"nu ska vi steka! syns man inte så finns man inte"

 

Gårdagen kommer länge ligga kvar som ett fint minne i mig, en av årets absolut bästa dagar. Efter att ha ägnat förmiddagen till lite ärende möttes jag av en glad överraskning när jag kom hem, linn hade kommit för att hämta mig och stog nu och väntade i sin topolino på uppfarten.

Där satt linn och jag och båda vovvarna på väg ner till falsterbo för en god kopp kaffe och en husets sallad på café kust. Vi tog en sväng inom grillen och hälsade på sofie.
vi njöt ett par timmar i solen på min terrass innan vi mötte upp resten av gänget på millennium där vi åt fondue och sedan avslutade vi hos linn i skanör med filmmys.


vatten vatten bara vanligt vatten. . .

när jag slog upp ögonen i morse var det solsken mina ögon mötte men under dagens lopp och lagom till det att jag skulle ut och rasta hunden började det regna och jag hade definitivt inte kläder efter väder. som plåster på såren körde jag och kusinen in på bageriet och fixade lite fika.

dom jävla dammtussarna

Idag skulle egentligen min vän Linn åkt till USA för en härlig semster. Tyvärr blir det inställt pga av vulkanutbrottet på Island.

Och..egentligen skulle jag vara i Barcelona nu och vem vet jag hade kanske inte kommit hem imorgon. Tur att jag är hemma.

You´ve got a fast car I wanna ticket to anywere . .

Dagen började jag med en lång promenad längs stranden tillsammans med Wilma och kusin. Väl hemma igen mötte pappa oss på garageuppfarten och det bar av till skroten att leta lite delar till mitt vrål åk. Det blev ett däckbyte, nya fräscha sommardäck.
En snabb promenad med Linn och Gibzon innan jag och pappa lunchade på märtas. Vi har meckat och städat bilen, som nu ser ut som ny. En fika på terrassen för att sedan ta en tur i pappas alfa romeo.

Imorgon startar dagen med en promenad klockan 7 och ytterliggare en hektisk dag väntar så nu blir det till att sova.




sunshine

oh helt underbart väder, har precis kommit in efter att tillbringat tre och en halv timme på terrassen och mitt ansikte ser ut därefter, grisrosa! Ska köra upp i byn för att fylla tanken på faran, hämta mitt paket från hm. Kör sedan vidare till svågertorp för lite olja till bilen, där hämtar jag även pappa och sedan bär det av till lund för att vaccinera Wilma!
Avslutar nog kvällen med ett motionspass.

mitt egna kryp in

Drömmen om mitt egna lilla kryp in kanske snart blir sann :) håller verkligen tummarna och som lite underhållning kollar jag rean på hm home :)

trettonde-april-tvåtusentio

Arrrh, blir så irriterad. Har suttit en lång stund och lagt ner massa tid på att skriva ett inlägg som bara försvinner sen.

Började dagen med en cykeltur till tandläkaren där jag skulle vara 7.45, 10 minuter senare fick jag gå hem.
Det blev en snabb sväng in till stan för att fixa ett ärende och nu har jag precis kommit hem från att ha varit och handlat lite med min bror, Wilma lämnade vi hemma för lite "ensamhets"träning. Hon kan inte ha haft en lugn stund sedan vi åkte men glad blev hon när vi äntligen var hemma igen. Något vi helt klart måste öva mer på!




Barcelona here i come!

Ja, det kunde varit så iallafall. Biljetten är bokad och planet går om ca en timme. men har tyvärr fått ställa in det pga ekonomi, wilma och jobb. buuuh


RSS 2.0