Eric Clapton

Ska nu bege mig in till malmö för att se Eric Clapton på arenan.

-

har precis kommit hem från en trevlig stund med linda. vi började med brunch på märtas, en stor latte och en smörgås med mozzarella och parmaskinka. Vi tog oss till hantverkshuset i jakt på ljuslyktor. Vi tog sedan en sväng till vellinge blomman där jag hittade en jättefin säng (som jag hoppas prioriteras framför soffan) till vovven min, det blev även en stor mjukisleksak och båda uppskattas verkligen.





årets första dopp

ÅRETS FÖRSTA DOPP I HAVET ÄR AVKLARAT!! och skönt var det efter en härlig joggingtur.

två frallor och en take away kaffe

Vaknade 07.50 av att solen sken in i mitt rum och trots att jag var otroligt trött och
mycket väl hade kunnat sova ett bra tag till tog jag mig ur sängen, drog på mig ett par
tights och en stor tunika som döljer det mesta, jeansjacka och ett par converse.
Jag hade bestämmt mig för en lång promenad till annas bageri som ligger på andra sidan
kanalen.
vi gick genom kanalskogen, solen sken genom trädtopparna och värmde gott och musiken från
min ipod susade i öronen på lagom volym för att jag skulle kunna höra naturens vackra sång.

det blev två frallor med pålägg och en take away kaffe och så började vi vandringen hemmåt.
vi satte oss på en gräsplätt längs kanalen där jag åt min frukost medan wilma fick sig en
stunds vila. efter ca en och en halvtimme var vi åter hemma och hunden min somnade gott.


Sex and the city 2

min bredbandsuppkoppling är lika med 0, så just nu befinner jag mig hos mina kusin för att ge er en snabb uppdatering då jag inte kan förvänta mig internet förrän måndag, i bästa fall.

gårkvällen tillbringade jag i goda vän(ner)s lag. Jag och Malin var och såg Sex And The City 2, många goda skratt och den dåliga kritiken..varför? Den var precis som SATC ska vara och jag tror nog att jag kan njuta av att vara singel ett tag till.


GLÄDJERUS

Hittade precis ett brev i dagens post som det stog mitt namn på. När jag öppnade kuvertet fick jag mig ett riktigt glädjerus, lön från mitt gamla jobb, lite provosion som jag tjänat ihop. Undra vad man ska använda dessa slantar till, lite nätshopping? :)




Sommarfärger


I badrumsskåpet har jag nu samlat alla sommarens färger, det är bara till att välja och vraka. Känner jag mig själv dröjer det inte länge till jag utökat med ett par färger till.





tjugoförsta-maj-tvåtusentio

Välkomnar nu min vän Linda tillbaka till bloggvärlden och även till blivande hundägare.


Wilma under mina två månader

Wilma har nu varit hos mig i två månader och det går verkligen framåt, hon är rumsren med undantag. Varje dag tränar vi lydnad och korgen hon fick som liten har hon för längesedan vuxit ur. Efter att varit med Linn vid två tillfällen har nu även jag börjat på Jeppe Stridhs hundägarskola, där jag ska lära mig att handlas med Wilma i alla situationer.


13 mars

22 mars

1 april







18 april

"oh vad roligt, nu måste jag skälla!!"





24 april


workout

jag har verkligen kommit på rätt köl när det gäller träningen och var kväll ser jag fram emot nästa dags träningspass.
Har precis kommit hem från en och en halv timme på gymmet tillsammans med Linn och min kusin, hoppas på lite träningsvärk imorgon.

Nätshopping

Lever i en lång semester för tillfället, dagarna passerar utan större ansträngning. Det blir lätt att man kikar lite i HM´s nätfönster och har den senaste månaden klickat hem en del intressant, bland annat 8 stycken bikini, ett par klänningar och lite från Home avdelningen, mycket av detta tar jag hem för en titt och skickar tillbaka det som inte passar i smak eller storlek :)


måndagsångest

Här sitter jag med min lilla vovve i soffan, ja jag vet att jag alltid sagt att hon inte skulle få ligga där men det är 100 gånger mysigare.

Dagen har passerat smärtfritt trots att det är måndag, började dagen med en powerwalk, har tillbringat lite tid i solen på terassen och avslutade med en cykeltur till skanör, så himla mysigt.



Efter tre månader har jag nu vänt det sista bladet i min bok och imorgon börjar jag på nästa, "En shopaholic får en syster".


my last day of freedom

helgen som nu är slut har bjudit på allt från bastubad till utgång och festligheter.

efter att mina föräldrar nu tillbringat en vecka i italien var det tänkt att dom idag skulle komma hem men ack nej, flygplanet var inställt pga askmolnet. Vi får väl se hur länge dom blir borta.


oh idag har jag bokat biljetter till Sex and the city the movie nr2. 

Igår insåg jag hur många extra kilo jag verkligen skaffat mig och imorgon börjar allvaret, träning och lite nyttigt tänk.


"love in manhattan"

Efter en lång och ganska krävande arbetsdag har jag nu lagt mig i soffan och startat "love in manhattan", en riktig gråtfilm enligt min kusin. Kan vara ganska skönt att rensa tårkanalerna. Det blir tidig läggning ikväll och imorgon börjar jag dagen med valpkurs tillsammans med Wilma. :)

lovely day

Dagen har rullat på, morgonrutinen har äntligen börjat få bättre form, Wilma vaknar inte förrän klockan 8, och gott folk det har hänt mer än en gång så jag vågar hoppas på att det inte var en tillfällighet.
Det har blivit härliga promenader längs stranden tillsammans med Wilma, Zanto och Izzy.
Jag har hunnit med att sitta ett par timmar i solen och grundat sommarens bränna.
Kvällen tillbringade jag och Linn i Veberöd hos Jeppe Stridh på hans hundägarskola, jag befinner mig fortfarande i lyckorus. Han gjorde verkligen ett gått intryck på både mig och Linn, och det var verkligen inte sista gången vi visade oss där.


första-maj-tvåtusentio


Efter att ha haft ytterliggare ett par minnesvärda dagar är det nog till att inse att detta inte är av en slump utan att vinden har vänt och att jag nu kommit in i en fas i livet som kommer bjuda på mycket glädje.


ett par dagar har gått sedan jag uppdaterade er senast, detta beror på att jag haft fullt upp med att njuta av det fina vädret, umgås med vänner, åka rollsroys, bmw och topolino. Förra helgen bjöd på en trevlig utgång i trelleborg och igår var del valborg, detta firades hemma hos mig i goda vänners lag.


RSS 2.0