Hola ,

Nu ar vi framme i barcelona,
Dagen borjade pa sturup dar incheckningspersonalen fragade "hur lange ska ni vara borta"  ja jo det ar ju obestamt. sen har den bara rullat pa, flygresan gick bra, nar vi kom ut fran flygplatsen mottes vi av varme. Vi tog taxi till lagenheten och sen ville vi bara till stranden, metron till narmsta "halplats" till stranden kom vi 17.00, sen vantade mat, det blev paella och sallad.
nu ska vi hem och nanna, mer updatering kommer inom dom narmsta dagarna.

Barcelona here we come

nu är det dags att åka, har packat nästan allt, ska stänga väskan sen bär det av till trelleborg för att hämta Linn.
Sen är vi på väg, på väg till Barcelona!
Jag lovar att ni ska få en up-date när jag är framme!
Ciao

packning, ipods och tvättning

Efter att ha kommit hem från en trevlig middag med tjejerna var det dags att börja packa, på riktigt. Linda har även suttit och skickat en massa bra låtar som jag ska lägga in på mina ipods. Jag har precis satt igång den första maskinen tvätt. Får fortsätta imorgon.


lotus house

det två senaste dagarna har jag otroligt nog tillbringat i Trelleborg, trots att jag sagt att jag inte skulle. Igår var det för att fixa min nya mobil som inte funkade, samt några andra ärenden. Igårkväll träffades kusinerna hemma hos mormor och morfar för en pizza och lite minigolf på dalabadet.
Vaknade i trelleborg idag och runt ett träffade jag Annica för en lunch och pratstund. Sen hämtade jag upp Linda och det blev en stund på stranden. Hon tycker att jag ska lära mig lite spanska och därför fick jag ett lexicon och ett litet anteckningsblock vilket jag säkert kommer ha väldigt stor nytta av.
Ikväll blir vi tjejer bjudna på Lotus House av jobbet, mycket trevligt måste jag säga.
När jag sedan kommer hem ska jag ta tag i saker och ting, det är nog dags att börja packa.
Sak kila och fixa mig nu, ha en trevlig kväll!

röd hand

det värsta jag vet när man vaknar efter att ha varit ute är att inte veta vad man gjort eller sagt dagen innan. Detta fick jag uppleva idag, fruktansvärt hemskt. Jag vaknade på en madrass på golvet, med en röd hand och x antal smycket försvunna. Jag lovade mig själv att inte sätta min fot i trelleborg innan jag åker, men kom snabbt på att jag inte kommer kunna hålla detta eftersom jag har lite ärende där. Men förhoppningsvis ärjag borta så pass länge att det är så gott som glömt när jag kommer hem igen. får trösta mig med att detta händer alla och som vi vet var det Linn förra lördagen.


festival i helsingborg

08.32

Efter en lång natt anlände jag till Höllviken med ont i fötterna, trött, hes och fruktansvärkt hungrig.
Men detta var inte det värsta, solen sken, vindstilla, tyst, det enda man hörde var alla små morgonpigga fåglarna som kvittrade. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att packa ihop alla mina sängkläder och bäddade mysigt på terassen och där somna jag gott.

12.32
Efter fyra timmars sömn har jag nu vaknat, hunnit äta en väldigt lätt frukost och känner mig ändå hyfsat okey. Tror jag ska ta och sola lite, det ärju helt otroligt väder. Men snart är det sags att sadla om för en utenatt i Trelleborg som vi börjar hemma hos Linn med grillning och som frtsätter på Kristall.

Gårdagen kan jag bara sammanfatta med ett ord, Roligt!


helsingborg

Efter en lång dag på stranden med mycket sol och bad har jag nu bytt outfit, ska snart ta bussen till malmö där tåget tag mig vidare till Helsingborg, till Helsingborgsfestivalen.
Jag vet inte när jag kommer hem men något gång imorgon tror jag.
Ha en trevlig fredagkväll !

gammal ?

