nyårs ångesten. .

. . börjar så smått infinna sig, i år som de senaste två åren har jag fortfarande inget bestämmt, vilket alltid känns lite små jobbigt, men i år verkar det som att det inte bara är jag som är utan avslut på året utan det verkar vara en hel del som fortfarande inte vet vad dom ska göra.
Men sitter jag där på nyårsafton, fortfarande ovetande om hur kvällen slutar blir det att jag och Linda sitter och dricker lite innan vi senare möjligen kliver in på KB, låter en aning deprimerande men man får ju göra det bästa av saken.


mellandags rea

Igår åkte jag och mina två hjärtan in till stan, tidigt. mellandags rean började nämligen igår. och det är nog det bästa med julen. Det var riktigt mycket folk inne i stan. Jag hittade lite underkläder och en tröja.


ikväll blir det ut och äta med mina hjärtisar.


Some days are made for smoking. .

. . andra inte.

Jag har snart varit utan cigaretter i 9 veckor och det skulle vara så fruktansvärt dumt att börja nu igen.
Problemet för mig när det gäller rökning är att jag inte har något mellan läge. Allt eller inget.
Vilket jag är ganska trött på, varför har jag inte den självdiciplinen att säga att det kan vara okey med en cigg på fest.

äntligen

God jul och Gott nytt år !


Nu är den stora dagen äntligen över.

julafton imorgon.

I kvällens inlägg vet jag inte riktig vad jag ska skriva, det har hänt så mycket sen sist.
Jag har hunnit med att sluta skolan, efter det var vi och fikade på björns konditori och bytte julklappar, tack så mycket mina hjärtan.
Jag har hunnit med att träffa min Filip, jobba två hela dagar och har en kvar imorgon och att bli halv sjuk.

Imorgon är det julafton och den ska firas hemma med familjen. Ska bli skönt att slippa resten av släkten, eller ja, rättare sagt att fira med bara mammi, pappi och lille bror. Få det så som vi vill ha det och slippa rätta sig efter alla andra.

God Jul <3

Snart jul.

Nu har jag alla julklappar utom en endå. Men den ska jag fixa imorgon, slutade tidigare idag så jag och linda åkte in till stan. Jag förstår inte hur alla orkar vara inne istan dessa dagar, jag själv hade nog helst skippat det.
Ni tror väl inte att jag har gjort den storstädningen jag pratat om heller ?  Nej. Det får bli imorgon efter att vi intervjuat hemlösa till vårt projektarbete.
Sen på kvällen ska jag träffa min Filip, byta julklappar och mysa.

Dagens blogg blir kort, men tror jag ska nanna nu, mår inte allt för bra.

för dig bebis

Jag tror inte att det är många som läser detta med jag gör ett försök. Linda detta gör jag bara för dig.


trofast och oftast glad kvinna i 18-års åldern söker man mellan 18-23 år för trevliga filmkvällar med hångel alternativt annat som kan uppfattas stötande i denna kontaktannons. du som man ska helst vara lite bortkommen, gullig, hyffsat lång och ha en rejäl dos humor. körkort och bifogat foto är ett stort plus. skriv till: http://detonation.blogg.se

Rubrik

Gårdagens blogg var vädligt kort och säkert inte speciellt intressant, men jag tror att det beror på att jag var lite stressad eftersom att min Filip var här, sen tror jag att jag var på för bra humör, jag mådde bra, Filip var här och dagen hade rullat på. Jag tror att jag måste ha gått om tid och sen tror jag att jag skriver bättre om jag är arg, upprörd eller ledsen, sen måste man självklart ha något att skriva om.

Idag har det inte hänt mycket. Lite upprörd på min ljud lärare, Johan Hagberg, vi spelade nämligen upp våra julreportage idag, dom har vi hållt på med i cirka 3 veckor. På själva informationen för vad reportaget skulle handla om och hur det skulle vara upplagt var det endast hälften av klassen som deltog. Och där berättade han att det skulle vara massor av röster, det skulle vara som att öppna en champagne flaska, det skulle sprudla av röster och ens egen röst skulle inte höras mer än nödvändigt.
När vi idag spelade upp reportagen var han inte nöjd över varken mitt, linns eller lindas reportage, det var dom två som arbetat minst och som inte gav någon julstämning som fick bäst kommentarer, just för att dom hade fått med någon gammaltants röst eller för att en flickvän berätta om hur hon brukar knyta röda rosetter runt hennes kisars halsar som gjorde reportaget orginelt (och det nämde gubbjäveln inget om, då hade man ju inte tänkt i de klassiska banorna). Nästa gång ska vi be om ett papper på uppgiften!
Som tur är det snart jullov och det ska bli fruktansvärt skönt att komma ifrån honom.
Förutom det har vi i danskgruppen haft uppträde för alla skolans lärare. PINSAMT, men det gick väl helt okey.

