.tjugotredjeoktobertvåtusentolv.

jag har verkligen haft en underbar dag. den började med ett besök hos Anna (trots att jag missat ställa larmet) i Malmö, fick fixat sheellac på både hand och fot, är otroligt nöjd och rekommenderar det starkt!

har sedan ätit lunch men Barca/OsloLinn. det blev ytterligare en sväng till Malmö för lite shopping.

ett pass på gymmet och sedan väntade en lättare kvällsmat hos Malin framför tvn.




.tjugoförstaoktobertvåtusentolv.

här sitter jag på bussen på väg till mina föräldrar. jag fick för första gången sova ordentligt efter att ha jobbat natt och vaknade först halv tre i eftermiddags.
och natten, ja den har varit händelserik och har gått i ett.
nu ska jag bara njuta av en ledig kväll tillsammans med familjen.

.tjugondeoktobertvåtusentolv.

Den senaste månaden har jag i princip bott på mina olika jobb och flängt som en idiot mellan dem, så när klockan äntligen slog tre i söndags eftermiddag var det otroligt skönt att äntligen få komma hem. Det skulle bli middag hos Malins mamma, kanske en film och att få somna tidigt, trodde jag. Istället bjöds det på middag på V.E.S.P.A innan det var dags för restaurangfest i Malmö.

Veckan har sedan rullat på med en del jobb (har fått en fast tjänst som jag börjar den 2november så har gått bredvid under två dagar), fika och biobesök. Nu var det åter helg och jag har börjat dagen med en lång och härlig promenad, helt underbart väder. Nu ska jag packa upp tvätten och sedan blir det en vals med dammsugaren. Ikväll ska vi fira Barca/OsloLinn som är på besök, hon fyller nämligen "20"år. Dessvärre kan jag inte delta hela kvällen då jag ska jobba i natt.




.elfteoktobertvåtusentolv.

vilket underbart väder vi haft idag, hoppas hela hösten kan vara så. jag har äntligen fått in mina möbler från balkongen men fick mig en mindre chock när jag möttes av mitt vindsföråd, jag har vetat om att det är stökigt men absolut inte så illa som det visade sig.

nu är det verkligen dags att sova, har en mardröms helg med massor av jobb framför mig.

.sjundeoktobertvåtusentolv.

nu är det inte många minuter kvar av denna vecka. en otroligt händelserik vecka må jag säga. vi började som sagt i måndags med födelsedagsfirande, tisdagen bjöd på biobesök (hypnotisören, himla bra enligt mig), onsdagen på restaurangbesök, sedan var det åter dags för födelsedagsfirande i torddags, sen var det roliga slut och sju arbetspass har avverkat sedan i fredags. nu väntar skönhetssömn med bästa sällskapet ♥

.andraoktobertvåtusentolv.

En ny vecka är påbörjad och vi är redan inne på dag nummer två. Igår fyllde en av mina vänner år, detta firade vi med middag på en lokal restaurang. Då jag under den senaste månaden (av olika skäl) valt bort all form av alkohol blev jag ett lätt offer, jag kunde inte vara på födelsedagsfirande utan att ta en drink. det slutade med att jag blev mutad, jag fick tusen kronor om jag tog två shots - något jag inte kunde motstå (!) och detta var bara början.

Dagen började redan klockan sju med jobb och efter detta var det städning och tvätt som gällde. Kvart i sju tog jag, Malin och Sandra bussen till Malmö för att möta upp resten av ligan för ett biobesök (en helt vanlig tisdag). Vi såg "hypnotisören", en bra film som var riktigt obehaglig emellanåt.

Nu är det dags att sova ett par timmar innan man ska befinna sig på jobb igen.


RSS 2.0