22:47

jag förstår inte hur den danska serien kommer ha tittare till avsnitt 20, vi är på 7 nu och det händer inte mycket.
just nu sitter jag och har linda i luren, vi planerar lite för vårt projektarbete.
imorgon är det utgång men jag funderar på att skippa de, ´är jag duktig och tränar i veckan, ska jag då förstöra allt på en endå kväll?
ivilketfall som så har vi fortfarande inte kommit fram till vart vi ska, det blir iaf förfest hos Beiga, me like!

Nu ska jag iaf sova så att jag orkar med morgondagen.

sov så gott!

image20

Jag vill verkligen ha sommar nu.

20:30

nu har jag precis ätit efter mitt hårda tränningspass, det var sjukt skönt.
ska ta och duscha om en stund, sen ska jag se min danska deckar serie.

  Den här bilden tillägnar jag Sofie :)


Ha det bra allihopa!


17:10

vaknade för en stund sen, var ute och gick på stranden innan sen när jag kom hem kände jag att jag var tvungen att nanna en liten stund. Sofie tyckte att jag skulle ha lite mer bilder, men jag är tyvärr inte på min vanliga dator men jag lovar att lägga in lite mer bilder.
Nu ska jag snart pka och träna.

Ha det så bra sålänge!


14:00

jag mår verkligen bra på grund av vädret men på någotvis på gör jag det ändå inte, kom precis in från att ha suttit ute en stund med mitt kaffe.
när jag slutar så tidigt som jag gjorde idag så försöker jag bara hålla mig kvar i skolan, jag vill inte komma hem till ett stort hus helt ensam, det underbara vår vädret gör verkligen att känskorna poppar upp inom en, alla de där "vill inte vara ensam" känskorna.
när jag då även vet att imorgon är det fredag och utgång som jag verkligen ser fram tar det ändå emot för har jag verkligen kommit över dig? så pass mycket att jag kan festa utan att bry mig? eller kommer det sluta precis som sist när jag var ute ?


torsdag ,

jag kom en för en halv timme sen, hade dansk prov idag, gick verkligen inte alls bra. men jag är verkligen på bra humör ändå, vädret är ju helt jävla underbart, tror jag måste gå en runda. känner verkligen våren, massa bra musik och två veckor till thailand, imorgon är det party. tre månader till stundenten och sen är det SOMMMAR !

00:12

God natt allihopa !

22:35

så nu har jag varit lite duktig iaf, jag har skrivit klart min dansk redovisning som jag haft typ en månad om inte mer på mig att skriva och jag ska redovisa imorgon. alltid ute i sista sekund, sån är jag.
jag är även städat lite på mitt rum och till och med hunnit med att laga mat!
Jag hitta verkligen ett drömjobb idag. måste skicka mitt cv och så hoppas jag på det bästa!
Just nu sitter jag och kollar efter lägenhet, riktigt kul. vill bara flytta hemifrån nu.

jag funderar på att dejta kudden men innan jag gör det ska jag nog läsa igenom redovisningen ett par gånger,

Sov gott!

15:46

jag har verkligen inte kommit någonstans med något, har plockat undan lite på rummet men det går inte med någon fart. jag skulle behöva något som verkligen peppa mig. hög dunder musik, det är kanske det som saknas?

go middag

har precis kommit hem från skolan, fick skjuts av emma, häärligt.
men jag har inte tid att sitta här någon längre tid, utan nu måste jag verkligen ta tag i saker och ting, är ensam hemma så kan lika bra få lite saker gjorda utan att bli störd.
ska bland annat städa, både mitt rum och gardroben. sen ska jag plugga och sist men inte minst ska jag ta fram min resväska och börja packa ner lite inför resan.

ja så länge vara det, nu kom min bror hem.

Puss så länge!

22:08

Nu är jag hemma efter en och en halv timmes träning, det blev mest styrketräning, men undertiden som jag vänta på mamma så gick och sprang jag lite på bandet. :) men egentligen är jag där inte för att träna. (A) det är bara för att få kontakt med den där snygga kisen- haha. nej men jag slår två flugor i en smäll. smart va?

nu sitter jag här igen, mitt rum ser precis likadant ut som innan och mina läxor är lika många. jag får väl ta en titt på det sen. tror jag ska ta och nanna om ett tag, det är ju en dag imorgon också. =) då ska jag plugga, jag LOVAR!

turdag, 26/2

Dagens horoskop: (taget ut metro)
Vattumannen
En ekonomisk angelägenhet har uppenbarligen goda möjligheter att slutföras på ett bra sätt.
Detta läste jag imorse när jag och Linda satt och pratade innan vår första lektion.