Jag har alltid haft ett bra minne för siffror och nummer. kommer ihåg telefonnummer och koder. Det har egentligen aldrig varit något fel på mitt minne, har jag varit på fest och folk presenterat sig för mig har jag kommit ihåg allas namn, men inte nu längre.
Jag kommer ihåg en fest jag var på i höstas där jag presentera mig för tre killar, efter varandra. Där jag med all säkerhet inte la märke till vad dom hette förrän Linda kommentera "men var lustigt att ni heter Robin alla tre". Den första tanken som träffa mig var "jaså, hur kunde jag missa det?" samtidigt som jag fick en lite obehaglig känsla.
Detta har sedan dess blivit en vana, jag träffar nytt folk och i samma sekund som jag släpper handen på personen tänker "vad hette hon/han nu då"
Jag tror bestämmt att jag börjar bli gammal och det skrämmer mig lite.

förändringar .

Denna veckan hade jag avsett för förändringar, ny livsstil, nya matvanor och kanske ett och annat besök på gymmet. men inte lyckats med något. Det har bjudits på kladdkaka, chips, godis och kanske till och med pizza om jag minns rätt.
Men nu får det bli ändring på detta, imorgon börjar en ny period av strikt diet och motion.
Undra hur bra det kommer gå med tanke på att helgen börjar imorgon och helg är lika med fest och onyttigheter.
Önska mig lycka till.


sista gången ni får höra städning

nu är jag klar med det jag tänkt skulle vara en städning men som slutade med en möblering. Jag fick ett riktigt ryck och vände upp och ner på rummet även att mamma uppmana mig att inte göra det, ta vara på det mamma för dessa ryck kommer inte ofta. På tal om föräldrar så ligger dom inte ett ont annande om vad som försigår på nedanvåningen och sover nu. dom kommer få sig en mer eller mindre chock imorgon.
min goda vän dammsugaren ska få göra det sista jobbet imorgon, vilket jag ser fram emot. har även tagit före och efter bilder som ni ska få se imorgon.

För er som tycker att ämnet "städning" kommer upp lite för ofta i denna blogg ska nog ha fått läsa det för sista gången innan jag åker iväg till barcelona, för om exakt en vecka har jag och Linn landat, hunnit utforska staden och sitter nu med varsin gigantist drink i näven och bara njuter.

städning

dagen började otroligt nog här hemma med lite trevligt sällskap. Efter ca 20 minuters bilfärd var jag i Trelleborg, där jag för tillfället tillbringar 80% va mitt liv. Där en Linn och en Anna satt och solade. Efter att ha solat, svettats och sovit var det dags för Linn att åkt till jobbet, men först blev det en snabb klippning. Hemmafru som jag är tog jag fram dammsugaren, tog ett par rum och gick och plockade lite. konstigt nog tycker jag det är ganska roligt att hjälpa andra med de där pestsyslorna. Sen var det dags att åkta hem, det blev en liten promenad till övre. Kvällen har jag tillbringat framför tv:n som bjudit på OC. Ska städa lite.

Ciao!


city .

efter att ha vaknat ytterliggare en morgon i trelleborg, ätit en god frukost och tagit det lugnt ända fram till jobb väntade mina med människor begav jag min ner till stan, det blev en sväng inom ONOFF för att inför skaffa en lite mindre kameraväska än den jag redan har till min lilla bebis. Det kommer nämligen vara mycket användbar i barcelona.
Jag hade även ett "bara titta" ärende på telenor, se utbudet. Jag behöver ju en billig telefon som jag kan använda i Barcelona, med ett spanskt nummer. Själklart fick jag ett oemotståndligt erbjudande och köpte den. Ibland blir jag så irriterad på mig själv när det gäller att vara snabb så att säga ja, för i detta fallet hade jag kunnat lämna in två av mina gamla mobiltelefoner och fått denna istället för att teckna ett abonnemang. efterklok kan man ju alltid vara, gillar iför sig det nya numret otroligt mycket, kanske bytar sen.  
Det blev en nyttig måltid på harmony hos linn innan jag styrde hemåt. Hemma har jag bara kollat oc och tagit det lugnt.

Ska kolla vidare på OC nu innan jag ska sova.
sov gott!


flygplatsen

Efter att ha sovit länge vad det dags att lämna Linns morfar på flygplatsen och när vi var där började tankarna snurra, det är verkligen bara en vecka kvar tills vi åker. Igår tog jag fram väskan och började packa ner lite mat jag kommer behöva. Hade ni sett min väska nu hade ni skrattat, den består till största del utav mat, nudlar, knäckebröd, tonfisk och chokladpudding. Sen har jag även lagt ner handduk och bikini, där är även en och annan påse från apoteket. längre har jag inte kommit.

