det man inte har i huvet får man ha i bena.

ja nu var det ett tag sedan ni fick en uppdatering av mig så tyckte det var på tiden att berätta om mina framsteg i livet.
För snart en vecka sedan fyllde denna ladyn 20år. Jag har varit på bio och sett Australia, helt underbar.

 


Jag har blivit befodrad till tv supporten och kommer nu att hjälpa alla våra kära kunder med att vägleda dom i tv världen. Nu när jag väl börjat förstå hur man ska koppla tv och alla kablar funderar jag på var jag lagt alla sladdar till min egna tv, kan inte komma på det.
Jag har börjat träna och har en självdisciplin jag aldrig anat att denna kvinna hade. Trors att motivationen är lika med noll hoppar hon ändå av bussen och går mot gymmet, 20meter från ingången tvärstannar hon, börjar rota i påsen och precis som hon trott har hon glömt sina träningsbyxor så det är bara att vända på klacken och gå tillbaka. Men bussen är bara att glömma i detta fall, har man varit klumpig nog att glömma det så får man så vänligt gå hela vägen till cykeln. Det får bli ett ordentligt pass imorgon istället. Jag har ju en kropp att tänka på eller rättare sagt en strand som denna kropp ska vara väl förberedd på om ca två veckor, JA folket det är inte mer än exakt 14 dagar till jag befinner mig på ett flygplan påväg till andra sidan jordklotet. Nu ska jag sätta mig och kolla ut en bikini som ska få följa med.

Ha det fint!

söndag

jag kan börja med att säga att jag verkligen ångrar att jag inte jobbar denna helgen, för det första behöver jag pengarna och för det andra har jag inte orken till att sysselsätta mig två dagar.
Eftersom jag alltid går upp så tidigt är det som en inbyggd väckarklocka som visserligen ger mig lite sovmorgon men efter 09.00 är klarvaken.
Gårdagen började jag med ett två timmars långt träningspass. planerna för dagen var att jag skulle börja med ett liknande pass men funderar på att skjuta upp det till imorgon, då jag jobbar till 12 men kan jobba över ett par timmar för att sedan sticka direkt till gymmet.
Frågan är då bara, vad ska jag göra idag?


I need some fine wine, and you, you need to be nicer. .

For the good times and the bad times . .

Det var du och jag, det var du som förnyade alla mina underbara minnen. Nu är du bara borta.
Min Ipod blev tappad i golvet och den fungerade, men det var som ett sista andetag. När jag senare satt på bussen och satte in hörlurarna, tryckte play och det fortfarande var knäpptyst insåg jag det. Nu hoppas jag bara på mirakel. Annars blir det ytterligare en kostnad. För utan en ipod kan jag inte leva.





en kort dag

Dagen började tidigt med ett träningspass och man märker verkligen att nyårslöftena är ny satta, för att vara en lördag klockan 09.00 blev jag minst sagt förvånad när jag möttes av alla dessa människor. snabbt hem för en dusch och sen var det att ge sig iväg för sex timmars jobb. För ovanlighetens skull gick tiden ganska snabbt och vipps satt man på bussen påväg hem. Väl hemma möttes man av en god middag och resten av kvällen har jag tillbringat instängd på mitt rum med sex and the city.

nu är det blivit dags för en dejt med kudden, jobbet väntar nämligen imorgon med.
sov gott!


Just for you, Nanna!

Hade det inte varit för att detta var först gången jag ser denna videon så hade man kunnat tro jag att jag försökt med en copycat på catwalk, Barcelona. Syftar till mesta dels på golv movesen. Det enda jag missade var bodyn.


blinddate.

Sitter just nu och avnjuter en underbar kvällsmat, te och mackor samtidigt som jag funderar på hur min dag varit. Systemet var ur balans i morse när jag dök upp vilket gjorde att jag kom ur dagsrytmen lite och tappade arbetstakten.

Under en av mina pauser kilade jag ner till Sofie som jobbade på triangeln idag och på vägen tillbaka till jobb passerade jag hotel hilton, utanför utgången stog en kille i min ålder, blicken letade efter något. Såg hur en mobil togs upp samtidigt som blicken var klistrad ut mot folkmassan, jag anade en blinddate. Kände nämligen igen mig själv stå utanför just den öppningen och väntade.


När jag sedan kom tillbaka och satte mig för att knapra på de nötter Sofie bjudit på hör jag en märklig konversation, inte alls i stil med dom jag själv brukar föra. Ljuslampor, de där som tänds på morgonen, fågelkvitter och hur verkliga dom verkligen är. Det finns även ett band som man har runt armen som känner av vilken sekund när är i bästa väckningsfas, som ska vara helt fantastisk. Vem lägger ut pengar på det ens?


En tand fattigare men en andedräkt rikare

Igår hade jag min första lediga dag på nästan en vecka och det fanns bara en anledning, ytterliggare en j*vla visdomstand trilskades och vipps så var det dags att ligga ner i stolen med hela nyllet bedövat och bara känna hur hela ansiktet förvrängdes i tandläkarens hårda nävar. Fyra och en halv minut senare var helvetet ute och kinden hängde.

Med tanke på den smärta jag lidit av innan är mängden mat jag stoppat i mig otroligt begränsad för att inte tala om efter. Jag kan inte öppna munnen, får knappt in ett finger i munnen och är det något ätbart som ska in är det vilja, våld och vaccelin tekniken som gäller.
Som plåster på såret så satt jag och pratade med min bror, när hans ansiktsuttryck skrynklar ihop sig och han vänder ansiktet från mig, "vaad?" frågar jag. "Din andedräkt är hemst". Jag fick ett träsktroll på näthinnan och en flashback av den "gamla goda tiden".
Inne på toaletten med tandborsten i högsta hugg var jag en minut senare och nu mera alltid utrustad med tuggummi.





who is the thief

jag är fortfarande i chock, jag kan inte förstå det men mamma och pappa var inte förvånade, de berättade att de finns överallt. Jag har mig en misstanke, kände blickarna, såg dregglet i mungipan, samtidigt som han berättarde om hur han bara åt två bananer till lunch. För er som inte förstått hit än tills så blev jag bestulen på min matlåda, på jobbet. Otroligt.

Jag undrar förfarande vem som fick njuta av min underbara tonfiskröra, eller rent av slängde den för att dom undra "va fan är detta"


söndagsmys

Efter en hel vecka med massa jobb har jag äntligen en ledig dag imorgon. Ikväll ska jag bara krypa ner i min säng med en kopp, något gott att knapra på och en bra film.
Morgondagen ska jag tillbringa först på gymmet och sen hos tandläkaren, för att dra ut ytterliggare en tand. Blir även en sväng in till stan för att göra ett par ärenden, som att fixa nytt pass så att jag får det innan jag ska åka.

Nu ska jag kolla film, he en bra söndag kväll!

välkommen 2009

Jag har verkligen inte börjar det nya året bra här på bloggen.
Men året har börjat hyffsat bra måste jag säga. Nyårsafton firade vi hemma hos Malin i Trelleborg vilket jag tyckte var en trevlig kväll. Året har fortsatt med träning, jobb och storstädning av mitt rum. Linn och jag har även bokat en resa, en resa till Australien, vi kommer tillbringa en månad i värmen, backpacka oss runt, bo på hostel och besöka massa spännande och underbara platser och det bästa av allt är att vi åker om bara lite mer än en månad. 

Nu måste jag dock sova, ska upp om ett par timmar för att tillbringa elva underbara timmar på jobbet.

Sov gott!

RSS 2.0