Under hela min Lanzarote resa har jag tänkt på att köpa en trisslot när jag kommer hem så idag när vi var och hämtade våra beställda kläder så frågade jag linn och linda om dom tyckte att jag skulle köpa en trisslott och båda två kollade lite fundersamt på mig och linda frågade "tror du verkligen att du kommer vinna något?"
Men jag tog iaf en lott och sen la jag den i väskan, när vi var på skolan igen kom jag på att jag hade den och tog upp och skrapde, jag vann 25kr och så skulle jag gånga det med två så 50kr, vilket faktiskt gjorde min dag. Kanske inte så mycket men alltid något och antingen kan jag ta två nya lotter eller kanske ta ut pengarna.


Nu ska jag och träna!

tisdag eftermiddag,

nu är jag äntligen hemma igen, efter ja en bra vecka i solen (med lite regn, tråkigt men det är sånt man får ta). Vi bodde jätte mysigt i en liten vit bungalov. det var tvyärr ganska långt till stranden och även till alla matställen, shopping fanns där ingen alls, men det gör mig ingeting, eftersom att jag om två veckor och två dagar åker till Thailand. Där kommer jag säkert kunna hitta en massa saker till mycket bättre priser.
Vi har beställt våra saker till flyget idag, betydligt mindre än när vi åkte till turkiet i sommras.

Jag känner att jag har en del jag borde plugga men när det kommer till såhär mycket som jag har nu så är det precis som att jag är för stressad för att det verkligen ska gå. jag ger tråkigt nog upp. Dessutom möts jag av ett stökigt rum när jag kommer hem vilket inte gör det hela lättare.  men vad gör jag, jooo jag sitter här och bloggar.

Linn och Linda beställde kläder förra veckan, då även till mig, på HM. Dom var vi och hämtade idag, så dom ska jag också ta och prova, och det ska jag göra nu och röja lite på rummet med innan jag ska och träna!

Denna bikinin blev det och den är helt underbar, passa perfekt!


                                                                           

     




Berlin shopping

Det blev inte så mycket shopping i Berlin, tiden fanns inte riktigt, men några saker hittade jag!



            
                   


En grå kofta
Ett par guldiga hjärtformade öronhängen
En grå skarf
Allt från HM

Måste kolla igenom hm katalogen nu så att jag kan meddela Linda och Linn vad jag vill ha från den.

Lanzarote imorgon.

nu sitter jag här efter en lång men ändå ganska lugn dag på jobbet. Jag har packat och imorgon åker jag äntligen. ! En vecka i solen är aldrig fel. Mormor och morfar är på gran canaria, dom ringde idag och sa att vädret var helt underbart.
Alla räkningar är betalda och nu ska jag snart dejta kudden en sista gång på ett tag (min iaf), håller på att måla naglarna ljusa, sen ska jag smörja in mina torra händer. Imorgonbitti ska jag bara packa min nessesär så är jag klar!

Har pratat lite med linda ikväll, lycka till bäben. Vi har även planer på att fixa varsin ny tatuering närvi kommer hem från Thailand, jag funderar på att fixa en redan efter Lanzarote. Vill verkligen ha en och är nästan säker på vad jag vill ha också.

Jag hoppas verkligen att ni har det bra här hemma, ska verkligen njuta till max!

Puss på er allihopa!

18.29

Little child
Dry your crying eyes
How can I explain
The fear you feel inside
´cause you were born
Into this evil world
Where man is killing man
and no one knows just why


Jag kan inte sluta lyssa på den,för den är för bra, men den drar verkligen fram så mycket känslor, minnen och smärta.


17.37

jag gick in och la mig för så där två timmar sen. så kom min pappa in för en liten stund sen och ville att jag skulle komma ut i denna kyla och hjälpa honom in med hans bil i garaget, lagom när jag är ute så står bilen redan inne i garaget igen.

sitter och kränger barbecue snacks, om cirka en timme ska jag köra mina föräldrar in till stan sen ska jag träffa emelie och chilla. :)

jag har fått en kille på hjärnan, jag känner honom inte men är totalt besatt av att bara se honom, vart jag än går.
börjar få ont i magen av snacksen.


