22:18 en onsdag

nu är det bara nio och en halv timme till Linn kommer och hämtar mig, vi kommer då ta oss till svågertorp och därifrån till Köpenhamn och Kastrup.
dagen har jag ägnat till att packa det sista som fortfarande inte är klart, har handlat lite nödvändigt och varit allmänt stressad. det är så mycket jag inte är säker på, har jag glömt något?


och för er som vet att jag skickade iväg en ansökan om jobb i london fick jag svar idag, tyvärr behövde dom någon direkt, men skulle spara min ansökan om det skulle bli något senare. :) ja man kan ju hoppas iaf !

träsktroll och annat ,

man slutar aldrig förvånas,
man blir ju som man umgås heter det, men det hoppas jag verkligen inte. jag skulle aldrig klara av att leva som ett sådant träsktroll.



399134-3

Som ni bör veta vid detta laget åker jag snart, närmare bestämmt om två dagar till Thailand. Packning och laddning av ipod är det som händer förtillfället.
Dagen har jag tillbringat med att göra klart några skolarbeten, varit i stan och växlat pengar.
när jag sedan kom hem var det bara att börja kolla i garderoben och sortera ut det jag ska ha med.
Nu ska jag nanna och ja nanna helt enkelt!
Sussa sött!

12

Liquido - narcotic

mediefolk, behöver jag säga mer? tror inte det va. Den låten skriker verkligen BERLIN, för mig iaf. vi befinner oss på "irish pub" sista kvällen och dom börjar spela denna låten det starkaste minnet är Linn D, helt klart.

sedan dess har jag verkligen letat efter låten, när Linda sen skicka den, kan inte beskriva känslan av att bara höra den. det var som att stå på puben igen. sjukt.

hej

idag har jag fixat allt med pengar, tagit ut och växlat så nu är jag nästan klar. det är bara packningen kvar. den har jag knappt börjat med.

när jag och linda sitter på bussen imiterar hon en kille som har världens ljusaste röst.
Linda piper "tja kexet, sitter du här och smular?"

sen tittar hon ut och ser hur 146 åker förbi och suckar "man missar aldrig pendeln, man är bara i god tid till nästa"

21:20

vad ska man ha dom jävla svinen till ? dom förstör bara. 
varför är man så beroende av dom? 
hur mycket man än tycker om honom talar dom aldrig sanning, aldrig,
även om du kanske tror det så NEJ.

citat av charlott i sex and the city "man känner aldrig någpn man har sex med" typ

och det har hon så jävla rätt i. dom säger en sak en dag och nästa motsatsen.

älska mig som mest när jag förtjänar det som minst, det är då jag behöver det mest.

jag är sällskapssjuk, jag saknar kanske inte just dig utan jag saknar någon, någon att kunna hålla om någon som berättar för mig att jag betyder något att någon tycker om mig, tycker om mig för den jag är.

jag vill inte jämföras med någon annan, vem vill det? jag vill inte ha kraven av att efterlikna någon annan, jag vill vara mig själv och att bli accepterad för det, jag kan inte ens vara någon annan.

det är bara så fruktansvärt jobbigt att du är överallt, för jag tror att den jag tänker på när jag saknar någon är dig, för att du var den jag hade sist och det kommer inte släppa förrän jag hittat någon annan som jag verkligen tycker om och som tycker om mig tillbaka.

21:10

prata nyss med Linn och så klart prata vi om resan, jag börjar känna resefeber, ångest och sist men inte minst stress till tusen.

jag sitter och skriver en lista på saker jag ska göra innan och den blir bara längre och längre. jag ska handla dom sisa sakerna jag ska ha med mig, måste tvätta och alla läxor jag måste göra, dessutom ska jag helst hitta lämna ut mitt cv också.

STRESS, STRESS , STRESS - jag tror att jag är en av dom utsatta i Hannas tal!

fredagen bjöd på Kb, trevligt sällskap, jag sammanfattar det hela med att säga att den var en goo kväll, dock inte riktigt min musiksmak, men whatever.

söndag ,

jag vet att jag varit dålig på att uppdatera den senaste tiden men jag har inte kännt att jag har tiden och inte lusten heller.
går dagen tillbingade jag hemma till jag skulle till jobbet, helt underbart väder, På kvällen kom sofie hit och lagade mat med mig, vi kollade på film och hade myskväll!


och hur är vädret idag när jag är ledig på eftermiddagen? jooo det är skit tråkigt väder, jag åkte iaf hem till Sofie, åt bullar och kollade på sex and the city. det blev en lite tur ner till kiosken också. kvällen ska jag tillbringa till att förbereda ett tal på svenska. de ska jag självklart hålla imorgon. sista minuten.

jag känner bara att jag behöver komma här ifrån. långt långt härifrån, utan någon som helst kontakt med någon här hemma. och det är inte mer än 4 dagar till jag verklige är på andra sidan jordklotet, sitter i en solstol med en drink, shoppas som aldrig förr och lever livet, dessutom gör jag det tillsammans med Linn och Linda!

lördag..

"jag dansar aldrig nykter någonstans aldrig inte en chans att jag dansar nykter.."

nej det gör jag inte, men konsekvenserna för dagen efter behöver inte alltid bli så hemska,
jag hade en hur trevlig kväll som helst igår och ändå mår jag finemang idag, jag ska snart sticka iväg och jobba, och kvällen har jag inga direkta paner för, kanske ha lite filmkväll.

var kommer hon ifrån?

Var kommer hon ifrån?
den där ordentliga tjejen som inte funnits på mycket länge, hon som tar tag i sitt liv så fort hon blir ensam. kan någon svara mig på det?
Varför är det så hela tiden, varför är det så att hon helt plötsligt är den som tränar var dag, som verkligen lider av att hon skadat sig för att hon vill träna?
Hon har inte missat en p-pilla sedan det tog slut, på en hel månad har hon inte missat en enda dag. när hon var i sitt förhållande kunde det hända 1-2 gånger i veckan under vissa perioder.