Nu sitter jag bara här "hemma" i Trelleborg. Linn ska snart till jobb och då tänkte jag ta och göra ett par ärende, kanske köra hem en sväng och sen ska jag väl tillbaka hit ikväll.

Nu ska jag gå ut och sola lite.
Ciao

född till trelleborgare

Om man tittar på var jag tillbringat min sommar och tillsammans med vem så är svaren lätta. börjar på trelle och slutar på borg(are).
Efter två nätter i trelleborg tänkte jag att det var nog dags att återvända hem till Höllviken och min familj. Trelleborg stad är det ända jag skådat dessa dagar och jag kände inte riktigt igen min när jag stog på Vellinge ängar och såg 100 bussen komma och tänkte, är det verkligen den jag ska ta? när jag sen hoppade av bussen kändes det lite konstigt att vara hemma men jag vande mig snabbt.
Men inte ens sex timmar har jag varit hemma, jag har hunnit handla lite, äta mat och glass men nu är det dags att återvända tillbaka till trelleborg.

Ciao


sista dagen..

Nu har jag varit hemma i snart en timme, har tillbringat denna soliga eftermiddag på jobbet. jag fick äran att agera låssmed när en av kunderna drog av handtaget och sen har jag haft mina små aggressioner på kunder som ska vara så sjukt kompliserade och stökiga. Jag har inte varit direkt bakis idag men lite smått trött och slö och då orkar jag bara inte med dessa kunder. Men som tur var det min sista riktiga arbetsdag, jag kankse kommer hjälpa till någon dag den kommande veckan.

Kvällen ska jag antagligen tillbringa hemma, helst i min säng med en film. tror jag kommer somna innan jag hunnit lägga huvudet på kudden.

Ciao

70 år och hven

Jag ska börja med att be om ursäkt för dålig updatering.
Min morfar fyllde år igår och det skulle firas, vi i vår släkt är inga fans av horse showen i falsterbo, inte dagtid iallafall.
Eftersom det bjöds på fint väder bestämmde vi oss för att åka till Ven (Hven som det stavas på danska) och hyra stålhästar och ta oss runt med, det blev även picknick.
Kvällen fortsatte sedan här hemma med lite middag. Närmre 23.00 bestämmde jag mig för att åka och uppleva en utav denna sommarens sista kvällar på strandbaden. Annica erbjöd skjuts och den skulle anlända lite över 23.00 så det var till att slänga sig in i duschen och sen kasta på mig kläder och smink. Klar var jag iallafall när bilen kom.
Eftersom jag inte hunnit ladda inför kvällen blev det några drinkar och sen var jag med på riktigt. Träffade en massa trevigt folk men tyckte dock att jag saknade en person..jag kom på att det var min kära man, Linn. Jag viste att det var party som gällde även för henne och tänkte att hon kanske kunda joina oss, så jag ringde och det var inte mycket jag förstog utav detta samtal (detta var innan drinkarna) men hon var i alla fall hemma och när jag tidigare idag pratade men henne kom hon inte ihåg att vi pratat och hon berättar om hur hennes kväll slutat relativt tidigt efter att ha gått rakt in i den tjocka dimman och på väg hem hade hon trillat i näslorna och hon förklara hur hennes ben såg ut som en pizza "ja sådär svullet och med eh typ ost" haha. Det har jag inte hört innan men jag kan se det framför mig, en stor margarita.

Nu jobbet och sen en lugn hemmakväll.
Hoppas ni får en trevlig dag,

(bilder kommer senare idag)


spindlar . .

Efter en film och lite pratande igår blev det ett nattdopp och det var riktigt kallt måste jag säga.
Jag har även fått problem med min nacke igen, vilket inte alls uppskattas utav mig. Sist hade jag nämligen problem i säker en månad.
Spindelperioden har börjat och det har jag märkt på mitt rum, det kryllar av spindlar, uh. Jag tar ett glas och sätter över den och det får stå där ända till det börjar regna. Så nu kan jag snart öppna terariemuseum.
Nu väntar snart jobbet och ikväll firar vi Linda som snart fyller år. 

Ciao


Utekväll .

