ond cirkel

jag har under ett långt tag levt i en enda röra, jag har var gång jag gått in på mitt rum haft en hinderbana att ta mig igenom. Efter att min allergi nu sagt i från om nätterna har jag denna lediga dag tagit tag i det ordentligt. det var näst intill tomt ett tag, dammsugat och bäddat rent innan jag plockat in ett fåtal av mina miljoner prylar. Det är en otroligt härlig känsla som surrar runt i mig nu.

Det blev en dusch och nu sitter jag med sex and the city the movie och en smoothie.

Godkväll

Nu är jag åter hemma efter ett par extra timmar på jobbet. Trots att jag inte skulle börja förrän klockan tre idag vaknade jag väldigt tidigt, kan bero på mina tidiga kvällar. Jag kände verkligen att jag vaknat på rätt sida även om vädret utanför mitt fönster inte var det finaste. Jag gav mig ut på en joggingrunda och när jag kom hem var det en underbart nyttig frukost som tillagades, omelett med färsta grönsaker. Christel frågade om jag inte skulle komma in och jobba redan tolv och ja varför inte, något bättre hade jag inte för mig. Jag fixade mig och fick skjuts upp till bussen. När jag väl satt där med musiken i öronen kom jag på mig själv, jag satt och log. Jag kände efter och insåg att jag verkligen mådde bra, började fundera på vad detta kunde bero på. Det regnar, jag ska jobba extra på min egentligen lediga dag och jag är absolut inte kär. Något positivt kunde jag egentligen inte komma på mer än att jag verkligen trivs med personerna jag jobbar med. På jobbet går diethysterin, "hur går det för dig?" "vad har vi på schemat idag?" osv. De stackarna som endast fått dricka en kopp kaffe till frukost var något fruktansvärt hungriga och detta märktes inte minst på deras humör och avundsjukan över min mat när dom själva sörplade kokt spenat. När klockan slog åtta var det dags att bege sig. När jag kom hem var det en liten middag som lagades. Jag har sedan börjat förbereda morgondagens mål.
Det blir ett par avsnitt sex and the city innan jag ska sova och imorgon är det invägning, dessvärre ingen jogging, har en brännande tränngsvärk i mina lår. 


Sovgott!




GI är nu åter en del av min vardag.

Mitt riktiga wake up call kom igår när jag insåg att jag inte kom i ytterligare ett par byxor vilket innebär att jag nu endast kommer i två par, ett par är i sönder och dom andra använder jag 24/7 vilket jag börjar tröttna på.
Igår började halva onecontact på en diet, denna fastnade även jag och Chritel på men imorse när jag vaknade kom  jag fram till att GI fungerar bättre på mig. Jag ska nu kila in till jobb för ett par extra timmar på jobb. Jag har även hunnit med en jogging runda, kanske inte den längsta men en bra början, känner mig redan ett par kilo lättare, haha.


sjuttiofyra spänn...

Veckan har bjudit på en hel del vilket gjort att jag inte riktigt haft tid för att uppdatera er men tänkte ta en snabb genomgång.
måndag och tisdag tror jag inte erbjöd något speciellt mer än en fotvård men vågar inte lova med risk för att någon ska tro att jag glömt bort vår helt underbara dag. Onsdagen mötte jag upp Linn som i tur mötte upp Mia och Johanna för lite sallad och prat i solen på malmös kanalbrygga. Mitt i samtalet ser vi malmös tomte komma mot oss, omringad av ett filmteam. Tanken som for igenom våra hjärnor var "in med magen och sträck på ryggen". Det blev en diskussion ang skrivna och oskrivna önskelistor, val och så om "hon på pizzakartongen". När klockan började närma sig tre tog vi farväl av en shoppingsugen Johanna för att styra stegen mot glassfabriken för en glass i solen innan jag klockan fyra satte foten på jobb. De fyra timmar som låg framför mig kortades dock ner efter att en av tjejerna vunnit en MFF biljett som hon generöst delade med sig av. Där traskade jag in på swedbanks nya aréna tillsammans med två av mina manliga chefer. Matchen gav inget imponerande resultat. Redan tidigare på dagen hade Mia bjudit hem mig på en bastukväll men planerna ändrades i samma ögonblick som jag var på väg till bussen och insåg att Mia fortfarande satt i Malmö, i en park och delade en bag in box. En sväng med taxi för att hämta tösen, som jag dessutom fick betala sjuttiofyra spänn för, in om mc donkan för att klockan 22 stiga på bussen med två fnittriga vänner. Det dröjde inte många minuter innan en av dom stog som klistrad framme vid busschaffören, diskuterade uppfostran, barndomsminnen och festvanor, denna kära vän la även månadens replik,

Mimmi - Stör det dig att jag står här när du kör?

Chaffis - Nejdå, det förgyller mitt arbetspass.

Mimmi - jaså? vad jobbar du med?


Mia och jag som endast satt ett par säten bakom kunde inte hålla oss för skratt.


Torsdagen var då ingen lärorik dag efter att haft en svacka på jobb som resulterade i inställda planer och en hemmakväll.
Fredagen därremot erbjöd en rad underbara ting. Jag körde och köpte bullar för en lugn och fin frukost med familjen i tron om att partypinglorna skulle sova bort dagen men jag hann knappt äta upp innan det plingade till i telefonen som sedan gav mig ett meddelande om att dom var vakna. Välframme var det till att lyssna på mycket skvaller till ytterligare en frukost innan vi tog och trampade ner till stranden för ett par timmar i solen. Magarna började kurra och det blev en lunch på pizzerian, när det sedan var dags för betalningen kom en gnällande siffra ur mannens mun, sjuuttiion fyrrra kronor, som linn kort och gott förklarade när vi gick skrattandes därifrån var det taoletten han stog och kämpade för. När Linn sedan lämnade oss för ett par timmar som toffel blev vi smått rastlösa men löste snabbt problemet med en roadtrip till Ystad. Vi hann med ex antal skyltar, tjugo minuter med död radio innan vi mötte du Mias vän Jens som sedan guidade oss till "kantarellen", "saltsjöbadet" och varsin twister.  Klockan nio var vi åter hemma i höllviken för att skiljas för en tidig dejt med kudden.

Denna dag har inte varit mer än elände, den började med att jag missade bussen till ett 8 timmars arbetspass. När jag lyckligtvis slutat väntade maten som det absolut inte var något fel på, snarare dagen bästa. Chockbeskedet kom när jag besökte telenors hemsida för en titt på mitt abonnemang som jag tecknade för en månad sedan, jag har blivit lurad och det ska dom få igen, det kan jag lova. Det är jag som är huvudrollen i cirkusen jag ska ställa till mig. Inte dog med det spräckte jag ett par av mina älskade jeans. Bussen som skulle föra mig till stan och nattens dimma hoppade jag pga tidsbristen.

nu ska jag sluta ögonen för att få nattens skönhetssömn så man orkar med ett arbetspass imorgon! hoppas ni njuter av solen.

Tänkte lägga upp lite bilder när jag lagt beslag på dom.


RSS 2.0