Jag ska snart ägna mig åt morgondagens redovisning, de handlar om örat och jag har fortafrande inte börjat.
Jag som hade tänkt att julstäda lite, med julstädning menar jag STORSTÄDNING.
Tar det imorgon istället, örat är prioritert nr 1 nu.


Hands down

My hopes are so high that your kiss might kill me.

So won't you kill me, so I die happy.

My heart is yours to fill or burst

to break or bury or wear as jewelery,

which ever you prefer.

en vanlig dag,

Dagen började med att jag kom till skolan 8.30 för att ha psykologi, när jag kommer fram till dörren sitter där en lapp, där det står att lektionen är inställd och nästa lektion börjar inte förrän 11.45, men vi hade ju en del att fixa med ljudet så det var bara att redigera. Det blev även till att redigera efter skolan, satt kvar i skolan typ 3 timmar, men klar blev jag.

Nu har jag besök av min Filip, vi ser bond.


älskling,




Älska mig mest när jag förtjänar det som minst,
          det är då jag behöver det som mest.




tomten jag vill ha ..




en riktig jul, en sån som man har när man är liten. ≤3

När jag vaknade klockan 06.15 imorse, var jag inte alls sugen på att jobba (vem är egentligen det?), dessutom viste jag att jag skulle cykla till jobbet, vilket jag inte gjort mer än en gång sedan isomras. Men jag tog och bulta på mig min stora dumjacka, mjukis, vantar och mina häääärliga curling kängor :) (råkade dessutom ta isönder garderoben när jag skulle hämta dom)
När jag väl kom ut, stoppa jag in ipoden och sen bar det av. Helt underbart, visst det var kallt. Man cyklade helt ensam i mörkret, i varje trädgård var där tända ljusslingor i buskarna och höra den lugna musiken (dok en aning depremerande, kanske de som gjorde det så mysigt). När man sen kom precis utanför, kände man bara den otroliga doften av nybakat (som ni kanske förstår jobbar jag på bageri). Dagen rullade på ganska bra.

När man slutat var det bara att kasta sig på cykeln hem och byta till bil, sen var det att köra upp och hämta linda sedan till ica. När vi kom hem hade vi träffat linn på vägen och vi började baka. det var nämligen julbak som stog på schemat. för att fixa julstämning, blev det lite julmusik.
Nu ska jag ut och gå en runda, sen ska jag hem och läsa bok, se film och sen blir det läggning.
               Natti




lördagen den 15/12


Det är en vanlig lördagkväll (inget festande för min del) dagen började med jobb, nu har jag  Linda bebisen i luren, dagen har vi tillbringat i stan, målet var att införskaffa de sista julklapparna, vilket jag självklart inte lyckades med (hittade däremot en ursnygg klänning, till mig själv). men några saker lyckades jag fixa.
Kvällen hade jag tänkt att tillbringa med min Filip, men som vanligt råkade något annat vara av mer intresse. rädslan för att kallas toffel är för stor och därför blev det istället pokerkväll.
Bebisen är också lite upprörd ikväll och för att få en klarare syn på problemet kan ni besöka henne, detonation.blogg.se.
Så för mig blir det chips och film alone, sedan en tidig dejt med kudden, eftersom att även imorgon väntar det jobb. För er som undrar vad jag är för en arbetsnarkoman kan jag ge er ett kort förklaring, det är nämligen så att jag och mina två närmsta vänner hade tänkt att ta två veckors semester i mars, bara komma bort från allt elände och därför åker vi till Thailand.
Detta med blogg är något alldeles nytt för mig, jag och Linda har därför som projekt att blogga helst en gång om dagen, iaf varanan.
Jag hoppas ni kommer att trivas. Välkomna !
                                                                                                              


RSS 2.0