Helgen

Då var helgen slut. Fredagen bjöd på idolmys och ett glas vin hos mig innan vi drog oss ner till en restaurang i närheten för ytterligare ett glas.

Träffade upp tjejerna i Malmö på lördagen för en fika och shopping. begav mig sedan hem till föräldrarna för lördagsmiddag. Sedan tillbaka till Malmö för vin och en sväng på möllan innan vi tog oss hemåt för ett besök på kräm.
Söndagen har jag tillbringat mesta dels i sängen, inte det minsta bakfull utan bara för att jag för en gångs skull har möjligheten till det. Astrid Lindgren har dagens tema varit och jag har sett både "saltkråkan" och "alla vi barn i bullerbyn"

Ska upp tidigt imorgon så nu är det dags att sova!


Fredagkväll

Då var det fredag! Efter skolan tog jag och en från klassen en sväng på Ikea och jag fick handlat lite juldekorationer. Fixade även galgar i hopp om att få bättre ordning i garderoben.

Nu ska det bli fredagsmys med ett glas vin!


Lussekatt

Godmorgon, sitter just nu på bussen på väg in till skola.
Kom upp i lagom tid i morse och har hunnit med en god frukost och en lussekatt.

Efter skolan ska jag direkt till jobbet för att par timmars arbete och sedan är det till att njuta av ett par dagars ledighet!


Lady like

Igår köpte jag ett otroligt fint nagellack från märket "essie" som heter "lady like".


Morgontofflor och teori

Godmorgon! Här sitter jag på bussen efter en stressig morgon, vaknade tjugofem minuter innan jag skulle gå hemifrån. Denna veckan har vi teori och salen vi befinner oss i är iskall så idag har jag tagit med ulltofflor och blå skoskydd för att inte förstora dom.
Helgen var ganska intensiv med massor av jobb och pluggande inför provet vi hade i måndags. Hann även med att gå ut med tjejerna :) testade för först gången swingin för att sedan besöka kb efter många års uppehåll. Inga "wow" ställen och kb var långt i från vad jag mindes det som men visst hade vi en trevlig kväll ändå!


Städa städa varje fredag ,

Har nu varit hemma ett par timmar och städat, ska snart bege mig mot jobb. :)

I tisdags var det Malins tur att hålla i "halv åtta hos mig", vi bjöds på riktig god mat. Räkcocktail till förrätt, lycklig med fetaost och soltorkade tomater till huvudrätt och sedan hmm, ja vad hette det nu? Det var kaka med glass och maräng som varit i ugnen en stund :)


11-11-11

Det är fredag och veckans sista vardag. Dock inte vilken fredag som helst, det är den elfte november tvåtusenelva.
Jag är på väg till skolan, tycker bussturen går lite väl fort idag :(

Igår blev det till att plugga lite med två från klassen. På kvällen kom pappa och hjälpte mig lite i lägenheten. Blev så fint!

Ikväll och resten av helgen är det jobb som gäller.


Årets första pepparkakor

Oj vad denna dagen känns lång. När skolan var slut klockan tolv tog jag mig in till hansagallerian för att möta Linn. En av de tjejerna jag umgicks mest med under gymnasietiden, hon är nu gravid och kommer snart bli en underbar mamma. Det blev en god lunch på jensens innan vi tog en liten sväng på stan.
Jag har även hunnit med en sväng på ÖB, fick handlat ett par fina duntofflor :)
Nu sitter jag i soffan och ska (för första gången på flera år) plugga inför ett prov jag har på måndag. Jag gjorde en kopp te och plockade fram ett par pepparkakor (och hoppas på att bli snäll) som jag skulle ha undertiden men dom är nu slut och jag kommer hela tiden på "bättre" saker att göra.

Om ett tag ska jag bege mig till Malin för middag. Ska bli kul och se vad hon bjuder på.


Förkylning del två

Jo men varför ska det inte klydda lite en tisdagsmorgon som denna.

Jag är nu på väg till skolan, ska sedan luncha med linn. Ikväll är det Malins tur att hålla i "halv åtta hos mig". Ska bli kul att se vad hon ska bjuda på :)

Jag har åkt på en förkylning hos heter duga, var igår och köpte upp ett minilager av alla dess vitaminer, förkylningsförebyggande och nässpray. Hoppas nu bara att detta hjälper!


Förkylning

Helgen har passerat


Hundpromenad

Godmorgon!

Är nu ute och går med Wilma i detta underbara väder :)


Pendlare

Här sitter jag på bussen med min kaffe, kö på motorvägen. Jag tror jag gillar att pendla, nu innan snön kommit i allafall. Man får lite tid för sig själv, hinner läsa tidningen och bloggar.

Idag ska vi börja ta kunder på skolan och usch vad nervös jag är. Ikväll väntar jobb!


home is wherever im with you

Då sitter jag äntligen på bussen, vaknade lite försent och fick stressa en aning. Stående kaffe (glömde min termosmugg i skolan igår).
När vi slutat idag ska jag raka vägen hem för ett möte på jobb, sen är det ett par timmars arbete som väntar så ingen vila här.


RSS 2.0