en mysig dag

Dagen började tidigt, vaknade helt av mig själv vid lite i åtta och sedan var jag i gång. Det var frukost för att lite över nio ställa sig i bilen på väg in till Malmö. Det blev ett par timmars ensam shopping innan jag mötte upp Christel och Nanna för en lunch. Klockan två satte jag mig på bussen som skulle ta mig tillbaka till Höllviken. Efter att ha fått lite dåligt samvete över hur mitt rum ser ut efter att min bror berättade att vi haft folk på rundvisning för de gillade vårt hus, tog jag ett handtag och förbättrade lite innan jag gick med mamma till stranden. Helt underbart att ligga där, läsa min bok och sedan slumra in en stund. När vi kom hem igen väntade mat, fläskfilé, potatisklyftor,bearnicesås och sallad... mums.
Kvällen har jag spenderat med att läsa min bok, stieg larsson, män som hatar kvinnor. Nu ska sova för imorgon väntar jobb.

sov gott


en skön dag

Ligger nu i min säng tillsammans med hela min garderob, som jag sa innan har jag ett projekt. Har nämligen införskaffat mig en byrå och i samband med att den ska in ska jag sortera ut och ordna till i min garderob, men så lång kom jag aldrig. Jag får väl lägga in det igen och fortsätta imorgon.
Hade egentligen planerat in att börja morgondagen med en powerwalk men efter att jag trillat ur hängmattan och skadat foten idag får vi se hur det blir med det.



fredag -

Nu sitter jag ute på terassen, kände mig inte riktigt bra imorse när jag vaknade så har varit hos doktorn och fått pencilin. Har ätit en god lunch som bestog av tunnbrödsrulle med tonfisk fyllning.
Tror jag ska lägga mig i solen en stund innan jag måste ta tag i mitt rum, det har varit ett fler-dagars projekt som jag tänkte avsluta idag.


måndag igen.

Midsommarhelgen är nu över och en ny vecka har börjat, skulle egentligen ha utbildning hela veckan men den blev inställd så nu väntar ett par vanliga arbetsdagar. Imorgon har jag dock ett litet ärende till ikea, ska köpa mig en byrå, har fått nog av denna ständiga kaos som möter mig så fort det är dags att välja kläder. Ska nog passa på att storstäda lite då, får bara hoppas att det inte blir allt för bra väder.

tänkte koka en kopp kaffe och sätta mig med min otroligt spännande bok.


One year ago...

Förra veckan blev inte riktigt som förväntat men väldigt bra ändå. Det blev dessvärre ingen Örebro-resa och frågan är ju om inte det var bäst eftersom jag kvällen innan firat årets studenter på strandebaden och mådde som förtjänat.
Denna veckan har börjat ganska lugnt med jobb och lite jobb till. Imorgon har jag min enda lediga dag denna veckan och den ska jag börja med en frukost på kust med vännerna, undrar om jag inte ska fixa mitt ett litet träningspass och kanske cykla dit. På kvällen väntar sedan en tapasbuffé.
Har nydligen börjat på stieg larssons bok "män som hatar kvinnor" och tänkte nu läsa lite innan det är dags att sluta ögonen för min skönhetssömn.


årets första dopp

Det är den första Juni och sommaren är verkligen här för att stanna!  Det har varit helt underbart väder och riktigt varmt. Detta firades med årets första dopp i havet, som inte var så kallt som jag förväntade mig.
Veckan som kommer är verkligen full med aktiviteter, jag har ett jobb att sköta, en bror som blir myndig, studentfirande och en helg som jag ska spendera i Örebro med vänner. Absolut ingen ansträngande vecka så det ser jag fram emot.


RSS 2.0