söndagsträning

Efter en usel vecka med sjukdom och mycket onyttigheter har jag nu avslutat med ett pass step. Det var otroligt svårt men så lätt ger jag inte upp, jag kommer visa mitt tryne på stepen fler gånger. Nu har jag unnat mig en god söndagmiddag som bestog av kyckling i gorgonzolasås och ris. muums!

Min libanonbiljett är äntligen bokad och i september lämnar jag landet för ett par dagar i libanon som då även bjuder på en väns bröllop.

Imorgon börjar jag veckan med ett pass bodybalance.

en dag i lund

Då kan jag meddela att jag åter är frisk och har varit på jobbet.

Klockan 12.30 befann jag mig i Lund för att möta upp Mikela. Det blev en mysig fika på Ebbas skafferi där jag åt en laxmacka och drack en latte.
Det är lite mer än ett år sedan vi sågs senast, då i Barcelona - oj vad vi pratade mycket minnen. Det blev även en sväng inom lagerhaus där jag fick handlat mig lite nya böcker!




Nu är det snart dags att slumra till för ett par timmars väl behövd sömn för imorgon väntar en ny dag!


en sjuklings onsdag

Då var man inne på dag nr tre som sängliggandes, en förkylning som heter duga drog i söndags över mig och bestämmde sig för att stanna. Vitamin och te intaget har under dessa dagarna varit enorma, vilket även medfört en del toalettbesök.
På tal om te förberedda jag mig precis en kopp och i samband med detta hittade jag mig två av mina störta fiender, i folkmun tror jag dessa kallas godis och popcorn. Så nu har jag åter kurat ner mig i sängen.

Jag har försökt att underhålla mig med film men har även fastnat för serien "glamourama" som man kan se på tv3.se.

Helgens resume

Uppdateringarna de senaste dagarna har varit usel. Jag känner verkligen hur jag och tekniken gått om varandra denna helgen.

Fredag kväll avslutade jag tillsammans med Linn och Walle i biomörker, Vi såg Shutter Island som var riktigt bra. Vaknade tidigt i lördags och såg solen skina utanför fönstret, det blev en lång och skön promenad. Bar in en del av mina möbler på mitt rum, börjar likna något nu. Mamma och jag tog oss en sväng på mobilia tillsammans med halva malmös befolkning innan vi tog oss ut till Ikea för att möta resten. Inhandlade lite gott i "ikea food" butiken. Jag avslutade även denna kväll i biosalongen, denna gången för att se Farsan som tyvärr inte uppnådde mina förväntningar, men bra var den.
Söndagen tillbringade jag tillsammans med Linn, myspys och promenad innan vi mötte upp Walle och Kim för en lunch på Kust.

En relativt lugn helg börjar nu närma sig sitt slut. Vårkänslorna började igår krypa fram men har nu dragit sig tillbaka.





nackspärr och städning

Välkommen till karins lediga fredag! Dagen började jag med en liten sovmorgon innan jag blev upplockad av Linn för en lång promenad i regn/snö slasket som kom från himlen. Det bjuds på lunch på grillen innan jag tog bussen hem.



Nu sitter färgen äntligen på sin plats - på väggarna! Dagens projekt är att olja golvet vilket börjar med att man dammsugar av golvet och sedan våttorkar det, check! Jag sitter nu med kaffekoppen i högsta hugg och väntar bara på att golvet ska bli klar för att oljas. 

Imorgon är det äntligen dags att möblera, ser verkligen fram emot det. Ska försöka få till något extra bra denna gången.  

?

WISH ME LUCK :)


Fettisdagen

Gårdagens hårda bodypump pass har börjat sätta sina spår i form av enorm träningsvärk men jag njuter av detta. Imorse började jag dagen med ett mysigt yoga pass, tända ljus och lugn musik. Har donat lite på mitt nu tomma rum, dammsugat väggarna och imorgon ska färgen införskaffas.
Efter att Linn haft sin sista kund idag blev det en mysig fika med semla och latte, något jag kan unna mig någon enstaka gång!


Sitter just nu på jobbet och har ca 45 minuter kvar av dagens pass.


min största fiende . .

. . HEMMAKVÄLL ÖPPNAR I HÖLLVIKEN!

Jag älskar bara deras godis och brukar komma hem med ca 1 kg varje gång, som tur ligger det brevid gymmet och man får sig en liten påminnelse om att inte äta för mycket, utan att träna.


-

Eftermiddagen har jag tillbringat tillsammans med min familj, en liten mysig fika med kaffe och semla blev det.
Imorgon får det nog bli lite ändring på mitt osunda liv. Börjar morgonen med ett träningspass, passet som är bokat heter bodypump.

