En ovanlig tisdag

Godmorgon!

Min "att göra" lista är lite för lång och jag känner en otrolig stress. Imorgon åker jag nämligen till nice, Frankrike för att möta upp mina vänner Malin och Jannike som snart varit på resande fot i tre veckor.
Jag ska packa (tvättade igår, hoppas jag inte missade något), städa hemmet så man slipper komma hem till denna röra. Har några räkningar att betala och ett paket till hm som ska skickas tillbaka, allt detta innan jag börjar jobba kl 13. Hade varit glad om jag hann med en promenad också.

Igår träffade jag Annica, som varit och pluggat i USA i nästan fem månader, så himla kul att träffa henne och vi hade massor att prata om!

Nej, nu får jag nog sätta igång om jag ska bli klar idag!


Ops, i did it again!

Då var det åter dags att be om ursäkt för dålig uppdatering, då alla läsare antagligen flytt fältet får jag nog rikta detta till mig själv som nu kommer sakna ett par månader av minnen att läsa. Den senaste tiden har jag kämpat med att klara alla tentor som jag haft, vilket jag också gjort. Som resulterat i att jag nu är medicinskt utbildad fotterapeut. Resten av tiden har jag spenderat på jobbet, det har varit ett intensivt men otroligt roligt och givande halvår.

Jag har äntligen kommit igång med träningen ordentligt och har under de senaste månaderna varit flitig med powerwalk och en och annan gång på gymmet.

I onsdags var jag och några vänner på aviciis spelning på arenan. Föll mig kanske inte riktigt i smaken men visst var det trevligt.


RSS 2.0