-

GOTT NYTT ÅR!

en liten uppdatering

en liten uppdatering skulle kanske sitta pa sin plats!? men jag vet inte vart jag ska borja.

Vi har varit har i lite mer an en vecka nu, dagarna har jag tillbringat i en solstol pa stranden, tagit ett "svalkande" dopp i det turkosa havet. tagit langa strandpromenader och njutit av massage och pedikyr. Kvallarna har varit ganska lugna, vi har tagit en taxi in till Khao Lak city for lite shopping och mycket god mat, man har ju hittat sina favoriter.


Usch var ointressant inlagg, men ja..nu vet ni iallafall att jag lever.

thailand, here i come


jaa... imorgon åker jag äntligen.

Vaknade redan klockan halv åtta i morse och konstigt nog var jag otroligt pigg för att ha sovit så få timmar. Efter frukosten var det packning som stog på listan, något jag har skjutit framför mig i flera dagar och även idag. Jag hittade mig en massa undanflykter för att slippa detta. Det blev storstädning av mitt rum.

Klockan två befann jag mig på Happyfeet i Höllviken för lite fotvård. Man känner sig som en bebis om fötterna när man går där ifrån och det är en helt underbar känsla. Helt klart värd vartenda öre.
Nu har jag även dekorerat med lite färg på naglarna.

Väskan är näst intill packad, några få plagg som ska torka efter att blivit tvättade och sedan några saker jag behöver imorgonbitti.

    

Min nya kamera som ska samla alla mina minnen.

Har även packat ner boken "twilight", denna har jag valt att läsa på engelska. För att få bästa sömn på planet imorgon har jag valt att vara vaken hela natten, så nu väntar ett par riktigt långa timmar.


oj oj oj . . .

haha lyckades precis med det omöjliga. jag hade krupit ner i sängen, bredvid mig hade jag datorn och i handen en flaska nagellack, ett stärkande sådant. lacket var på och datorn var i stor fokus. För er som inte känner min dator har den en tendens till att säga godnatt utan mitt tillåtande. Detta hände och jag satte ner min vän på golvet, i rummet var det bäckmörkt och jag börjar fibla efter mobilen som låg på byrån. handen min snudda vid något och PAANG! mitt hjärta bankar i etthundranittio, med hjälp av mobilen som jag nu hittat försöker jag lysa upp och det första min blick möter är en halv nagellacksflaska.

paniken slog mig som en knytnäve. jag tackar tillverkaren för de små flaskorna, ser dock ut som en uttorkad gammal kärring om händerna efter att fått nästan allt innehåll över händerna. Golvet klarade sig fint, datorn fick sig en liten omgång men värre än så var det inte. Tråkigt nog var det ett av mina bästa nagellack, som dessutom är inhandlat i australien.

- ja, Karin. Vad har du lärt dig av detta? att aldrig mer måla naglarna på opraktiska platser så som i sängen, kanske!

Måste nog ta ut papperskorgen från mitt rum, annars finns chansen att vakna upp hög som jag vet inte vad, eller med en fruktansvärd huvudvärk.



Som tur var mitt genomskinligt.


tomten jag vill ha en riktig jul . .

Utanför mitt fönster faller snön..och den lägger sig.
Lite julstämning ska man få njuta av. :)



mörker och mys

har precis kurar ner mig i sängen för att avnjuta lite mysig musik. det har varit en ganska lång dag som började med ett härligt träningspass tillsammans med Tove. Hade en otrolig energi och vilja, något jag inte haft på länge. På vägen hem körde jag förbi märtas och såg att Linnsiloppan var ute och tände ljus, stannade till och pratade lite innan jag var tvungen att ta mig hem för en uppfräschning. klockan 13 befann jag mig på strandbaden för att vaccinera mig mot kultingsjukan. Har som tur inte känt mig dålig av denna än, hoppas på det bästa.
Tack vare detta blev det inte mer än 6 timmars arbetsdag. Dags att sov nu, imorgon väntar den tomma resväskan och ett stökigt rum innan min sista arbetsdag på ett tag!






fem dagar kvar

Dags för helgens uppdatering som inte varit allt för händelserik. I fredags slutade jag redan klockan 15, detta händer mig aldrig annars. Tove var och kikade in på jobbet och det blev en snabb eftermiddags lunch med henne innan jag tog bussen ner till Skanör för att träffa Sofie och Linn, kul att se att dom äntligen är på fötter igen.

