bars..

kom nyligen hem efter en lång shoppingtur mellan toppens alla mathyllor. Det tar verkligen på krafterna och eftersom mitt nya nyttiga liv nu ar börjat köpte jag mitt ett bar istället för något annat söt som jag säkert hade gjort.

Det är konstigt vad vädret ändrar sig fort, precis innan jag var och handlade var det toppen väder, jag låg och solade med ipoden i öronen och nu, nu är det lite halv molnigt.
Nu ska jag ta och städa lite, eller vänta nu. är klockan redan så mycket?
jag skulle ju upp och träna, det måste jag göra nu. på momangen.


Ciao så länge!


jag går på två dieter, en räcker inte.

idag börjar det, mitt nya nyttiga liv. ja hur många gånger har jag inte sagt det? och vad säger att jag kommer lyckas denna gången? ingenting om jag ska vara riktigt ärlig men jag måste verkligen försöka. Även att jag försöker att äta tillexempel knäckebröd istället för det vanliga så blir det ändå att jag tar en liten macka av det vanliga. och det är sånt jag måste låta bli.
Dessutom berätta linn varför man blir sötsugen efter att man ätit, och det är för att förr i tiden var det för att kroppen skulle lagra fettet för framtida förbrukning. så mitt tips till er är att ät aldrig efterrätt, det gör bara att ni lagrar fettet. jag och linn kom då och tänka på när vi var nere på stranden och tog pommes med mjukglass, det godaste som finns men aldrig igen. 

Igår var det filmkväll här hemma hos Linn, Malin var också här. film och lite onyttigt (såhär sista dagen). det var även min sista jobbdag igår, jag har egentligen "semaster" två veckor nu men har sagt att jag kan rycka in några dagar.
Nu ska linn lägga in lite bilder innan hos sticker till jobbet.

Ciao

dagen efter..en lyckad kväll

jag har fortfarande inte vågat kolla hur mycket pengar jag gjorde av med igår. vad ska man säga efter enn hel kväll fylld av bravader, eller nej bravader ska jag inte säga. jag hade en lyckad kväll, kostigt nog. Kvällen började hemma hos Johan med lite förfest, sen blev vi hämtade av Linns bror Jacob som körde oss in till malmö och chokladfabriken, där vad det djmogge och gardrobmax som välkomnade oss, det var inte alls mycket folk. Efter ett tag tog vi vårt pick och pack  och tog oss bort till KB, där inne var det däremot massor med folk och ska jag vara riktigt ärlig kommer jag inte ihåg mycket därifrån, där befann vi oss endast i ja.. högst 20 min innan vi tog oss tillbaka till chokladfabriken och innan dess hade jag varit och införskaffat två kebabrullar. Linn och Karin ägde dansgolvet. Sen blev det övernattning hos Linn, mer säger jag inte.


vem är ni?

Verkligen kul att folk läser min blogg, men ibland undrar man vem ni är?
kan ni inte kommentera? :)

pissfina hanar

efter en timmes sömn kände jag att jag inte hade tid med mer. jag åt en bakelse och i GI-metoden får man ju faktiskt ha en ätardag, ellerhur Linn. eftersom att jag ändå hade tänkt vara lite mindra nyttig ikväll så kan jag vara det hela dagen. jag har precis tagit av mina fina (dom var iaf fina en gång i tiden) byggda franska naglar. Sån befrielse det är, precis som emelie sa när hon gjort det, "det känns som fingertopparna är som små bebisar, så ömtåliga". Ikväll ska dom målas eftersom dom inte är så vackra, vilken färg vet jag inte än eftersom jag inte vet vad jag ska ha på mig kanske man kan matcha det. Ska först in i duschen innan jag bestämmer något.



Ikväll hänger antagligen Linn också med, hon jobbar till 10 men möter upp oss på vägen. trevligt säger jag bara, det blir till att raggar hanar. och dom ska vara pissfina, som Linn skulle uttryckt det.


utgång en fredag

Ikväll väntar utgång med lite chicks. men först en eller två timmars sömn så att man är på topp ikväll.
Emelie fyller år om ett par dagar så det ska firas ordentligt. Det var många år sedan vi festade ute tillsammans och inte nog med det så ska ju Ulrika också med.



pocket.

