Ullared

Efter tolv arbetade dagar är det nu dags för lite ledighet, börjar den med att åka till Ullared med Malin och Sofie imorgon, ska bli himla kul. Vi åker redan klockan 7 på morgonen så måste snart sluta ögonen för ett par timmars sömn.


LCHF

LowCarb,HighFat - mitt nya liv


Har kört igång en ny diet idag och tänkte gå "all in" på den. Hoppas på att tappa ett par kilo.

Började dagen med en timmes promenad med kusinen och hundarna. När jag kom hem blev det två timmars sömn, snart dags att äta lunch, städa och fixa innan jag halv fyra kör iväg mot jobbet.


två veckor till första advent

Idag är det endast två veckor till första advent och till alla pryder sina fönster med adventsstakar och stjärnor.



Tänkte visa er mina fina ljusstakar som jag hittade på loppisen "lilla station" i ljunghusen för någon vecka sedan.
Perfekta i detta hemska mörker.






farsdag

Precis som jag inledde mitt förra inlägg tänkte jag nu påminna er om att det åter är söndag och ytterliggare en vecka har passerat.

Det är farsdag och jag började morgonen med att köra till bageriet och köpa frukostbullar. En mysig frukost med hela familjen. Har sedan tillbringat en stund med min bok som jag vill ska ta slut.
om två timmar beger jag min till jobb för ett par timmars arbete.

Sitter ju nu och bläddrar igenom en massa gamla bilder...lite nostalgi på det!



bingolotto

Då var det åter söndag, veckorna passerar rustigt fort. Snart är det jul och vips så sitter jag 85år gammal och gaggar i en gungstol på något hem. 

Efter en helg på jobbet är det bingolotto (kärringavarning) som står på kvällens schema, ska bli himla kul. Har en dubbellott och ska ladda upp med popcorn.


myrornas krig

Har de senaste dagarna haft en massa myror i huvudet, dom springer som bara den kan jag lova. Det är verkligen full rulle. Efter sex dagars abete har jag idag varit ledig, underbart. Sovit ut, fixat lite med bilen, lunchat med pappa. Bjöd familjen på thailändsk mat. Imorgon börjar jag redan tio, omväxling förnöjer!


Två böcker jag måste ha är, "Elsas värld" av Sofi Fahrman och "En flickfotografs bekännelser" av Bingo Rimér. Tänkte dock vänta tills dessa kommer ut som pocket.

På tal om böcker har jag en hel hög som bara ligger och väntar på att bli öppnade, ska bara avsluta den som är påbörjad sedan två månader tillbaka.

Tror det börjar bli dags för ett par timmar av välbehövd skönhetssömn!


RSS 2.0