sommarkväll



Vaknade otroligt pigg och utvilad imorse. Det bjöds på frukost och sedan var det dags att städa, dammsuga och vika kläder som legat sedan jag tvättade sist.
Var även duktig och lämnade in min cykel för reperation på väg till jobbet, kostade även på mig en ny sadel då den gamla varit trasig i minst ett år.

Arbetspasset passerade ganska snabbt och väl hemma igen tog det inte lång tid innan det ringde på dörren. Det var Malin som kom med middag som vi sedan avnjöt i värmen på balkongen.  
Lax, nypotatis, "grillad" halloumi och sockerärtor. Till detta blev det ett glas vitt.



Möblemanget jag har heter Wilma och kommer från Åhlens.


Kvällen har vi sedan tillbringat till att gå igenom min garderob i hopp om att hitta något att bära på midsommarafton. Jag insåg hur mycket plats jag haft om jag sorterat ut allt som inte passar och som aldrig kommer göra det. Funderar på att lägga ut det på tradera.



Bang bang, I shot you down

 


För snart fyra månader sedan lämnade jag med glädje boet. Efter lång tid på hemnet hittade jag det perfekt lilla boende för mig och lyckades dessutom buda hem det.
Det blev till att packa lådorna för att två veckor efter visningen ta emot nyckeln och börja inreda mitt första egna hem. Absolut inget man lyckas med över en natt, något jag fortfarande pysslar med.
Jag har under de senaste åren samlat på mig en hel del, mycket som är en bra början men som jag så småning om kommer byta ut. 


Då en av killarna på samma våning bidragit med fest varje helg börjar mitt tålamod ta slut. I fredags vred jag mig i ilska när jag gång på gång fick höra hur hans dörr gick igen med en fruktansvärd smäll. Att knacka på och be dem stänga dörren lite försiktigare fanns absolut inte att tänka på, för vem vill vara den gnälliga grannen på endast 22 år. Inte jag!

Det var med glädje jag igår såg flyttbilen stå på gatan och se lägenheten tömmas på pinaler. Nu hoppas jag på att få sova i lugn och ro på helgerna och tycker redan synd om deras nya grannar.


Botaniska trädgården

Veckan börjar närma sig sitt slut och jag ska snart krypa ner för ett par timmars skönhetssömn. Dagen har jag tillbringat i Lund, hälsade på en barndomsvän. Vi tog en promenad i botaniska trädgården och passade då även på att sätta oss ner för en kaffe och deras goda morotskaka. Innan vi tog bussen hem till henne tog vi en sväng inom Cafe o Le. Det blev god middag innan det var dags att bege sig hemmåt.
I morgon är det åter dags att infinna sig på jobbet.




they will kill to se you fall

Ett par månader (närmare bestämt sex månader. Jul, nyår, påsk och valborg) har hunnit passera, jag har varit fullt upptagen och ej haft tiden eller orken som krävs för att uppdatera er. 
En aning tråkigt då jag älskar att titta tillbaka och att dras på en nostalgitripp. Tänken är väl att återuppta bloggandet men vi får helt enkelt se om jag lyckas med detta.

Jag jobbar på som vanligt och har nu första lediga helgen på säkert två månader. Dagen började jag med frukost på balkongen, har nu betalt lite räkningar och nu väntar en promenad i det fina vädret :)


RSS 2.0