Vaknade ganska tidigt i morse, jobb väntade men inte det vanliga. Har passat en liten flicka på snart två år, det var inte ansträngande precis och fick sova två timmar på arbetstid. vaknade med en fruktansvärd värk i mina fötter och som jag brukar säga så är det ett tecken på en bra utekväll och det måste jag ju hålla med om.
Vi var hemma hos Max innan Joel körde oss till strandbaden, när vi står längst fram i kön kommer Linn på att hon tappat plånboken i Morgans bil. Men som tur stog han kvar och väntade på Bob som körde de andra pågarna.
In kom vi och där var det otroligt mycket folk. Roligt hade vi.

Nu väntar film i trelleborg.
Ha en film kväll.
Ciao

strandbaden

efter mycket velande fram och tillbaka är det nu bestämmt att det blir en utekväll som börjar hemma hos Max och sen vidare till strandebaden.
ska kila och fixa mig nu.
ses i dimman.

klubba . . natten lång.

Imorse fick jag ett sms av Linn där hon frågade om jag var laddad för utgång och självklart är jag det men eftersom jag jobbar imorgon och det står 50års middag på schemat var jag tvungen att tacka nej, kanske bara bra med tanke på linns alkoholvanor, en dags ledigt skadar inte.
Som jag berättat för er innan så är det Falsterboveckan vilket innebär att vårt underbara, nerbrända uteställe vid namn "strandbaden" får en ersättare och återfår liv. Detta ställe har jag många minnen och minneslucker från, både underbara och händelserika.

Denna kväll har jag tillbringat på 50års middag hos en släkting som bor i Falsterbo och på vägen hem var jag bara tvungen att kör förbi och kolla läget, men det var fruktansvärt dumt gjort utan mig. Detta väckte känslor som just somnat för kvällen. Att åskåda detta på avstånd, att inte kunna delta, vilket jag helst av allt velat göra, just nu känner jag bara djup smärta. Det blev inte bättre av att mötas utav en tjej som hänger över att staket med fingrarna i halsen, i desperat försök att få upp det som skapa snedsteget. låter dumt att "längta" efter det men när man sitter som nykter förare på väg hem till sängen för att nästa morgon gå upp tidigt för att jobba, när det ända man tänker på är utgång. Då "längtar" man.

Jag får helt enkelt trösta mig med att jag har ett par nätters klubbande framför mig, och som det ser ut nu kanske det blir redan imorgon.

Nu väntar skönhetssömnen, sov gott!

sova . .

Gårkvällen tillbringa jag med min bror som varit i båstad hela helgen. Vi kollade på film, runt ett var filmen sluta och då hade jag redan sovit sista halvtimmen av filmen. jag stängde av och sex timmar senare vaknar jag av att det är kallt mitt på sängen i samma kläder och inser att jag somnat.
Det var bara till att klä av sig och krypa ner i sängen och sova vidare.
Nu ska jag till jobb och sen är det 50 års fest som väntar. hade dock varit sugen på en riktig utekväll men tror att det får vänta.

Ha en bra dag!


nattadopp

Jag får börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdatering. Gårdagen började på jobbet och jag tror jag körde en favorit i repris, vaknade en timme innan jag skulle vara på jobb, flög upp ur sängen men insåg snabbt att jag skulle lägga mig ett tag till. Väl hemma blev det sol och sovtimme på terassen, en härlig lunch och satte jag mig för att pilla med Kalles blogg som jag lovat, mitt i allt ringer Linn och tycker jag ska komma till trelleborg och grilla och hon betona även att jag skulle skynda mig, jo men visst, en timme senare anländer jag till det söta gula huset med röd och blå detaljer med den underbara trädgården och ett härligt trädäck och på det hittar jag en ner bäddad Linn med en pizzakartong på magen, hon har med andra ord inte rört sig ur fläcken sedan jag prata med henne sist.
Det blev efter en lång väntan en mycket trevlig kväll med goda hamburgare. När mörkret börja lägga sig var det dags för nattadopp på dalabadet, eller Linn och jag badade med en publik på sex personer. Kvällen avslutade vi sen inne hos Linns bror Jacob med filmen "dumpad" (översättningen var inget vidare och kommer inte ihåg vad den hette på engelska) riktigt rolig film. 
Igår invigdes även Falsterbo house show, vilket inne bär falsterbo veckan med party och sena nätter.  