Efter en mycket orolig natt väntade jobbet på mig, för att slippa gå upp i ottan hade jag flirtat till mig bilen. men istället för att komma i tid blev det en försening, detta tackvare vår oljeslukande bil som mitt på motorvägen ville ha lite olja. Kvällen tillbringade jag hemma med en film. Ytterliggaren en orolig natt och en jobbdag senare satt jag i biomörkret tillsammans med Nikki, vi såg "bröllopsfotografen", ganska bra måste jag medge.

Och ja, då har ännu en måndag passerat och nedräkningen har mer eller mindre börjat. det är inte mer än fem dagar innan jag sitter på planet ner till thailand för tre veckors semester.


Biljetten är bokad, den 31 maj ska jag se Eric Clapton i Malmö :)


usch och fy .

Då var dagens slut snart nådd. men innan jag drar täcket över huvudet för att imorgon vakna upp till veckans, för många sista arbetsdag ska jag se dagens avsnitt av paradise hotel, mycket intressant.

Förutom fikan på Prunto men Nikki och Chris har denna dagen inte varit mycket att hurra för, trots att man är ledig från jobbet.

Vill välkomna Linda tillbaka till bloggvärlden. 


kortslutning

Jag har drabbats av kortslutning, i mitt huvud lever tankarna sitt egna liv.
Känslan är som en kastrull full med majskorn, som när värmen utlöser smällen bildar popcornet.
En tanke hinner inte bearbetas innan nästa är där som nästa nypoppade popcorn och nu är kastrullen full och behöver tömmas. Jag behöver någon som lyssnar och som kan ge mig vägledning.


everybody hurts

ja, man kan väl inte göra annat än att börja om trots att irritationen är extrem. hade lagt ner en lång stund på dagens uppdatering som i samma sekund som jag tryckte på "publicera" försvann.

Dagen har verkligen rullat på, den har haft temat "lekstuga", jag och mitt team har underhållt oss med att kasta papper, rita på varandra och dragit ut sladdar på datorerna.

påvägen hem i bussen valde jag att sätta mig ganska långt fram på ett av sätena som var vända bak och fram, när vi körde in i höllviken börjar REM - everybody hurts spelas och chaffören höjer volymen, kunde verkligen inte hålla mig, ett stort leende spred sig på mina läppar.

Slutade redan klockan åtta och kvällen har tillbringa i lugn och ro med en cider i handen för att njuta lite extra av in lediga dag imorgon. Då tänkte jag hinna med lite träning och städning, kvällen ska jag tillbringa i goda vänners lag.


some good music ?

Jag älskar verkligen spotify men har en tendens till att lyssna sönder låtar,

kan någon vänlig själ tipsa mig om lite bra musik?


you have stolen my heart

Jag är verkligen världes sämsta på att prioritera saker och min självdisciplin är inte att tala om. Trots att jag har en hel hög med måsten kan jag mycket väl välja att sova bort denna tid eller bara sitta framför datorn i timmar, för vem tycker inte att det är skönare?

Men vad händer? Jo, detta resulterar i att man sedan är ute i sista minuten med alla dessa saker. 
Jag kan i dag med gott samvete checka av en sak, har nu vaccinerat mig inför thailand. detta känns otroligt skönt. mammisen blev en aning orolig då jag inte vaccinerat mig mot hepatit b, får se om det går att fixa.

Har även suttit och kollar runt efter en lägenhet, känner verkligen att det är dags att lämna boet nu. 

Linn nu får du inte vara sjuk något mer, hoppas ju på en frukost i veckan.
Nu ska jag iallafall krypa ner i sängen så man kommer upp i vettig tid imorgon.



"Sweet dreams"

Det blev en mindre försening imorse, detta på grund av att bussen för ovanlighetensskull var 5 minuter förtidig. Jag kan inte annat än att tacka min arbetskollega för att ha hjälpt mig i denna krissituation.