Nu är jag hemma efter en promenad, tog på mig oömtåliga kläder så att jag verkligen kunde ta ut mig. det blir ju lätt så att man inte vill gå lika fort om man har "öntåliga" kläder eftersom man inte kan svettas i dom. jag stoppade in ipoden och så gick jag längs stranden, det är så härligt att gå där helt ensam. Nu har jag även hunnit äta min omelett och om en timme måste jag köra hemmifrån, fram tills dess ska jag kolla lite pocket böcker på nätet (ser att det finns massor så får nog sätta mig ner med Linn och se vad vi vill ha med oss) och så måste jag ställa iordning lite till på mitt rum.



Men först ska jag in i duschen,
ciao

GI och städning

Godmorgon
Nu har jag vaknat, lite senare än tänkt men tror att jag behövde den sömnen. Nu har jag bestämmt mig, idag börjar GI på allvar, jag tränar ordentligt men jag äter inte som man ska, så idag börjar jag dagen med att gå en lång promenad. Och när jag kommer hem ska jag göra mig en omelett. Ska även fixa mig något jag kan äta på jobb så att det inte blir bullar.
Har även hunnit plocka iordning på mitt rum lite och måste fortsätta när jag kommer hem. Kan inte leva med det så, hittar ju inget längre. Nu ska jag starta en maskin tvätt och dricka ett glas vitamin innan jag ger mig ut.

Ciao så länge!

www.mixture.devote.se

Jag gillar verkligen att Linn kommit tillbaka till skrivandet, alltid lika kul att följa hennes vardag. Vi ska ju även ta med oss en computer till La Barcelona så att ni kan följa oss där. Vi kanske ska starta en gemensam reseblogg? (Barcabloggen.se?) 


Jag har efter många inlägg märkt att länken till linn inte fungerat. ska göra ett nytt försök Linn.

Nu ska jag lägga mig och kolla oc.
sov gott!


kvällskvisten

nu sitter jag med mitt te som jag fick igår, verkligen jätte gott, "rabarber grädde" heter det. och eftersom jordgubbarna redan är uppätna blir det chokladbulle till mig. Jo det får man äta, eftersom att jag tränar.
Tog några blder men orkar inte lägga upp dom eftersom BarcaLinn ska ha gårdagens bilder och då måste jag avmarkera alla. massa meck.
Jag som egentligen skulle städa ikväll har nu spenderat ett antal timmar här iställt. Min mammas vänninas kommentar om mitt rum var något istil med att hon inte sett någt liknande innan. kanske ska chocka henne och ha städat tills dom kommer hem, eller så tar jag och kollar ett par avsnitt av oc innan jag ska skönhetssova, har som tur lite sovmorgon, vilket kommer sitta fint.

ska se om där är några minuter kvar att se på matchen.
Ciao

Roadtrip Dalby

efter en lagom försovning imorse var jag på jobbet 8 minuter efter att dom ringt. snabbt säger jag bara. Efter jobb blev det att åka hem, sola lite och sen väntade träningen.

I gårkväll var det picknick som gällde. Linn, Mia, Malin, Vera och jag bestämde oss för att besöka Dalby stenbrott. Klockan 20.00 hämtade Mia och när vi anlände till Linn blev hon såhär glad!



vi packade bilen



men innan vi kunde köra vidare var det tankning som gällde. 

       

Men vi kunde inte lämna staden riktigt än, först skulle malin hämtas upp från träningen.



När vi väl kommit en bit och kanske till och med lite förlångt hittade vi en karta.



och mycket väl hade vi det, så det var bara att vända och jag kan bara säga det,
det tog oss hur lång tid som helst för att komma fram, vi frågade personer och där var en
STEEEN, som linn inte såg (hon sa ialla fall det). Vi tog en sväng "inom" tyskland och sen hitta
vi vägen vi litat efter "den vägen måste det verkligen vara".