Denna dag har inte varit något vidare, jobbade imorse och sen har jag tillbringat resten av dagen med att städa, sova och kolla oc.  



Ha en trevlig kväll och grattis Vickan på 31 årsdagen!


trelleborg sverige

har precis kommit hem från trelleborg, hämtade Linn vi lite över 22, vi körde hem till Kalle där det var förfest. Det är ju magget ikväll, men för min del blir det bingen, ska näligen upp tidigt imorgon, till mitt kära jobb.
Mycket trevlig kväll med trevligt folk.
Efter jobb imorgon ska jag nog röja lite så att man kan beträda min lya igen.

(bilder kommer)
Sov gott!


Hola!

Det blev en relativt sen läggdags igår, jag har fått i uppdrag att designa en blogg, så satt och pillade lite med det sen blev det lite oc och sen var jag nog lite uppjagad, rädd att inte komma upp imorse så jag hade lite svårt att somna. Imorse när jag vaknade kollade jag på klockan och tänkte "konstigt att klockan inte ringt" så steg jag upp, när jag sen väckt mig bror (som jag fått i uppdrag) tänker jag efter och inser att jag vaknat en hel timme för tidigt, av mig själv. Så det var bara till att återvända till bingen.

Efter en hetsig förmiddag var det underbart att komma hem och kunna lägga sin i en solstol men en tidning, musik och bara njuta. Just nu är det inte så mycket sol så satte mig här för att se om jag hittar en ny bikini som jag kan beställa hem innan jag åker till Barcelona, det är bara 19 dagar kvar nu. Tiden går verkligen fort och snart sitter vi där på planet förväntansfulla över vad Spanien har att bjuda på.

Ciao!

oc

denna dag har varit så onödig så det finns inte. jag har tillbringat hela eftermiddagen med att se oc och sovit. var dock nere och badade, ganska skönt måste jag säga.
Satt ju och kollade lite bilder innan och jag måste ju säga att efter den synen så bestämmde jag mig för att börja ett lite nyttigare liv, lite motion och bra mat. bara tanken av att inte få äta något onyttigt måste gjort mig fruktansvärt "hungrig" och sugen på något så har redan sabbat det.
Ska snart börja städa lite sen blir det mat och antagligen en ganska tidig läggdags eftersom att det är dags efter två dagars ledighet återvända till jobb.

Ha en trevlig kväll!

bilder

efter en lång sovmorgon har jag inte hunnit mer än att äta lite, sitter just nu vid datorn och kollar igenom en massa bilder. Kameran är nu mera något jag alltid har med mig. Tänkte lägga in lte bilder sen.
Nu ska jag lägga mig och sola lite innan solen försvinner igen.
Ciao

skepp och hoj


Vaknade hemma hos Linn efter en mindre krävande utekväll, en snabbvisit på badhytten blev det trots att Linn inte kände sig sugen. Dagen bjöd på havsutflykt, max var kapten och vi hans besättning. Louise gav oss en ner cabbad tur till Limhamns småbåtshamn där vårt fartyg väntade. Det var segling som väntade. Efter lite trixande och fixande var vi ute ur hamnen och styrde mot BO01. Louise fick äran att styra medan pojkarna tog upp seglet, ett tu tre så låg vi nästan i vattnet allihopa.
Väl framme la vi ankare och det blev picknick.
"men var ska jag slänga mitt tuggummi?" frågar Linn, "men släng det i havet" svarar alla, "men då kommer fiskarna och äter upp det och så dör dom" säger då Linn. skratt.
solning på däck och bad väntade innan vi började dra oss tillbaka.


Kapten Max(w)ell


Husband and wife


Degen och Bob hissar segel medan


Louise solar och


Linn skickar sms till sina nära och kära med en avskedshälsning.
(ifall att något skulle gå snett)

Efter enbart en och en halv bulle till havs blev det lite mat när jag kom hem.


Kvällen har jag till bringat hemma hos Max med trevligt folk. Ska snart gå in och kolla på OC men kan tänka mig att jag inte hinner se mer än fem minuter innan mina ögonlock stängts.



Sov gott!