lördag eftermiddag

Nu är jag hemma igen, efter att ha tillbringat fyra helt underbara dagar i Berlin tillsammans med klassen. Där har vi varit på filmfestivalen och sett tre olika filmer. Vi har även festat en massa.
Igår mådde jag skit, tror att jag sovit för lite och att det har blivit för långa dagar för att min kropp skulle hänga med. Men jag ska snart ta och nanna lite, innan jag tar och packar inför måndag, då jag drar till lanzarote. massa sol och motion. :)

söndag kväll ,

nu är det inte många timmar kvar till jag ska bege mig, 05.45 ska jag vara på skolan.
efter att ha jobbar jag endast ägnat denna dag åt att packa, det har tagit flera timmar och är fortfarande inte heltklar.
jag har även stekt pannkakor :)

Ni får ha det så bra här hemma. !

Media goes Berlin!

Puss på er!

lördag kväll,

har precis pratat med sofie om vad vi ska ha med oss till Berlin, vilken väska, och hur många skor man ska ha och vilka, det är verkligen svårt för en icke sko älskare att förstå.

Nu måste jag snart sova så att jag först orkar med en dag på jobbet och sen träning och packa!


Sov gott allihopa!



lördag eftermiddag

nu har jag äntligen kommit hem från jobbet, usch vad vi hade mycket att göra. ser absolut inte fram emot morgondagen. jag gick ju inte och la mig förrän 03.30 typ. jag fick lite sällskap på msn så jag tappade bort tiden totalt. jag tror jag ska ta en dusch nu innan jag ska börja laga lite mat.
sen måste jag packa lite också.

fredag kväll

jag träffa sofie i skolan, så innan vi skulle simma kom jag på att jag skulle snacka med vår programansvarige, så vi tog bilen upp till bryggan, när vi väl var framme var han på lunch så jag körde till vanningens parkering, simade, jag förstår mig inte på folk, visa respekt, ni är inte ensamma!

när vi väl var klara tog jag bilen bort till bryggan igen och sen till borgen, för er som inte känner till detta område så kan jag säga att det går nästan fortare att gå än att köra.
Emma och jag hade en vild åktur hm, haha frågan är om någon någonsin kommer våga åka med  mig igen. haha.
sen har jag och sofie inte gjort så mycket, tagit det lugnt, laddat ner massa härlig musik och slingat mitt hår. men något resultat blev de inte. :/

och någon utgång blir det nog inte heller.
en positiv sak med det är att jag kan träna imorgon bittti, innan jag ska jobba.
PÅ söndag är det till att packa för sen sticker jag.

Hoppas ni får en trevlig kväll!


10:36

hehe jag har inte kommit så långt än, har hunnit måla mina naglar, röda!
och epilerat benen, så nu är dom mjuka och sköna. sitter och kollar lite på h&m´s
hemsida, jag måste verkligen ha en ny bikini och jag tror jag har hittat en som jag vill
ha!                        

        
Måste iaf beställa snart så att jag har det till jag ska till Thailand <3



Jag har även varit inne på hemsidan till vårt hotell, riktigt fint!

     

Där finns casino, fitness center, massage, spa och hälsocenter.
det är 39 våningar högt!
nu är det endast 3 dagar kvar!

fredag morgon!

God morgon!
kaffet är snart klart, ska sätta mig och plugga lite innan jag ska till skolan.
har egentligen ingen lektion, ska på fält intervju (men de har jag ingen iheller),
så jag ska bara äta lite, plugga sen ska jag och Sofie simma och sen är det
dags för prov.
ikvällen vet jag fortfarande inte hur den slutar. ska fundera lite under dagen!
Måste även börja tänka på vad jag ska ha med mig till berlin, vilken väska och
hur många skor.

Ha en bra dag!

torsdag kväll!

Nu är jag hemma från träningen, har duschat och nu ska jag kolla på en dansk deckarserie.
Jag såg en så sjukt snygg kille på gymmet, känns lite syndigt att redan säga så, men den pojken har jag spanat på länge. grr..

torsdag

Provet gick åt helvete idag, känner det på mig.
Gick och simmade vilket gick 10 minuter fortare än förra gången. när jag sen kommer ut i omklädningsrummet vad är ca 7 barnvagnar, det är en sak jag är säker på att jag inte vill, att bli en grupp-mamma som endast pratar om sitt barn hela tiden.

sen var jag hemma hos Sofie, behövde lite terapi, men meningen var ju egentligen att plugga. kommer aldrig klara provet imorgon.
Nu väntar mamma på mig,  ska iväg och träna! jiiiha :)

21.36

Nu ska jag ta och hoppa hopprep innan jag antingen ser "Surf´s up" eller fortsätter med "sex and the city".
Sen ska jag nanna kudde, har en tuff dag framför mig imorgon. Måste vara utvilad!