TRODDE VI JA, (denna skylt såg vi efter att ha besökt den illaluktandevägen)

När vi väl var framme var klockan.. nej jag tror inte ens jag vill berätta hur lång tid det tog. ;)



       






Här är vi på väg hem, det blev en massa spökhistorier och sen var det te hos Linn. 
Mycket trevligt.

picknick

hemma efter en trevlig dag i lund, nu ska jag hem till linn och sen bär det av mot dalby stenbrott, picknick.
ha det så bra!
ciao

sex and the city och barcelona

Nu har jag kommit hem till Malin efter att ha kollat på Sex and the city filmen, den långa versionen. åhh vad den är bra. älskar den.
nu är det bara barcelona snack som gäller. LOOVE IT!

Ciao

Karin anropar barcaLinn

Ja jag tror jag ska döpa om henne till det, barcaLinn. Jag hoppas att jag hjälper dig tillbaka till de gamla läsarsiffrorna nu, verkligen skönt att du är tillbaka, har saknat ditt skrivade. förresten, vart håller du hus?
jag vet att jag var och kollade på sex and the city filmen härromdagen, men linn frågade om jag skulle hänga med idag och efter att fått höra att vi såg den sensurerade så tänkte jag kolla om Linn tänkte se den osensurerade. för isåfall är jag verkligen PÅ.
Hade tänkt att jag skulle åka upp och träna nu och sen bär det av till trelleborg. 

Ha det fint. 
Ciao! 

Linn är i sverige

nu är jag hemma efter en dag på jobbet och ett pass på gymmet.
Linn är hemma i sverige igen, måste ringa och kolla så att allt är bra med henne. 
ikväll blir det till att ta det lugnt och kolla film.  

ciao!

regnig söndag..

det har precis börjat regna. nu har jag gjort lite nytta (städat), ska snart cykla iväg till jobbet.
sen blir det träning. ganska tråkig dag om man säger så.

ciao


underbar känsla

När jag klev ut ur biosaolongen hade jag ett stort leende på läppare och en underbart känsla spreds i kroppen och den känslan älskar jag att ha efter att ha sett en bra film. 
Jag kan erkänna att en och annan tår runnit ner för mina kinder under dessa två timmar.

Det har verkligen varit underbart att ha en dag ledigt, jag har inte fått mycket gjort men imorgon är jag tillbaka på jobbet och sen blir det nog träning och städning. haha.

Sov gott 
Ciao!                                                                         
                                                                                                                                                                            

Barca..Barcelona...

Here we come..
Nu är min biljett bokad till Barcelona. Den sista juli lämnar jag och Linn landet för ett partybarca..
Linn kommer som jag har förstått det hem redan imorgon. och igår blev våra biljetter bokade.
Linn har fixat bostad och nu är det bara jobben vi ska ragga.

 


Detta betyder en massa jobb och väldigt lite nöje, jag kommer leva så fattigt som möjligt nu för att kunna klara av barcelona.

Sex and the city

Nu har jag vaknat efter två timmars välbehövd sömn. Fick ju inte min skönhetssömn i natt.


Hade en gul klänning på min från gina tricot och min jeansjacka från topshop på mig igår.

Nu måste jag fixa min för ikväll ska jag på SEX AND THE CITY MOVIE premiären
med Sofie och Tove.




Ha en trevlig kväll allihopa!
Ciao!

midsommarfirande

igår var det midsommar och det firade jag i Skegrie med vänner. men först jobbade jag, som tur fick jag lite sovmorgon och det var guldvärt. efter att ha stått och väntat på bussen i mer än en timme innan vi förstog att den inte gick var vi hemma hos alex runt halv sex, tack vare Emelies bror.

Hemma hos Alex började vi med mat, riktig midsommarmat. det blev kubbspel och jordgubbar. mycket nytt folk vilket uppskattades. Det var även där jag vaknade upp denna vackra morgon.
Har precis ätit lunch, ska ta och njuta av en timmes sol innan mitt rum väntar, har äntligen samlat krafter för att starta en veckas konstant städning. Fint ska det bli!