Filmkväll..

klockan ringde 04.50, när klockan var 05.00 tyckte jag att det var lite väl tidigt att gå upp med tanke på den dåliga sömn jag haft. klockan 05.50 kollar jag på klockan igen och då bokstavligttalat flyger jag ur sängen. Dagen på jobb bestog av trötthet och jag vet inte hur många gånger jag gäspade..mitt framför kunderna. Det tog jag dock igen på mina bussturer. 
Tog bussen direkt till Trelleborg, en sväng inom Linn på Harmony, hon såg en aning sliten ut..men det var ingenting jämfört med Kalle som satt och åt med Ercan. Han hade rödsprängda ögon och såg ut att haft en trevlig utekväll men inte lika kul att vakna imorse. Jag kilade iväg på mitt lilla ärende.. jag är fortfarande ensam.

Tillbaka till Linn på Harmony, åt lite och sen begav jag mig hem igen. På bussen hem var där en som satt sig på fel buss, skadeglädjen är den enda sanna glädjen.. usch vad elak man kan vara men jag undrar hur många gånger inte någon fått sig ett gott skratt på min bekostnad.

Nu sitter jag hemma hos Linn som just för tillfället befinner sig i duschen. Vi ska ha filmkväll, det blev tyvärr ingen utgång idag, det är ju onsdag och det betyder Badhytten, men det kommer fler onsdagar innan vi beger oss till Barcelona.

Ha en trevlig kväll.


bogsera..

efter en underbart god middag tänkte jag enbart ta det lugnt. Hjälpte mamma in med några grejor till kusinerna och när jag befinner mig där inne ringer hon och säger att jag ska komma hem igen och ta med mig vår extra nyckel. Hrm.. ?
jaja in gick jag igen och blir mött i dörren, "vi måste åka och hämta pappa, bilen har gått sönder". Så det blev till att bogsera och putta denhär förbaskade bilen. och detta tog totalt en timme av min kväll, nu ska jag snart åka till trelleborg och leka taxi åt lite vänner. sen väntar bingen på mig, börjar jobba tidigt imorgon och får absolut inte komma försent. 

Ciao! 

fönstershoppa

det har precis börjat ösregna här. mina planer för dagen var ju att åka in till malmö city för en fönstershoppings runda, linn tyckte dock att jag skulle ta trelleborg istället men frågan är om jag ens gå utanför dörren i detta väder ?
Vad är det här för sommar?


valbajs. .

kvällen har jag tillbringat på beanbar, eller ja det var inte så länge jag var där men trevligt var det. Max tyckte nämligen att jag skulle hänga med och alltid trevligt att träffa lite folk. Max kom med den lysande idén att sticka ner till stranden och bada och så blev det. jag var i för sig inte så sugen när jag väl var där eftersom dom tänkt bada från piren så jag blev en av fyra åskådare till Louise och Max. Under denna trip har jag även fått ett nytt "namn", valbajs. 
Nu har jag precis kommit hem och har planer på att krypa ner i sängen och kolla vidare på oc. 
 
tjingeling!


fiskarna i havet och fåglarna..

Halvvägs ner till stranden kom jag på att jag glömde ipoden hemma, men det gjorde inte så mycket, ganska mysigt att höra havet som brusar och fåglarna. Efter en 30 minuters snabb promenad avslutade jag med ett dopp i det blå, lite kyligt i början men det är trots allt 20 grader och man kan ligga i och plaska en stund.
Har precis ätit en lätt middag, omelett och knäckebröd.
Nu tror jag att jag ska fortsätta kolla på oc, får se om Linn kommer senare och kollar film och snackar lite skit.


Ciao

lång promenad.

dagen har inte haft mycket att bjuda på.. jobb imorse, vilket gick bra tyckte jag. När jag kom hem var jag bara sååå trött så det fanns inget alternativ för vad min eftermiddag skulle gå till, det blev ett par timmars sömn. Vädret var stårlande när jag vakna igen och jag la mig på terassen för att få ett par strålar sol.
På mitt schema har jag under tiden 17.00 haft ett träningspass inbokat, men har verkligen inte kännt för att kasta mig på hojen och trampa ner till gymmet för att svettas och sen trampa hem igen. Min motivation är förtillfället bortblåst. Funderar på att kanske ta och gå en lång promenad längs stranden istället och ta den varma och svettiga träningslokalen imorgon.

