.trettiondeseptembertvåtusentolv.

Då var det söndag och helgen med för lite sömn och alldeles för mycket jobb är äntligen över. Nu är det skönhetssömn så berättar jag mer imorgon.


.tjugosjundeseptembertvåtusentolv.

Ja då var klockan lika mycket som de tidigare kvällarna och jag kommer ha precis lika svårt att komma upp i morgonbitti.

Jobbade ända till fyra idag, fick en hel påse med äpplen från en på jobbet så det blev raka vägen hem för att slänga ihop en äpplekaka. Mötte sedan Malin för en shoppingkväll på stans shoppingcenter. Hittade lite nytt till höstgarderoben. Kvällen har vi sedan tillbringat i soffan med kaffe och nybakat, såg "hela Sverige bakar", ganska bra och lärorikt.

I helgen blir det bara en massa jobb och att sova mellan passen. Måste ta in mina utemöbler från balkongen och så ska jag nog rensa garderoben så man får in lite nytt.

Kom även på att gårdagens inlägg fick fel veckodag, att det faktiskt var onsdag. Vilket var himla skönt för det innebär att imorgon är det fredag!


.tjugosjätteseptembertvåtusentolv.

Här sitter jag i soffan, en helt vanlig tisdagskväll och dricker varm choklad och äter knäckebröd framför tvn som visar "bonde söker fru". Har tänt en massa ljus och älskar mörkret utanför fönstret.

Även idag har jag varit på mitt nya jobb, började redan klockan sju och att komma upp tidigt var betydligt lättare än vad det var igår.

På tal om det nya jobbet så känns det bra, det tar lite tid innan man kommer in i rutiner och att lära känna alla men när jag väl gjort det så kommer jag trivas.

Var med Kim i en antikaffär idag och hittade två nya köksstolar, absolut inget jag är i behov av men kunde inte motstå! För första gången på länge känner jag att jag trivs himla bra i min lägenhet.


.tjugofjärdeseptembertvåtusentolv.

Här sitter jag nu nyduschad vid köksbordet, disken från frukosten står kvar och jag har en timme och en kvart kvar till jag ska vara på det nya jobbet. Efter att ha haft ett par veckor utan jobb är jag nu fullbokad, bokstavligen. Resten av veckan börjar jag klockan sju och har svårt att tro att jag kommer orka med min morgonrutin, powerwalken.

Jag har ett par ärende jag ska hinna med innan jag börjar, måste ju ha ljus på cykeln när jag slutar klockan nio ikväll.



.födelsedagsfirande.

Det är en aningen bitter, trött och gnällig (som ett barn) Karin som knappar på tangenterna. Jag har verkligen haft en helt underbar dag, min kära Malin har nämligen fyllt år och det har firats ordentligt. Pannkaksfrukost, shoppingrunda och lunch på stan innan det bjöds på kalas.
Trots detta känner jag nu hur det kryper i hela kroppen (säkerligen tröttheten som talar). Irritation uppstår över minsta lilla och till stor del över icke fungerande teknik. Uppdaterade ett par appar härom dagen och de flesta har sedan dess inte fungerat som de ska. För att inte tala om min mobil som jag ser fler brister än fördelar med för tillfället. hade det inte varit för att jag har en månad kvar innan jag får lösa ut en ny hade jag dragit den i marken av ren frustration.


Fick ett meddelande av Linn via viber idag. Det var bilder hon hittat från vår tid i Barcelona. Tänk vad konstigt att två människor, 60 mil ifrån varandra kan dela samma tanke, samtidigt.
Vi sa att det hade varit så himla kul med en vecka (jag skulle tippa på två för att hinna med allt) där nästa sommar, då är det fem år sedan.

Inget uppmuntrande inlägg men jag var tvungen att få kräka av mig innan jag nu ska få mina timmars skönhetssömn. imorgon ska jag vakna som en ny människa med en annan syn på tillvaron, det kunde varit tusen gånger värre.


nostalgi på hög nivå

Sedan jag köpte min ipad i januari är det ytterst sällan min laptop får se dagsljuset. Men ikväll var det dags, jag ska på intervju imorgon och tänkte rota fram ett gammalt cv som med hjälp av en uppfräshning ska få mig att få jobbet. När den nu ändå var igång tänkte jag passa på att se vad den mer hade i sina gömmor och det var en hel del faktiskt.
Det blev en riktig nostalgitrip, min och linns tid i barcelona. så mycket minnen bilder bär med sig och självklart var jag tvungen att besöka linns blogg som (tack och lov) fortfarande finns kvar.
 

femte.september.tvåtusentolv

När klockan äntligen slog 7.15 imorse var det dags att gå hem efter att ha jobbat hela natten. Nu sitter jag här i sängen, lite halvslö (sömnen blir inte den samma som på natten) och har precis ätit frukost. Ska snart möta upp Malin för en liten sväng på stan och ikväll kommer familjen på middag.


RSS 2.0