"gucci?"

då kom vi till dagens händelser som dock inte varit överdrivet mycket eller ansträngande. vi vaknade ca 12 då det blev en kopp kaffe, lite tv och vid 14 lämnade vi hemmet för en brunch, den blev tråkigt nog inställd pga att dom inte börjat servera detta efter semester uppehållet. Vi tog en sväng in om en butik som tidigare bara funnits på nätet men som under året öppnat på söder, cocoo.se, där det spenderades lite innan vi tog oss vidare till en grekisk restaurang där det blev souvlaki. Det blev en sväng inom stockholms kontoret innan vi placerade oss på mariatorget.
klockan sju var jag hembjuden på middag hos mina släktingar och var hemma för cirka två timmar sedan, då hade jag hunnit en sväng inom donken för lite nattamat. där inne hände det mig något märkligt som jag i efterhand tolkat som en diss eventuellt ett hån.
Under mitt samtal med lotta, för att plocka upp hennes beställning märke jag att en kille kollade en aning på mig, när vi avslutat säger han "jag gillar din klocka", jag svarar antagligen "tack" och får tillbaka "är det gucci?", jag antar att minen jag ger ifrån mig inte kan sett riktigt klok ut men svarar " eh nej", han skrattar till och vänder sig och går.

Imorgon jobbar lotta och jag ska tillbringa dagen på stan med en massa shopping så nu är det dags för bingen.

coldplay in my <3

igårmorse vaknade jag och mådde väl mer eller mindre som förtjänat. fredagkvällen tillbringade vi på en pub vid namn "carmen" som ligger här på söder. vid ett tiden lämnade lotta mig för en tidig läggdags. jag var i gott sällskap en två timmar till innan jag satte foten innanför dörren för att sedan dundra i säng.
under gårdagen hade jag en privat shoppingguide, vi åt lunch i kungsträdgården och som jag i tidigare inlägg missade att berätta så jag jag sett johan glans och igår även henrik schyffert.
när det väl var dags att bege sig mot stadion och coldplay var både jag och lotta så trötta att tanken på att sälja biljetterna dyrt och gå hem och sova inte var långt borta men som tur blev det inte så. efter att förbandet "white lies" spelat dröjde det nästan en timma innan den riktiga showen började, den var helt underbar och alla dessa effekter, de gula ballongerna och de miljontals små konfetti fjärillarna som flög ut över publiken.
Väl hemma dröjde det inte många minuter innan mina ögon slocknat för många timmars djup sömn.

första dagen i sthlm.

dagen började tidigt med att packa det sista. 8.15 satt jag på tåget på väg till stockholm, anlände 12.40 då Lotta gav mig en vägbeskrivning hem till henne, vilket gick ovanligt bra. Väl hemma hos henne blev det lite uppfräschning innan vi gav oss ut på stan. 
när vi var på väg ut från åhlenscity (kom det där "men" man alltid väntar på i en ny stad), larmet gick när vi passerade detektorerna vid utgången, där dessutom en vakt stog. påsen jag hade med mig från en av butikerna vad det inte, "jag" vad det inte, det var min väska. som en säkerhet för ficktjuvar hade jag sedan tidigare stängt min väska så chansen att någon hade stoppat ner något i den var mycket liten. mitt hjärta slog i hundranittio, kände alla blickar av de som då kändes som miljoner männsikor som befann sig där just då.
jag letade som en galning i väskan efter något som inte tillhörde mig men fann inget. Till slut kom vi fram till att det var min plånbok som hade utlöst larmet och vi fick gå. detta fick mig att tänka på en barcahändelse när linns väska gång på gång utlöste larm och vi fick tömma hennes väska. vid detta laget hade jag kunnat avsluta min shoppingrunda idag för att slippa bli utsatt för detta fler gånger men så blev inte fallet och som tur hände detta inte fler gånger.
Lotta hittade sina röda chinos som vi letat efter i hela staden och sedan var det dags för mat.
nu sitter vi hemma och laddar för en utekväll på söder.


inte som planerat helt enkelt ,

Nu sitter jag här igenom efter många månaders uppehåll, nytändningen kom för en liten stund sedan då jag skummade igenom Linnsis blogg, hon skriver just om hur kul det kan vara att om ett par år kunna kolla tillbaka på alla upplevelser och minnen. Det var då det slog mig, "vad gjorde jag egentligen 2009?", hrm, svaret är egentligen väldigt enkelt, stavas tråkigt nog inget. Men de där dagarna som verkligen är något att minnas finns inte dokumenterade någonstans.

Sommaren har jag tillbringat med jobb och imorgon är det äntligen dags för semester, planerna har inte gått som planerat, helgen skulle jag och Sofie tillbringa i huvudstaden men efter x-antal läkar och akutbesök utan resultat är det nu bestämmt att jag åker själv. Jag har laddat packningen med en fullproppad ipod samt ett par böcker som ska underhålla mig på tåget. väl framme kommer jag mötas upp av Lotta, där jag även ska tillbringa min helg, för att sedan ta mig vidare till karlskoga och sedan avsluta i örebro.

Ska bli mycket intressant att se hur ofta jag har tid, ork eller motivation till att uppdatera.
nu är det iallafall dags att sova.



RSS 2.0