Nu ska jag passa på att gå medan det är fint väder.

Hej så länge.

gårdagens bravader. .

gårdagen bjöd på strålande solsken och självklart fick jag avnjuta detta genom fönstret på jobb. HEMSKT. när denna hektiska dag äntligen var över ringer Linn och tycker jag ska hänga med på grillning hos Klasse. Ja vaför inte? alltid trevigt. Linn och Kalle hämtar mig, en sväng inom Willy´s och sen var det bråttom.
Klasse bor i "landet långt långt borta", mitt ute i ingenstans. ett litet vitt hus med underbar utsikt över fält, härligt stort trädäck med mysig möblering och pool. och i köket satt en 9 månaders liten flicka och åt på en isglass, ahhh moderskänslorna infann sig snabbt och kärleken till det lilla barn jag en gång i tiden ska ha.
Det blev grillade grönsaker och lax, lite vin och lekar innan "taxin" körde oss till shinet, eller för er som föredrar, magget. Där inne var det fullt ös medvetslös, killar (vissa drygare än andra) och sprit i en härlig blandning. Fylla från allas håll säger jag bara.
Imorse vaknade jag upp hemma hos "Linnefter en omtumlande kväll och vi bestämmde oss snabbt att börja dagen med en pizza till frukost, sagt och gjort. Dagen har vi sedan tillbringat hemma hos Linns bror Sebastian. Där monterades en grill, sovstunder och mat.
Kvällen är fortfarande oviss men det lutar åt dalabadet och grillning och natta dropp. Men när klockan fortfarande är barnet blir det läggdags för min del eftersom att jobbet väntar en timme tidigare än vanligt, vilket innebär klockan 06.00.

Tråkigt nog var fotografen inte medveten om att batteriet var slut förrän vi redan var på plats och det var försent att ladda det.

Ha en trevlig kväll.
Ciao
!

driving licence

congratulations, idag fyller mitt körkort ett år, tiden går fort och man hinner glömma en massa vill jag lova, bara ett år kvar på provtiden. En sak är iallafall säker, jag älskar verkligen att ha körkort.







   


Kom nydligen hem från en liten sväng till Skanör, firade nämligen med lite glass.
Eftersom jag ska jobba imorgon blir det en lugn och fridfull kväll och natt för mig,
tänkte dock ta igen det i början av nästa vecka.
Hoppas ni har en trevlig kväll, nu ska jag krypa ner i min säng och kolla film.

Hemmakväll . .

jag som hade planerat att komma upp tidigt idag för att kunna utnyttja dagen maximalt blev lite i tolv väckt av mig mamma som tyckte att det var dags att vakna. Det blev en frukost, den bestog av omelett och lite tonfiskröra.
Åkte även med mamma och handlade lite, lämnade mig totalförstörda cykel hos cykeldoktorn och sen blev det stranden en stund.
Efter två timmar på gymmet var jag och Emelie ganska nöjda och nu har jag precis kommit hem från ett dopp i det blå, det var hela 19,5 grader.



Kvällen tror jag att jag ska tillbringa hemma för en gångsskull, lite god mat, filmmys och pyssla om sig själv lite.

Ha en trevlig kväll.

mediaträff..

Nu har jag kommit hem från en trevlig kväll hos Mathilda. Det blev matlagning och massa it-snack, saknar det faktiskt. det som under tre år varit vardag för oss har nu bara försvunnit. och snart är alla borta, själv åker man till Barca, Mathilda och Tess till USA och ja egentligen är det kanske inte fler men Emmie börjar plugga.

     
   
När vi skulle köra hem så hade vi kommit en bit innan Frida ger ifrån sig ett litet skrik, då sitter det en stor gräshoppa på hennes ben.

Nej nu funderar jag på att gå in och lägga mig och kolla lite på film eller det kanske blir ett par avsnitt av OC. Imorgon hade jag tänkt sova lite längre, gå eller springa en runda innan stranden väntar (om det blir fint väder såklart).

sov gott allihopa!

