thailand i bilder ,


Då jag har haft dåligt med tid för att lägga upp mina semesterbilder från Thailand innan var det äntligen dags.

 




 Till Mange och Kim

      

    

    

   


 
  



nittonde januari tvåtusentio

Har precis ätit en god frukost, har faktiskt börjat äta havregrynsgröt på morgonen, så himla gott och jag håller mig mätt länge. Nu är det snart dags att ta sig in till stan för att jobba, femte dagen i rad. Fick lyxa till helgen med frukost från mormors bageri, latte och bagel, mums.

På torsdag börjar min ledighet och den varar fram till och med söndag, såå himla gött.
Nu måste jag klä på mig sen ska jag möta linn vid busshållplatsen och åka med henne in till stan.

Ett stort grattis till Emma som fyller 21 idag.


ledig dag

Jag har haft min första lediga dag sedan jag kom tillbaka till jobbet och har precis krupit till sängs. Den började med ett träningspass tillsammans med Tove. Efter att ha strosat runt med Linn ett par timmar i stan var det dags att ta sig hem. Sedan dess har jag tillbringat resten av kvällen med att möblera om på mitt rum och städa garderoben så att man hittar i den igen, inte riktigt klart än men det känns så himla skönt.


JETLAG

PUUH! det har verkligen varit en otroligt lång dag.. var klarvaken klockan 5 efter en mycket orolig natt. halv sju befann jag mig på gymmet för en intensiv timmes kondition. när jag kom hem var resten av familjen också vaken och hade förberett frukost, lite mysigt faktiskt...jaa, trots att vi nu tillbringat hela tre veckor tillsammans.
Dagen har verkligen dundrat förbi och utnyttjats till max. Träffade Sofie för en mysig frukost på Märtas, har verkligen saknat henne och det var så roligt att ses igen, efter att ha länmat av henne vid bussen var det direkt till mormor och morfar för att hämta bilen som dom tagit hand om undertiden. Direkt ner till Linn för en lång lång promenad med Izzzy..som blivit en riktigt stor vovve. Lika mysigt var detta och självklart har jag saknat denna Linn-filuren lika mycket.
Det blev till att handla med mamma innan jag tog bussen in till malmö och jobbet.

Jag har nu varit vaken i mer än 18 timmar och känner mig som en robot som varken kräven sömn eller mat, det som skiljer sig är väl min feberkänsla och tandvärken.
Dags att sova nu!


hem till sverige

sitter just nu och far mina sista myggbett innan jag om ca en timme ska kliva pa bussen som ska ta oss till flygplatsen, det ar namligen dags att aka hem. Mycket blandade kanslor maste jag saga. vaskan ar iallafall packad, vilket inte var det lattast, det har ju shoppats en del. resten av familjen ligger och sover, det ar ju mitt i natten har nu och imorgon ar jag hemma igen, da tanke jag ge er lite uppdatering och hoppas aven att kunna lagga upp lite bilder.


RSS 2.0