån bra bok?

ta inte med dig för mycket bara


min nya vän

I Lördags blev denna lilla rackaren min

Linn döpte den till Sim..bah


RSS 2.0