När man till slut kom hem var det idag pappas tur att vänta med färdiglagad mat, helt underbart gott var det.
Undertiden som vi hjälptes åt att diska tog pappa upp ett intressant ämne, Brittish open. En enorm golftävling som spelas i england eller skottland varje år. 


Detta är något jag blivit lovad att få se live ända sedan jag var liten. pappa sa alltid "när jag fyller 50 ska vi se brittish open på plats" Så blev det dock inte, eftersom det spelades på en av de tråkigaste banorna och vi åkte istället  till kroatien.

Jag och pappa satte oss och började kolla lite alternativ och hittade ett boende mitt i st andrew, ca 500 meter från banan. Sen var bokningarna igång och nu sitter jag med boende, flyg och biljetter bokade för att se brittish open i skottland nästa sommar tillsammans med pappa och bror.


Imorgon börjar man inte jobba förrän klockan 12 och jag hade tänkt hinna med en vaccination innan man bänkar sig framför datorn.

Ska nog se klart "Gilbert Grape" innan det är dags att krypa ner i bingen för ett par timmars skönhetssömn.





utgång och jobb, inte så lyckat.

ja, här sitter jag efter en ganska tung dag. Gårkvällen tillbringade jag med mina vänner, vissa i dimman och andra utanför. När jag imorse vaknade efter fyra timmars sömn kände jag verkligen inte för att jobba. Nikki, förstår inte hur du står ut med det varje helg. Dagen flöt på och när jag väl var hemma väntade min bror med en helt underbar och efterlängtad middag, den bestog av gott kött, potatisklyftor och bearnaisesås, mumma.

Har precis avslutat ett ett och halvt timme långt samtal med Sofie, hon är bara helt underbar. :) Och jag hoppas verkligen att Linnsan blir frisk snart.


Tror jag ska krypa till kojs snart, ska ju upp och jobba tidigt imorgon med.



dagen som flög förbi

Då har både första advent och första december passerat och jag börjar tänka tillbaka på det gångna året, vad har egentligen hänt? Det är så otroligt mycket som hänt, nya männsikor man lärt känna och resor man gjort.

På tal om resor är det inte mer än två veckor till jag lämnar långa landet falukorv för ett varmt Thailand, där kommer jag tillbringa både jul och nyår.

Idag hade jag min första av tre dagars ledigt. Okej, helt ledig var jag ju inte, vi hade en tre timmars lång säljutbildning. Därefter gick jag för att träffa Linda som jag inte träffat på lite mer än ett år. Det var nästa som förr. Det blev lite shopping och en middag på mando innan vi åkte hem till henne.
Innan jag satte mig på bussen hem gick jag inom "hemmakväll" för en liten godispåse som johan och jag skulle ha under vår lilla filmkväll.

Imorgon har jag ett hektiskt schema, en tidig frukost med pappa, hinna städa av lite innan jag ska befinna mig i malmö och möta nikki för en fika innan jag ska lämna henne på flygplatsen. Därefter väntar en lunch med Tove på gallerian. Utbildning i trelleborg innan jag så småning om ska sätta mig i frisörstolen för en större förvandling. bild kommer kanske senare!




"fields of gold"

då var det måndag och tanken på att ge er en kort resume av de nämnvärda dagarna slog mig.

Senaste veckan har jag haft ett minst sagt fullspäckat schema, två dagar har jag avslutat med bio, Twilight - new moon och Stieg larssons Luftslottet som sprängdes. Mycket bra båda två. Har även hunnit med att shoppa och bowla vilket nu resulterar i träningsvärk. Det är nog ett tecken på att det är dags att börja röra på sig igen.
Nöjen har gått före måsten och när jag vaknade imorse var det en otrolig röra som mötte mina nyvakna ögon, hela min garderob låg i en stor tvätt hög på golvet och skrek efter att få hoppa in i tvättmaskinen, sagt och gjort.
fortsatte med ett varv med dammsugaren och sedan hann jag inte mer. Hoppade i mina kläder och befann mig klockan 12 på jobbet.
Väl hemma igen möttes jag konstigt nog av en missfärgad tvätt, jag har tvättat i halva mitt liv och aldrig lyckats med detta förut.

RSS 2.0