Lite bilder från gårdagen kommer komma upp under dagen!

ha det bra!
Ciao!

livlös

så då var morgondagen äntligen planerad, känns ganska bra måste jag säga!
nu är det bara klädseln som är tveksam, men det tar jag imorgon.
jag fick dessutom lite sovmorgon, jobbar bara 4 timmar. men då hinner jag kanske städa lite innan jag ska iväg.
denna dagen har varit ganska tråkig måste jag säga, det har inte hänt något som är speciellt roligt.

tänk er att jag för ett år sedan satt i turkiet med en drink i näven, varmt och skönt.
sitter och kollar igenom bildena nu, snacka om minnen, sitter och småskrattar för mig själv.


på midsommarafton var vi på Bistrobellman. Svensk midsommarbuffe.

nu tror jag att det är dags att sova, sov gott!
Ciao!


-

Idag har jag haft sovmorgon, vilket verkligen varit helt underbart.

midsommarafton närmar sig, eller rättare sagt det är imorgon.
alla andra år när det gäller nyår,valborg och midsommar, "högtidsdagar" då man firar med vänner har jag och mina vänner aldrig haft någonstans att ta vägen och har hittat något i sista minuten. Men denna midsommar har jag fått massor av inbjudan och massor att välja på. Tycker det är jätte svårt för vill kunna vara med på allt.  
svår fråga detta....


Nu måste jag kila till jobbet
ha en bra dag!

gravidchock . .

jaa.. det verkar som om det har varit en hel del mys i vinter för det var verkligen massor med stora magar i stan idag.
Jag var inne i stan och fikade med min älskade kusinvitamin. Det blev espresso house, massa skvaller och shopping.
Sen bar det va hem till mormor och morfar, där mat, jordgubbar och fotboll väntade. Sverige - Ryssland.
Min mormor och morfar är några av denna jords mest otekniska och jag och min kusin skämtade inne stan om vilket vi skulle få hjälpa till med idag, det blev faktiskt datorn, jag brukar få vara instruktionsbok för mobilen och sms funktionen. På tal om sms, min kusin är makalös när det gäller att skicka sms, jag har haft min mobil sedan oktober förr året och har skickat sammanlagt 1800 sms, min kusin skickar i snitt 3000 sms i månaden, (så alla ni som tycker att jag skickar mycket sms, så NEJ det gör jag inte) jag ringer desto mer.

     

Idag har jag haft kontakt med barca, kommer linn hem inom den närmsta tiden åker vi ner igen om en månad och lever livet! Linn & Karin, Barca, summer of -08!

Nu ska jag snart sussa, känner mig inte riktigt kry, och det måste jag ju vara till på fredag, Midsommarafton!
Sov gott!

fredagen den 13 ?

Dagen på jobbet har inte varit någon höjdare, massa kaos.
2 översvämningar, säkringar som gått och krossade kaffekannor. vilket bidrog till att vi blev 30 minuter försenade därifrån. och efter det orkade jag verkligen inte träna vilket jag hade planerat.
På vägen hem ringde barcelonaLinn och var lite smått upprörd, helt ensam, hon ville bara hem och det är inte kul att höra, hon har ju verkligen sett fram emot detta. Hon ville inte ens försöka söka ett jobb.
Hon sa det att hon kanske var hemma redan om en vecka.. och om så är fallet planerar vi att jobba hela sommaren och hösten för att sen till vintern kunna resa tillsammans!





Min favorit sysselsättning när jag är i trelleborg är att gå in på djuraffären och
kolla på kaninerna, där var jag igår med Linda. SÖT VAAA?

Efter att ha ätit lite fick jag besök av min Emelie som för tillfället sitter här brevid mig.
Vi ska kolla på min danska serie nu.
ha det så bra!
ciao.

barca och golf

jag har faktiskt haft lite kontakt med BarcelonaLinn idag men det första hon skrev till mig var
- jag har det hemskt, vill hem, bara bara hem.
Linn hjärtat, jag är säker på att det är nu i början som det kommer kännas konstigt, innan du hittat dig ett jobb och lite nya vänner. 



 var med linda i trelleborg innan.. 



Där fyndade jag en söt topp..
Åhlens
var nedsatt från 199:- till 75:-
vilket jag tyckte var prisvärt. tänkte att den kunde passa bra till midsommar kanske.



Kvällen har jag tillbringat på golfbanan med pappa.

Nu tror jag bestämt att det är bingen som väntar på mig.
sov gott allihopa!

många bollar i luften..

