.tjugoniondenovembertvåtusentolv.

godnatt eller godmorgon?
jag har precis krypt ner efter en lång dag med massor av packning och det finns mer. hade tänkt få mig ett par timmars sömn innan det är dags att gå upp igen.
imorgon lämnar jag över mina nycklar för uthyrning och själv beger jag mig till Oslo på söndag. jag kommer bo i ett kollektiv där oslolinn har ett rum. mitt första flyttlass är snart på väg med oslolinns bröder.

tanden jag hade problem med igår fick jag dragit ut, lite öm är jag allt fortfarande men guu så skönt!

.tandvärk-akuttid.

godmorgon! är helt chockad över att vara vaken så här tidigt en ledig dag, men visst har jag en anledning. den stavas "tandvärk" och jag som helst vill bli av men tandafan fick snällt ställa klockan för att överhuvudtaget ha chans till en akuttid.

.sjuttondenovembertvåtusentolv.

Här sitter jag i soffan och tittar på "så mycket bättre", en timme kvar till jag börjar jobba.
Igår var vi på lilla torg, vi började på yard sedan Victors och natten avslutades på klubb F.
Det blev att sova länge, gick inte upp förrän klockan ett. Jag njöt av frukost och sedan klädde jag på mig och cyklade ut till albäck och gick en lång runda innan jag cyklade tillbaka.
Eftermiddagen har jag sedan tillbringat i soffan med film!


.sextondenovembertvåtusentolv.

Nej jag har inte gått i ide.
den senaste tiden har varit ett rent virrvarr, huvudet har gått på högvarv tjugofyra timmar om dygnet och det har resulterat i huvudvärk, illmående och magknip.
Jag har tagit ett av mitt livs störta beslut och måste erkänna att just i dagsläget är jag nöjd och tror att detta kommer bli bra.
 
Vi är redan i mitten av november, snart jul och sedan är detta året slut. helt otroligt vad tiden går fort. Mina dagar susar förbi med en massa jobb och träningspass, har kommit igång och är riktigt flitig förtillfället.
Jag var uppe i Oslo och hälsade på en vän för någon helg sedan. så himla skönt att komma hemifrån ett par dagar.
 
Nu ska jag starta min fredags sysselsättning, städning!

RSS 2.0