lediga dagar .

Hade igår min första lediga dag efter att ha jobbat elva. Dagen tillbringade jag i mitt egna sällskap, pysslade om mig själv. En lång och skön promenad med hunden, var på några skönhetsbehandlingar, något man måste unna sig själv ibland. Var och klippte mig, tog inte mer än topparna men vilken skillnad det gör.

Dagen har jag kört i lathetens tecken, även idag en lång och härlig promenad, helt underbart väder. Har precis sett klart en film jag blev tipsad om. "the blind side" heter den och ni måste bara se den. Helt underbar, inga tårar men inte långt ifrån.

I morgon blir det jobb igen men inte förrän på eftermiddagen.


hemmakväll eller utgång ?



Kluven, många viljor och lika många måsten.  Känner för en helgalen utekväll samtidigt som jag bara vill krypa ner och se en "tårkanals-rensare".

Hunden och förkylningen talar för en hemmakväll och ensamheten och vinet talar för utgång! Vilket väger tyngst?



Filmtips

Såg "Dear John" i helgen, en otroligt bra film som bara måste ses.


måndag, 23 augusti

Första dagen på det nya jobbet är avklarad! Huvudet är proppfullt av siffror och adresser, har börjat min karriär som brevbärare!
Har under hela dagen fått lyssna på Oskar Linnros låt - "från och med du", den hörde jag för första gången för ett par dagar sedan.




inte mer än en månad och jag befinner mig i Libanon!

Nätshopping

Klickade igår hem en Trenchcoat från H&M, 299 svenska riksdaler är priset jag får betala.



en söndag i väntrummet .

6 timmar i väntrummet på djursjukhuset är inget man frivilligt utsätter varken sig själv eller sin bästa vän för...men nöden har ingen lag!
och inte gör det saken bättre när man blir hänvisad till ett rum på 8kvm med en vask och 6 stolar och som så sött blivit döpt till "infektion". om man läser mellan raderna så är detta rummet för de pestsmittade.
Då och då, ca varannan timme kommer en sköterska och beklagar väntan och har på vägen hittat lite frukt och kakor som vi ska kunna underhålla oss med.

Det slutar med att vi åker hem utan att de gjort något i förhoppning att hon ska bättra sig, annars lär de se mitt tryne snart igen.



Jag är med Iphone

Dags att kasta sig in i apples magiska värld och ta del av iphone 4´s alla finesser. Det var när jag härom dagen blev erbjuden en iphone 4 som jag inte kunde tacka nej.





RSS 2.0