.. minst sagt, men jag älskar det verkligen.

igår hade jag läsarrecord.

Dagen till ära har jag tillbringat på jobba, där med att rulla ca 400 chokladbullar. Där ifrån tog jag bussen till trelleborg, så typiskt att bussen ska vara tjugo minuter försenad när man verkligen har ett viktigt ärende, men kom som tur ändå i tid. Efter det träffade jag linda, det var ett tag sedan måste jag säga. vi tog en fika och sen snurra vi runti trelleborg city.

nu ska min far ner och spela lite golf och jag är faktiskt ganska sugen på att hänga med. :)
Ciao sålänge!


kondomslukaren

hemma efter en lång lång dag på jobb, det blev att träna direkt efter. träffa tove där så vi gjorde situps, det blev hela 200 stycken :)
när jag kom hem hade mina föräldrar fixat någon mat så det blev att beställa kebabrulle.
Mina föräldrar berätta även att min 13åriga kusin är en riktig affärsman, han går in till sjuksyster på skolan och plockar på sig kondomer och sen säljer han dom till niorna på skolan för 10 kronor styck. Klockren!
det kallar jag affärsman.

just nu sitter jag bara och läser lite bloggar, försöker planera veckan och midsommarafton.
funderar på att lägga mig och kolla på film innan det är dags för att sova.

ha en trevlig kväll!
Ciao!

linn linn utflugen

NU har hon landat i Barcelona, hon är kanske redan framme i sin bostad och kanske på väg ner t ill stranden.
Vad kommer Sverige vara utan vår allas Linn, hur ska jag klara mig utan henne, alla pratstunder, fester och bara den där crazylinn.



Efter en trevlig kväll hos Linn med alla, var det magget som gällde men jag var inte rikgit sugen och kände att det kunde vara skönt att bara komma hem och ta det lugnt.

Jag måste säga att jag blir förvånad över Emelie ibland, hon har inte missat en enda Sverige match under tiden jag känt henne, hon rycker in om lite mer än en månad och har varit otroligt bestämd över att vra singel hela sommaren och vad gör hon? Hon har missat båda Sverigematcherna under detta EM på grund av en påg.
Men jag gillar det, lev livet.

nu börjar jag snart jobba, ciao


god morgon, god middag, go kväll.

Har precis kommit hem från en trip i malmö med mitt hjärtat emelie, vägarna var tomma och kan tänka mig att det är endast av en anledning, Sverige spelar mot spanien ikväll, såg slutet och spanien vann med 2-1, målet kom i sista minuten.
Jag fick även träffa Emelies påg, trevlig prick. De åkte vidare till Danmark och Köperhamn, själv hade jag planer på en trip till Helsingborg med det blev tyvärr inte av.
Jag fick handlat en klänning, mycket fin måste jag säga (tack vare Hanna som hade en sådan igår).




Som ni vet var jag på student hos min kusin igår vilket var mycket trevligt. Min barndoms dröm var ju där och jag måste säga att han ser mycket trevlig ut. Hoppas att dom fick en trevlig kväll, kunde tyvärr inte följa med eftersom jag hade mitt jobb att tänka på. Men vi har bestämt att vi ska ses nästa vecka över en fika och prata, det var så längesedan.
Kvällens citat: "känner ni några bögisar?"



Jag har planerat in en städning av min boyta, men när den blir av vet jag inte, måste samla krafter för att kunna genomföra det. det är ju inte över på ett par timmar, har jag tur så kanske på två dagar.

Jag har nu blivit inbjuden till Linn så hade tänkt åka hem till henne för att träffa henne för sista gången på många veckor.
Ha en trevlig lördagkväll allihopa!
Ciao!

Sista kvällen med Linn

igår var jag hemma hos linn och hade min bebis med mig (tack vare den som jag kunnat lägga upp så mycket bilder)



linn gick loss direkt och närmare bestämt 131 bilder.



Dagen började jag med en lyxtur i Linns bil.

 
Det shoppades..


sen mat. 

Sen var linn igång och är hon väl det är det svårt att stoppa henne. 
 
  
                         


kvälle avslutades hemma hos gustav med vänner. 
  



