sju månader senare . .

den andra april tvåtusentio var dagen då jag med ett stort leende på läpparna hämtade min bil, kvällen tillbringade jag i goda vänners lag med ett par glas vin på millennium.
Morgonen efter vaknade jag och var ett par nycklar fattigare, närmare bestämmt, hus-, cykel- och bilnyckel (nyckeln jag haft i mina ägor mindre än 24 timmar var borta).
Polisanmälan gjordes, nya nycklar tillverkades och snart har sju månader passerat utan att jag varken sett eller hört något. Förrän idag, pappa fick ett paket som skulle hämtas ut och i detta fanns mina nycklar, vilket glädjetjut jag gav ifrån mig när jag fick se dom!




två månader till julafton

godmorgon!

Högskoleprovet passerade utan min närvaro. Känner att jag har lite för många bollar i luften och hinner inte riktigt med.

dagen började med en familjefrukost, tog en promenad med hunden. ska snart göra en snabb tvätt av bilen innan det bär av mot trelleborg för en sväng till Agdas tillsammans med Malin och Karro.

Stockholm here i come

På torsdag bär det av till huvudstaden för en weekend. Ska bli otroligt skönt med lite ledighet. Ska tillbringa dagarna tillsammans med släkt och vänner, shopping och turistande. Väskan är packad till hälften, har lite svårt för att se vad som kommer behövas. Hur är vädret i Stockholm?

Önskar tips på restruranger, affärer och platser?!


höstdag

Har varit en relativt aktiv dag. Tillbringade morgon timmarna fram till 13 på jobb. Blev lunch med mammi och sedan tog jag och Johanna oss ner till Falsterbo för en promenad med hundarna. Besökte Sofie och Linn som befann sig på grillen.
Har hunnit med en sväng på gymmet och sedan en kvällspromenad med Johanna.


Nackdelen med att nätshoppa, eller ja shopping över lag är att det är fruktansvärt irriterande att se ett plagg man nydligen köpt vara nersatt med 50%, speciellt när man inte har chansen att lämna tillbaka och köpa om med rabatten.


Filmtips

Har under den senaste tiden sett en massa bra filmer. Men se dom inte på första dejten om du är rädd för att låta mascaran rinna..

Dear John
The blind side
My sister's keeper
Brothers


Sprang förbi filmlådan på Willys och kunde inte låta bli att stanna till, gick där ifrån med "Changeling" och "Taken", otroligt bra båda två.

611



Här har ni mitt nya favoritlack.



IsaDoras 611, muddy water.

Garnnystan



Pensionären inom mig bara växer. Inte nog med att jag tillbringar fler helger framför en bra film istället för att gå ut och svänga på de lurviga så var jag igår och köpte mig lite garn ska imorgon hem till mormor och få en snabbkurs i hur man stickar. så himla många år sedan sist.


RSS 2.0