är det en mognadsprosess?

"hona söker hane till balen"

"hona söker hane till balen" heter jag på msn,

och min kusin är verkligen sötast.
hon skrev att "så söt som du är måste det vara kö"
men nej, var är alla, jag trodde iaf under min tid som icke-singel att jag hade en dejt till balen men saker och ting ändrar sig, och nu har jag ingen, ingen jag kan gå på balen med iaf och den vill jag inte missa, hade varit riktigt tråkigt. man får ju inte gå ensam heller och något rykte säger att man måste gå med någon från skolan. DUMT. hur fan ska jag lyckas hitta en singel, hyfsat utseende och som vill gå med mig ? Teknikarna är väl dom ända om med all säkerhet är lediga nu, men ärligt så nej tack. Inget illa menat.

och varför egentligen bara söka någon för balen, varför bara ta lillfingret när man får hela handen. jag menar med det att hittar jag en kille som är singel och en sån kille jag kunnat vara tsm med så vafan, plocka honom.


københavn

i dag har jag varit i köpenhamn med min dansk klass. det var trevligt, sen gick vi och åt.

nu har jag precis beställt från taxfree varor till vår resa. längtar jätte mycket nu.
jag har inte så mycket att säga idag, konstigt nog.

Puss på er!


en måndag 22:14

jag känner att det inte finns mycket tid att sitta vid datorn nu för tiden, eller ja just nu. som idag har jag varit inne istan med Linn och Linda, det är så mycket planering för resan, mycet som ska inhandlas. sen tog jag bussen med linn till vellinge och gick och simma. fundera först på att sticka till gymmet men eftersom att jag haft lite ont i min hälsena idag tror jag att jag skippar det och att jag börjar dagen imorgon med att träna, springa en runda innan jag ska till skolan. Det blir nämligen både träning och simning både onsdag och torsdag och bara simning på fredag + att då är det idrott. Imorgon drar vi till Köpenhamn med dansk klassen, ska bli roligt, sen stannar vi kvar och käkar och så.

Har pratat med linda och linn om att sticka ut på fredag, jag hade turen att kunna byta, eller ja, det var min chef som ringde och undra om jag kunde ta ett pass på söndag istället, och visst kunde jag det eftersom att jag ville ut och festa på fredag. på tal om fester så är det en av få saker jag gör för tillfället, jag räknade ut att under de fem månader jag hade pojkvän var jag inte ute mer än 4 gånger och under den senaste månaden som singel har jag varit ute och haft planer på det ja lika många gånger.
Dessutom har jag och linda planer på att sticka ut samma dag som vi kommer hem från Thailand, vi kommer vara helt slut men fan va kul det hade varit. och ja det är inte mer än en vecka kvar nu.

Dessutom är det inte mer än 12 veckor till jag tar studenten, var har min gymnasie tid tagit vägen? kan någon svara på det, ettan var bara bäst, kiwan och alla fester, tvåan var inte alls samma sak, mycket jobb och bara hemma sittande, men trean börjar lika ettan mer och mer och jag gillar det verkligen. men vad ska jag göra efter studenten?

söndag kväll ,

så nu har ännu en vecka försvunnit.
har precis ätit lite, kom nyss hem från träningen med dillan. har jobbat hela dagen så det var skönt att träna. nu är det bara en redovisning som väntar, ska ägna hela kvällen åt den, ska nämligen redovisa imorgon och som vanligt har jag inte börjat på den. jag måste även ändra mitt cv, så att jag kan skicka iväg det ikväll.

ska äta nu.
puss på er!

lördag 23:12

Vissa dagar känns bara jobbiga, väldigt jobbiga. Visst att jag var ute igår, men andra gånger när jag är ute så känns det inte alls som idag. Hade sådan fruktansvärd ångest imorse, fetdissad (min kise från gymmet), hur mycket pengar gjorde jag av med igår? Enorm bakfylla. Dessutom har vädret verkligen dragit ner mig i dag.

Jag har lyssnat på en massa bra låtar som påminner mig om en helt underbar tid förra året.


Veckan som kommer är full med massa saker, mycket pluggande, träningar och ikea besök. Vi ska även besöka Köpenhamn med dansk klassen. Men veckan börjar med en hemsk redovisning om stess i psykologi. Uhhh.

Jag ser verkligen fram emot denna vecka, tränings mässigt, ska simma i stort sett varje dag och sen ska jag ju självklart till gymmet. Vill verkligen se något resultat och det är snart, jag vill åka iväg till thailand och komma hem brun och smal.


Igår blev jag dessutom blond, klippte mig gjorde jag också. Min frisör berätta att mitt hår inte kommer växa mer än ca 3 cm till min student. Men hår och naglar växer ju fortare i värme så jag hoppas ju på lite till + lite till eftersom att jag äter tabletter som gör att det växer fortare.


Nu ska jag iaf sova, ska jobba tidigt imorgon.

Puss på er!


lördag lördag ,

igår var det minst sagt utgång. jag vill inte ens kolla mitt konto, är rädd för att där är allt för lite pengar kvar. men trevligt hade jag, det lovar jag.
vi började hemma hos rebecca i vellinge klockan 20, sen drog vi till Shakespear vid 22.30.

jag vakna för sådär en och en halv timme sen, så ont jag hade i mitt huvud. det är blivit lite bättre nu iaf.
jag tror jag ska fortsätta kolla på sex and the city nu.

senare blir det tråkigt nog plugg och ta det lugnt.

hej så länge!


RSS 2.0