Här sitter jag och bloggar

På söndag morgon lyfter Linns plan från kastrup och flyger henne till Barcelona. Förhoppningsvis åker jag ner till henne sen, men vi skulle hålla kontaten och det går ju att ringa. (internt)

Nu ska jag sticka iväg och träna innan jag ska iväg på student hos kusin vitamin.

ha en trevlig dag och kväll!
Ciao

wannabe

jag mötte linn i trelleborg, vi gick en sväng i stan innan linn höll på och storkna av hunger så det blev tacos hemma hos henne. jag har samlat på mig lite bilder som jag ska lägga in när jag kommer hem.
just nu sitter jag hemma hos gustav, en kille linn känner. det är fotboll som står på schemat. österrike - polen just nu står det 1-0 till polen (misstänkt offside).

ciao


trelleborg

jag kom hem för lite mer än en timme sen, har varit och jobbat. egentligen skulle jag träna men linn tyckte att jag kunde besöka Trelleborg, äta något och så. ska snart bege mig.
får se om jag hinner träna sen.

Ciao!

utflykt

nu är det verkligen dags att nanna.
efter att jag ätit min middag blev det en kort utflykt till skanör med pappa. innan han körde mig till Emelie. 
Emelie och jag tog en lång promenad och pratat en massa skit innan jag körde henne hem.

imorgon är det jobb som gäller så,
Sov gott

   

träningen är igång

så nu är jag hemma efter en lång och ganska dryg dag. dessutom håller jag på att bli småfet igen.
därför var det formtoppen som gällde direkt efter jobb, inte ens hem om för känner jag mig rätt blir det att jag stannar hemma istället. Det känns verkligen härligt efter att ha tränat och där är ett pass inbokat redan imorgon så att jag verkligen ska komma igång.
Har precis ätit, det blev väldigt sent vilket inte är allt för bra men så är det ibland.

Detta slängde jag ihop på en kvart iallafall och gott blev det.


Biffar med sallad och potatissallad (ingen potatissallad för mig dock)

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen åka med pappa upp till byn och sen väntar en promenad med Emelie, hon ska ge mig en update om gårdagen.

Ha det fint.
Ciao

JObb

Nu är det dags för mig at bege mig till jobbet och det har precis börjat regna. BUUH såå drygt.


Jag älskar verkligen dessa skorna
köpta till studenten
Bianco




Sen väntar träning...
Ha en bra dag!

frukost


Min Frukost; omelet, en paulunmacka med skinka och lite grönt.



Godmogon alla glada.

Hade egentligen tänk att träna nu på morgonen men pratade med Emelie, så vi gör det ikväll istället, tillsammans, vilket jag tycker är mycket trevligare. Nu ska jag gå och äta min frukost som väntar på mig.

Ciao

vem är du främling?

såå nu var jag äntligen hemma efter en tjugominuter lång vandring från sista studentfesten som ägde rum hemma hos Pontus, en kille jag gått i samma klass som många många år.
Det är riktigt ruggit väder, lite höstlikt, inte jätte kallt men det blåster och viner i trätopparna och efter den lilla insident som hände hos Pontus var det lite läskigt att gå denna långa och mörka väg helt ensam. För er som vet hur jag bor försår ni mig säkert, långt vägar utan gatobelysning.

Min kväll började hemma hos en av mina äldsta barndomsvänner, Viktor. Så många år sedan jag såg honom sist så var mycket trevligt. Taxin min körde mig (och min upphämtade kusin Johanna) vidare till twinsen Martina och Mikela som jag konfirmerades tillsammans med och sen till höllviken, där jag kilade inom Martin (som tyvärr redan hade lämnat sin fest) och sist men inte minst Pontus.



Men vad var det nu som hände hemma hos Pontus?
Joo, det ska jag tala om för er. Vi satt ute och hade hur trevligt som helt men börja bli lite kyligt att sitta där så vi bestämde oss för att gå in, upp, på andra våningen. Vi satte oss och så börja det låta precis som att det var någon inne på ett av rummen intill, som om någon fixade med något. Så vi gick in och kollade men vfan där var ingen, det kanske var blåsten i fönstret. Pontus bror kom upp och sa att det var katten som var utanför och öppnade fönstret..