Gårdagen och mediaflickor

Kvällen började hemma hos mig sen blev det beanbari Höllviken, hur pinsamt är det inte att man ska visa leg där? har man misslyckats med outfiten då? Efter ett par Cider "drinkar" drog vi vidare till badhytten, och är det inte otroligt deprimerande att dörren inte går att stänga när man satt sig i bilden, pga en enorma bak (satt dock fler än vad lagen tillåter men ändå).  Väl inne på badhytten hade vi verkligen roligt och jag kommer ihåg att jag sa till hrm.. ja till någon av mina tjejer att "detta kommer jag inte ångra imorgon" (även att jobbet väntade 09.00), och efter en alvedon och ett antal glas vatten så var det inga problem.
Efter en crazy kväll blev det lite klydd men till slut satt vi i bilen hem till mig, linn får erbjudande om skjuts ända hem och varför tacka nej? men hem kom hon inte, det blev en trip till danmark.

Om 55 minuter ska jag befinna mig i Trelleborg, Mathilda har tagit iniativet att bjuda hem mediaflickorna på mat och här sitter jag i bara bikini. ska nog ta och skynda mig lite nu va?
Trevligt ska det bli iallafall.
ha det bra
ciao!

(eftersom att fotografen hade fullt upp med att fixa sig igår, blev det inte så många bilder)


in i dimman . .

Det spelar verkligen ingen roll hur nyttig jag än försöker vara och det där sunda livet som jag skulle börja med. fö rredan igår var synden framme eftersom min mor hade gäster och det bjöds på onyttigheter.


Hur ska man lyckas med att vara nyttig närman blir bjuden på detta?



Gårkvällen spendera jag "hemma" i trelleborg tillsammans med några jag känner.


Tror att det är bäst jag lägger upp denna lite halvtråkiga bild på Linn,
hade jag valt den som egentligen är klockren hade jag troligtvis inte fått
följa med till Barca, eller ja det hade kanske blivit skilsmässa till och med.


Malin,


hannes och gustav (har endast ett par tusen sidor i word, inget han delar med sig av.
kommer efter att vi flytt landet blogga på mixture.devote.se, updatering från sverige)


Kim 


Ercan


Sist men inte minst - husägaren Kalle.

Sitter här och väntar på mina partypinglor, trevligt värre.
det blev Linn, Malin och Annica.

Ha en trevlig kväll och vem vet, vi kanske ses i dimman.
ciao

utgång en onsdag..

kom precis innanför dörren efter ett tufft två timmarspass på gymmet med Emelie. Sitter och väntar på att maten ska bli klar och sen väntar duschen och förbredelserna inför kvällens utgång. Lite tråkigt att man ska upp och jobba så tidigt imorgon, börjar klockan 9.00 och kommer inte kunna släppa loss ordentligt. 


allt händer av en anledning

kom hem från jobb för en timme sen, har hunnit äta lite och nu sitter jag ute och solar. Underbart.
om ett par timmar bli det träning och kväll blir det antagligen utgång.


Igår när jag lämna av Linn kom vi att tänka på alla minnen man har (speciellt från gymnasiet) och så mycket man velat göra om, kanske ändra en gnutta på och fram för allt veta varför. Linn sa att hon hade velat att allt skulle spelats in på ett band man kunde stoppat i tv:n och kunna se allt en gång till, kanske kunna se antydningar, tecken på saker och ting, att kunna se första reaktionen av personer.
Hur hade livet sett ut om man valt andra vägar? Alla de gånger man tvekat i ett vägskäl, om man valt det andra..hur hade livet sett ut då?
Vad hade jag gjort istället för att åka till Barcelona om jag inte träffat Linn? Hur hade jag varit som person om jag inte levt ut och visat vem jag var på insparken i ettan?

En sak är väl säker, allt händer av en anledning.

en kväll i trelleborg...

linn tyckte jag skulle komma till trelleborg och vara lite social. tog bilen och nu sitter jag hemma hos Kalle. trevligt, skulle fixa hans blogg men tar det en annan dag, tar lite för lång tid. Ska även länka er till Linn

"har ni någon gång sådär rökt och sen typ rapat? och eh, typ att det kommit rök?  . . . nehä, inte det. " ercan.

kommer kanske kanske bilder sen. ha en trevlig kväll.


sol

vad gör jag ens inne nu? det är underbart väder och om ett par timmar ska jag jobba, hoppar in och ska jobba som ordinarie. så nu ska jag gå ut och sola lite.

RSS 2.0