Sov gott allihopa!




21.16

nu har jag precis klämmt en semla.
eftermiddagen har jag ägnat till att se sex and the city, hrm, ja mer än så har jag nog inte gjort.
en sak är iaf klar, jag SKA ha hittat min kamera laddare till vi ska till berlin, vilket ger mig ca 4 dagar att leta!


Ska snart hoppa lite hopprep, har härlig träningsverk efter gårdagen. imorgon funderar jag på att ta och simma lite eller springa en runda, sen ska jag på träning med mamma på kvällen. måste verkligen komma iform.

20:56

Igår var jag på bio med Emelie, det blev "we own the night" ganska bra, eller ja till mitten iaf, blev lite för mycket sen. Det var verkligen jätte kul att träffa henne eftersom att det inte händer speciellt ofta längre. Vi bodde nästan grannar innan, tog inte ens en minut att ta sig hem till dig, vi träffades istort sett varje dag. Sen gick vi olika vägar och vi har fullt upp med vårt egna. Jag hoppas verkligen inte att jag är ensam om att tycka att det är tråkigt.

älskar dig gumman <3



onsdag 16:22

för exakt en vecka sedan hände det. visst det har blivit bättre men idag under berlin mötet fick jag den där obehagliga känslan i magen, ångesten. jag vet inte om jag vill lämna skolan och sen är det sportlov i en vecka, jag kanske behöver det och det låter verkligen skumt men det känns inte bra. men jag måste nog ta tag i det så att jag slipper ta det sen, det får ju inte gå för lång tid och jag vill verkligen prata med honom innan jag sticker.
jag har precis varit och handlat med mamma, jag vet att allt med alla hjärtansdag verkligen är en komersiell sak, för att folk ska handla en massa gulligull och affärerna ska tjäna pengar på det men det är en aning jobbigt och se allt. med tanke på att jag ändå hade en del planerat. jag har iaf laddat upp med 4 kitkat (extra pris),  dessutom ska vi göra semlor! så jag klarar mig ikväll!


onsdag morgon

sitter i skolan nu och väntar på sofie, som har projektmöte, sen ska vi gå och äta.
psykologin är inställd så vi får vänta på till 13.30 så ska vi på berlin möte. :)
få reda på allt som händer i berlin.

here I go again on my own . .

kanske inte, men ibland känns det verkligen så.

Min dröm (som alla andras) är väl att ha en pojkvän för alltid, men ändå går jag alltid in med inställningen att det inte kommer hålla någon längre tid, att jag aldrig kommer ha honom i mer än några månader.
Och jag måste verkligen fråga alla mina vänner som varit tillsammans med en och samma kille i 1-3 år, jag undrar verkligen hur ni bär er åt, hur ni orkar. Jag tröttnar efter bara ett litet tag. Det är kanske jag som är för sällskaps sjuk, jag som bygger upp förhoppningar och en dröm om hur allt ska se ut och hur underbart allt ska vara och att jag blir less på det när det inte uppfylls.

Just nu så känns det som att jag och min pojkvän landat i något konstigt mellanting, 
jag känner inte den här pirriga känslan (och tänker knappt på honom) som man efter ett par månader fortfarande ska eller ja,brukar känna.
Vi träffas inte mer än en gång i veckan, vilket vissa kanske tycker är något helt normalt, 
men för mig som är van vid att träffas oftare fungerar det inte riktigt. 
Nu har det snarare blivit så att jag tröttnat på att fråga om han har tid att ses (eftersom att jag alltid blir så besviken när han inte kan) och när han frågar är det inte direkt så att jag känner för att ses. Jag är ändå bara sur och irriterad när vi ses (känns det som). 

Varje gång klockan visar 11:11 eller 22:22 så blundar jag och önskar att allt ska vara som innan, vi kunde ses flera dagar i veckan och vi löste det för att båda två ville verkligen träffas, så fort det var något som inte var riktigt bra gjorde man vad som helst för att allt skulle bli bra igen. och det känner jag inte att jag skulle göra i dagens situation.