Rasmus - Isa, isa
men det var ingen katt han fick syn på utan en människa, som var på väg på på taket. hallå en människa. svartklädd med en hoodtröja ihopasnörad i ansiktet.
Rasmus - Va fan gör du?
Främling - va? (hur kan man fråga va?)
Rasmus - Va fan gör du?
Främling - oj, sorry sorry

Sen pös han ner från tak till tak och sen var han borta.
mycket märklig typ måste jag säga.

Jag måste ju berömma Sverige som vann med 2-0 mot Grekland!

Nu ska jag iallafall sova,
Sov gott!

studenter

I natt låg jag bara och vred mig, kunde verkligen inte sova så när jag nu kom hem efter att ha jobbat hela förmiddagen var åt jag lite men sen orka jag inte hålla ögonen öppna längre och somnade, vakna precis och nu börjar det bli tid för mig att fixa mig inför de studenter jag ska till idag, de äger rum i Lunda trakten. trevligt värre :)

Ha det bra
ciao


glass = GI?

Efter en sväng till Vellinge för att posta lite brev och viktigt lappar angående student bilderna kunde varken jag eller Emelie motstå en glass, det blev faktisk en ganska nyttig en, färska bär och allt. 
nu tror jag att jag ska nanna så att jag kommer upp imorgon, blir tidigt.
Sov gott allihopa!



Bilder

God kväll.

hoppas ni haft en bra dag. själv har jag jobbat och det har varit väldigt lite att göra måste jag säga, så för att inte vara allt för rastlös tog jag och städade lite.
Förutom att ska ska på en massa studenter denna veckan hade jag även tänkt att klämma in ett eller två träningspass.(har blivit sponsrad av pappisen)
Min kusin var inne för en liten stund sen och lämnade lite bilder som hon tagit på min student.


På trappan


Efter att ha sprungit ut.

Nu ska jag åka en sväng med Emelie. ha det fint!

Rubrik

   


Det blev inte så mycket städning för mig, nu väntar jobbet!
ha en bra dag

GI-form

Guten morgen.

Idag är vädret inte riktigt lika bra som de senaste men det kanske kommer senare. Efter ett antal svarta(alkohol)veckor har jag nu ätit min första GI frukost, det är den som börjar mitt nya sunda liv. Ska även se om jag kan göra några situps idag. Nu har jag tre veckor med jobb och det hade inte varit fel att komma tillbaka till beachen i hyfsad form.


jag tror att jag ska ta en sväng med dammsugaren inna jag fixar mig inför jobbet nu.
men ni får ha en underbar dag!




mat mat mat . . .

det var dajligt med mat men tror dock att jag blev smittad av linn som igår bara åt och åt vilket jag gjorde idag. först min sallad sen linns rester, morgans sista på pizzan och sen även lite skalkar,. (A) när jag och tove kom hem till mig bjöds det på cheesecake. men gott ska det vara. det blir GI och träning ett tag nu.

Nu ska jag åka och köpa coca cola till tove innan vi ska kolla film.

ciao bella


stranden

efter en crazy natt på magasinet även kallat magget vakna vi hemma hos linn, vi bestämde oss för att dagen skulle tillbringas på kämpingestranden i höllviken, har du också varit där? sett något stort och dallringt, var inte rädd det är bara jag.
kvällen tillbringar vi på casabanca i trelleborg med lite trevligt folk och god mat (sallad).

imorgon väntar jobbet så det är bara till att njuta ordentligt idag.

Ha en trevlig söndagkväll.

trelleborg

efter en ganska lugnt dag med emelie på strande väntar nu trelleborg och jag vet inte hur kvällen slutar !

Trappan

denna bilden hittde jag på Trelleborgsallehanda.se, det är min klass som står på trappan.

 Här borta står jag.

STUDENTEN

eftersom minn blogg flyttade igår kunde jag tyvärr inte ge er uppdatering angående min studnet igår.


STUDENT 2008 SUNDSGYMNASIET!