Snart dags att lägga sig!



söndag och alla <3:ans dag

Då var det söndag igen och denna veckan har varit ganska lugn, har börjat packa ihop mitt rum inför målningen som startar imorgon.
Efter mitt arbetspass igår tog jag mig hem till Chris, det blev god mat och film innan jag la mig tillrätta för ett par timmars skönhetssömn. Sitter åter på jobb och slutar om bara 2 timmar.
På lunchen blev det en snabb sväng inom HM där jag fyndade två polotröjor, 50% off.


Sommarminne

Började läsa boken men det dröjde inte länge innan minnen och känslor började krypa fram. 


När jag hösten 1995 flyttade till Höllviken var jag 6 år gammal och skulle börja på förskolan, något som var otrolig jobbigt. Inte nog med att komma in som ny så gjorde jag detta mitt i en termin, men min räddning fanns där, exakt hur många dagar det tog innan vi hittade varandra vet jag inte men efter det var vi oskiljbara. Precis innan vi skulle börja fösta klass flyttade hon och hennes familj till Karlskoga men vi hade fortfarande sommrarna att se fram emot. Vi tillbringade en vecka tillsammans på Ven i deras sommarhus med underbar havsutsikt och en egen brygga där vi badade. Dagarna tillbringade vi på tegelstensstranden med att bygga våra små hus, att cykla bland fälten av sädesslag, klätta upp i körsbärsträden och alla minigolftävlingarna. Resten av året höll vi kontakten via brev tills vi sågs nästa sommar. med åren tappade vi kontakten och sista gången vi träffades vad sommaren 2003.

Vardagen fortsatte och när man vid enstaka tillfällen hittade färdigskrivna brev med hennes namn på blev man påminnd om tiden vi tillbringat tillsammans. När vi för två år sedan firade min morfars födelsedag med att cykla på ven kom minnena och framför allt känslorna, det blev som en klump i bröstet.






Vi träffades i somras och har efter 15 år fortfarande kontakten med varandra.

Hundrastning för dig, när tiden inte räcker till!

 

  • Har du ont om tid?
  • Fungerar inte hunddagis?
  • Har du skadat dig eller blivit sjuk?
  • Kan du inte ta dig hem från jobb för att rasta hunden?
  • Vill du blir mer flexibel i vardagen/arbetet?
  •  

    Låt Linn hjälpa dig! http://hundrastning.net


    veckans lediga

    Har precis lagt mig på soffan för att läsa boken jag fick av min faster igår. Dagen har verkligen varit slapp, bjöd på lite kvalitetstid med pappi. Mycket tid framför datorn och även lite faktaläsning inför "the big day" som ni så småningom kommer få ta del av.

    Blev en kort men lika mysig fika med Linn och hennes andra halva Walle innan hon skulle på möte.

    Mitt nästa projekt ligger bara runt hörnet, jag kommer nästa vecka att börja ommålningen av mitt rum, den nya färgen är vit. Ska försöka ge er före och efter bilder. Tanken är väl även att jag ska möblera om lite.

    Jag har hunnit med att städa min dator lite idag då den varit full av både smulor och damm, märkte prcis att tangenten H antagligen fått sig en törn då det räcker med att man nuddar den och man får en lång rad hhhhhhhhh.



    Kvällens underhållning


    Imorgon väntar jobbet igen.


    Vardagen .

    Mycket har hänt sedan den senaste uppdateringen. Jag har massor av järn i elden och min vardag känns bra trots allt jobb. Jag har nydligen kommit hem från en lång promenad med mamma.



    Jag har fått mina klänningar jag beställde från HM.


      
    Fick handlat mig ett Thomas Sabo armband.


    Söndagen tillbringade jag med Sofie, det blev en sväng på vellingeblommans hundhelg och sedan en sväng till Ikea innan vi avslutade hemma hos mig med att kolla på gamla bilder från skoltiden. 





    Igår var jag och Nikki och såg Snabba cash, riktigt bra film men självklart är boken många gånger bättre.

    Nu är det dags för mig att göra mig i ordning för jobbet som väntar klockan 15!

    i want to break free

    Det är verkligen evigheter sedan ni fick se en uppdatering här. Trots att jag dagligen har en tanke om uppdatering har jag aldrig tiden eller orken som faktiskt krävs. Dagens arbetspass blev inte längre än en och en halv timme, blev hemskickat på grund av det dåliga vädret som under natten skulle bli stormvarning 2. Efter ett par minuters försening kom trelleborgsbussen som jag tog till vellinge för att sedan kunna vänta mig fördärvad. Efter att ha väntat 50 minuter kom räddningen för att hämta mig, min pappa. Han fick inte nyckelringen "taxiservice" utan anledning.

    Det blev lite god mat och popcorn innan jag drog mig tillbaka, ligger just nu i min säng. Mitt humör är verkligen i botten och känslan av att vilja kasta in handduken för att bara försvinna tills allt löst sig är fruktansvärt lockande. Alla måsten, krav och nej som blivit för många för att hanteras, en hög med motgångar.

    RSS 2.0