tiden går fort . .

En hel vecka har gått sedan jag fick hem Wilma. Dagarna börjar redan klockan 6 med att förbereda maten som sedan serveras en timme senare, för att det inte ska bli några olyckor blir det till att tillbringa en bra stund i trädgården, "toa"besök och mycket lek.  Min förmiddag har sedan bestått av att städa, det blir ganska smutsigt av att ha en liten jycke hemma. Jag har även varit duktig och borstat och klippt klor, inte det lättaste så passade på när hon sov. 
 





Vi har hunnit bekanta oss med andra (stora) vovvar


så har var varit på stranden


jag är med valp!

Usch vilket otroligt dålig uppdatering det varit de senaste veckorna. En del kan jag nog skylla på att jag haft fullt upp med all planering och donande inför idag, jag varit och hämtat hem min egna lilla valp. En Flatcoated retriver som jag valt att döpa till Wilma!


Bus med mamma hos uppfödaren


Kiss paus på väg hem.


mums! MAT



före och efter

     

 


   


Pizzarecept

Då har jag bänkat mig framför tv:n efter en god middag.

Pizzarecept:

25g jäst
3 msk olivolja
2½ dl ljummet vatten
1 tsk salt
6 dl vetemjöl

Allt blandas i en matberedare.

Som fyllning väljer vi att använda  färska champinjoner och tomater, mozzarella, kallrökt skinka och efter att den varit i ugnen kryddar vi med pesto och ruccola.


coca cola = läsk

Igår bestämde jag mig för att dra ner på intaget av läsk efter att ha läst på en löpsedel att tandläkarna varnat för att läsken fräter sönder tänderna men lik förbannat sitter jag idag med ett glas coca cola som jag kallar läsk i högsta grad.



måndagslyx

godkväll "alla" läsare. För tillfället är det matlagning som pågår hemma hos mig. men ska jag vara ärlig är det inte jag som är kocken ikväll, det är min bror som är speciallist när det gäller hemmagjord pizza. Ett riktigt kap alla matälskande tjejer ;) Själv agerar jag hjälpreda, skär grönsaker och smörjer plåtar.

Dagen har jag tillbringat hemma med att boka in lite möten, skriva cv och betalt räkningar.

Nu är pizzorna inne i ugnen, det är dukat så 15 min sedan är maten klar!


RSS 2.0