Vi var på något vis så rädda om varandra och ville inte förlora det vi hade, idag känner man att det finns ändå där, det gör inget om jag inte träffar henne idag, hon finns där när jag vill träffa henne ändå. Och det är just det jag inte klarar av, och antagligen det som kommer göra att det tar slut förr eller senare. Omtanken finns inte som innan, då jag svävade på rosa små puffiga moln och berättade hur snäll och omtänksam han var.  


kollade runt bland mina sparade inlägg och titta vad jag hittade, detta skrev jag för ungefär en månad sen.


tisdag eftermiddag.

Nu har jag äntligen ätit, var fruktansvärt hungrig efter simningen.
Jag blev väldigt sugen på en semla nu, det är ju trots allt semeldagen.
ringde till jobbet men dom hade sålt slut på alla. jag får ta en frukt istället.
Jag fick nog lite godis sug. hehe.

nu ska jag snart dra in till stan. ska på bio, jaa idag igen. men idag ska jag dit med Emelie, vi vet dok inte vad vi ska se än.

Haha fråga en kille om han spela WOW, hans svar vara bara att han hata det verkligen och sa att alla som spelar det blir helt sabbade.




I will love you to the day I die <3


22:23

det blev självklart ingen joggingrunda, men imorgon bitti börjar jag med en, och på eftermiddagen ska jag simma med sofie.
Nu ska jag snart sova, bara lite sex and the city först!

Sov gott allihopa!




måndag kväll.

Hittade två semlor i kylen innan idag så jag hörde med Sofie om hon var sugen och det var hon så jag tog bussen ner till henne, pratade lite sen kollade vi sex and the city. Efter det är jag helt säker på att jag kommer vara barnfri resten av livet, jag ska skaffa mig en karriär och sen ska jag bara leva livet.

Känner att jag måste ut och röra på mig, tänkte springa en runda och sen väntar sex and the city när jag kommer hem. låter inte helt fel, ska bara samla krafter.

Jag laddar redan inför helgen, då väntar en kick off inför berlin. jiiiiha

Jag kommer ihåg när vi gick i 1an, man hörde att i trean åkte man till belin och det är inte ens en vecka till vi själva är på väg dit, sååå sjukt.               MEDIA in BERLIN 2008.


bebisar

Uppdateringen igår var ju inte allt för bra med det kan bero på att jag jobbade och sen var jag på bio med Linda, vi såg JUNO och nu är båda två helt insnöade på att skaffa barn. Linda har redan hittat på namn, Alma och Albert. ganska gulligt med tanke på att pappan också börjar på A. Jag har inte kommit på namn än. Det är väl egentligen inte barnet jag vill ha, den enorma magen, men det är bara önske tänkande. jag kommer aldrig få något barn, jag kommer aldrig hitta MR RIGHT och utan honom, inga barn!


lördag kväll-

Jag vet inte hur jag ska beskriva denna dag, rent utsagt hemsk, och den går ändå inte att jämföra med går dagen, jag har inte ens ord för hur illa det var.
Smärtan, oron, ilskan allt.
Tack för allt.
Dagen har jag tillbringat med lite vänner, fikade i västra hamnen. Nu har vi precis fått gäster och sen kommer Emelie en stund. Väldigt längesen vi träffades.
Morgon väntar jobbet och sen blir det bio med linda. vilken har vi inte bestämmt än, men det fixar vi sen.

Imorgon är det bara en vecka till vi åker till berlin, skönt ska det bli. sen är det lanzarote direkt efter och sen väntar thailand, detta skrämmer mig ändå lite, tiden går så fruktansvärt fort. snart står vi där på trappan utanför bryggan och sjunger "sjung om studentens lyckliga dag..." och var tar jag vägen sen, och var ska du...kommer vi ses något mer?
Nej nu måste jag nog gå och vara lite social så slipper jag tänka så mycket.

Puss på er!


fredag kväll,

Nu är jag hemma efter åter en dag i stan, idag med Linda. Det blev nog mer än förväntat men de mesta var på rean. Nu är det inte lång tid kvar tills jag ska ge mig av, ska in till malmö och värma upp sen blir det att åka tillbaka till till byn och se när PEZ (viva la pezolution) spelar. vem vet var kvällen slutar...
Imorgon är jag som tur helt ledig, för en gångs skull.


Hoppas att ni får en trevlig fredag kväll,
det är iaf vad jag hade tänkt att ha!

Puss på er

God morgon allihopa

Nu ska jag snart sticka iväg till skolan. orkar egentligen inte men det är ett måste.
ska ändå bara vara där en stund. sen ska jag och Linda in till stan. :)

Hej hopp

RSS 2.0