Morgonstress

Vaknade med ett ryck och ser att klockan visar kvart över, (jag som i vanliga fall ger mig hemifrån halv) fick panik!
Jag hann brygga en kopp kaffe, tina ett par lussebullar (det enda jag ätit den senaste veckan, jag kommer ju rulla fram lagom till nyår) under tiden som jag rusar fram och tillbaka i lägenheten och gör mig i ordning samtidigt som mobilen startar ett alarm. Tre minuter över halv låser jag dörren och i rask takt promenerar jag mot bussen. Halvvägs stannar jag tvärt, reagerar över att det är så lite trafik och tar mig sedan en koll på klockan, räknar lite och inser sedan att jag befinner mig på denna plats en hel timme förtidigt. Så alla dessa alarm jag trott jag snoozat bort hade i själva verket inte ens startat.
Ja, det var bara till att vandra tillbaka hemåt.

Nu jag nyligen hemkommen från en trevlig glöggkväll med tjejerna hos Malin och Anna.

Har en lång dag framför mig imorgon så det är nog dags för några timmars sömn så man orkar med!


Andra advent

Då var det åter söndag och andra advent. Varken träning eller att plugga har jag "hunnit" med och nu ligger jag här i sängen med böckerna bredvid och har lite smått panik inför provet imorgonbitti.
Fredagen bjöd på jobb på nattklubben, där hade vi temat "bunnies", så alla tjejer i personalen var utklädda till kaniner. Massor av folk och en riktigt rolig kväll. Lördagen kändes precis som en söndag, med lite plugg och slappande. Tacos och sen bar det av till Malmö för ett par glas vin.

Denna underbara söndag har till bringats med vänner, satte mig tillsammans med Anna och gick igenom muskler på espresso house innan jag mötte upp Malin & Co. för musikalen "legally blond" på nöjes teatern. Den var verkliigen bra och något jag varmt rekomenderar.
Efter det begav vi oss till lilla torg och "la Roche" för lite tapas, mums!

Nu är det bannemig dags att sova!


Första december

Tiden och orkar för att uppdatera er har inte funnits på ett tag. Mina dagar går till skola och arbete.
Ska njuta av en ledig helg!


RSS 2.0