Dagen började redan 06.30 hemma hos Tove, där vi skulle fixa hennes hår och sminka oss. Champagnefrukosten ägde rum hemma hos max. Dagen rullade på med lärar lunch, tal, stipendiumtdelning, fotografering och sångövning (den missa dock jag och linn pga av pudring av näsa). När klockan sedan börja närma sig 16.00 starta vi filmen som anders redigerat från Berlin -08.
SEN VAR DET DAGS, vår klass var 3:e ut och jag kan nog inte beskriva känslan på annat sätt än UNDERBAR att se alla dessa människor vara där.

Sjung om studentens lyckliga dag
låtom oss fröjdas i ungdomens
vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår.
Inga stormar än i våra sinne bo
hoppet är vår vän och vi dess
löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro
HURRA!

Åkturen på flaket började och max bad mig stå helt still och bara kolla, känna efter, och det var helt underbart att bara se alla så glada. På prkeringen stog min gula Lotus elise och väntade på mig.
efter att varit hemma ett par timmar väntade badhytten och kvällen avsluta jag hos en man och slutade ca 07.30.

inlägg

efter sista dagen i skolan åkte vi hem till Camilla och fixade flaket, pissfint som linn brukar säga.
när jag kom hem började jag städa (vilket denna dag innebar att slänga allt i svarta sopsäckar och ut i garaget ). var uppe i byn och fixade de sista och sen har jag och tove ägnat kvällen åt att har skönhetsmys.
nu ska jag nanna för imorgon väntar den stora dagen, STUDENTEN!

ett dygn

om ett dygn har jag precis sprungit ut, är på väg till flaket som ska ta mig vellinge runt!


solsting och chafförer

efter endast 3 timmars sömn på 2 dygn var jag så utmattad att jag inte kunda hålla mina små ögon öppna en sekund till och somnade sittandes vid en dator i skolan, men det hann inte gå många minuter innan jag blir väckt och dom undrar hur jag mår, dom hade inte fått kontakt med mig och trodde jag hade fått solsting.

till busse fick jag sällskap av Hanna och Wictor, vi ser bussen på andra sidan och börjar spring, väl uppe fr trapporna ser vi att andra står och väntar, så vi pustar ut. går fram och ställer oss i kön. när dom andra gått på och vi står längst fram ikön så stänger den jävla chaffören dörrarna, jag trodde först att det var ett skämt men fan heller, den bara kör. som tur kom det en ny bara ett par minuter efter.

hemma somna jag direkt, nu väntar beachen. !

Ciao


poängjakt . .

sitter i skolan och redigerar bilder, vi har nämligen poängjakt. så vi har varit ute och tagit en massa crazy pics. (vi kommer dock inte att vinna detta)
kvällen kommer jag tillbringa i falsterbo, lide camping å sånt.

kommer man någonsin att sluta förvånas över sina egna handlingar.
ibland undrar jag om jag ens tänker innan eller är det bara pang på?


måndag

det var verkligen helt underbart att få sova lite. jag har även hunnit med att cykla och äta glass med Ulrika, vilket inte alls är GI, men det spelar ingen roll nu har jag sagt, jag måste kunna leva livet de sista tre dagarna, det gör ju knappast någon större skillnad om jag tränar med tanke på mitt alkoholintag.
ska snart börja med maten, det blir biffar. sen ska jag nog även baka en kladdkaka till broren min, men den får jag inte äta av.
ikväll blir det fest på skolan, camping och bara trevligt. jag kan lova er alla att min lever behöver semester efter dessa veckor.

nu ska jag nog börja med maten. men ha det fint allihopa!
tjingeling


grattis

Jag vill först av allt säga Grattis till min bror som fyller år idag. 

igår började studentveckan och det var då dags med kubbtävlig (egentligen vollyboll men dom hade inget nät) mellan klasserna, gratis dricka. jag linn och senare även mia gick hem till mig och fixade oss lite inför kvällen. vi var på shakespear och åt och drack, sen blev det efterfest på skolan. där sov vi sedan i vår husvagn och det var en väldigt sen läggning så har varit helt borta hela dagen.

nu ska jag gå ut och sola och sova lite innan jag ska har skönhetskväll. =) nej men mina fötter behöver iallafall tvättas lita.

tja


RSS 2.0