.tjugotredje.augusti.tvåtusentolv.

Jag har tillbringat ett par dagar hos mina föräldrar. Det har känts precis som semester, ätit gott, legat i hängmattan med en bok, jag var ute och plockade björnbär och sedan har jag badat.

Trots att lägenheten inte hade städat sig själv och såg ut precis som när jag lämna den sist så var det skönt att komma hem, speciellt efter en dag på jobbet. Jag lagade kvällsmat och matlådor som jag nu placerat i frysen, sorterad tvätten inför morgondagens tvättpass och så har jag kollat på film. Jag har verkligen haft en underbar kväll.

Imorgon väntar ett par timmars jobb innan kvällens festligheter. Det är nämligen palmfestivalen, något alldeles speciellt för alla trelleborgare. Ska bli intressant att se om det är så bra som det sägs!


Det snurrar i min skalle

Godmorgon! här sitter jag på jobb med morgonkaffet i handen, har haft nattpasset.

Efter att jag kom hem från Oslo har jag varit en aning splittrad, jag har många gånger tidigare varit inne på att testa oslolivet, att bo i kollektiv och tjäna pengar. Det har alltid skjutits fram, "jag tar det nästa sommar". Efter att ha varit där över en helg var jag just då övertygad om att jag skulle bosätta mig där i september när mitt vikariat här hemma var slut.

Efter att ha varit hemma en vecka och funderat över saken är jag inte fullt så övertygad av ett par olika anledningar.

Förra veckan var jag och några vänner på Tomas Ledins konsert på Sofiero i Helsingborg. Det var verkligen mysigt, att sitta där på gräsmattan på en filt och äta picknick som vi hade med oss.

I onsdags var hela familjen på fredriksdalsteatern, present från mig och bror till föräldrarna.

Nu är det bara två och en halv timme till jag slutar jobba, hoppas att mina vänner kommer ur bakfyllan så att vi kan hitta på något roligt nu när solen äntligen är framme.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/399134/images/2012/pic_207690855.jpg" class="image">


första.augusti.tvåtusentolv

Här sitter jag på väg till Malmö för att möta upp vännerna på Victors på lilla torg.

Dagen började med sovmorgon, så skönt att få sova ut. Det blev en powerwalk innan frukost. När klockan slog två mötte jag upp Sandra för en lunch på stan och sedan var det dags att bege sig till jobb för ett par extra timmar.




RSS 2.0