.artondefebruaritvåtusentretton.

när klockan ringde imorse ville jag helst stänga av, krypa till rätta och somna om men så blev det inte, klockan sex skulle jag befinna mig på jobbet.
hade en relativt lugn dag och sedan blev det en promenad hem i det snöblandade regnet.
gjorde en sen lunch/tidig middag bestående av chorizo och blomkålsmos, mums!

kvällen har jag sedan tillbringat med linn på gymmet. här ligger jag nu på soffan, helt slut. dricker en kopp te med kokosfett. ikväll ska jag se till att komma i säng tidigt, samma visa i morgonbitti.

.sjuttondefebruaritvåtusentretton.

det känns som om det var igår jag skrev till er senast men vid närmare titt är det över en vecka sedan.
den senaste veckan har verkligen susat förbi, massor av jobb och jag har äntligen kommit igång med träningen, resultatet är en vidrig träningvärk. avverkade 4km löpning tidigare idag, målet är att klara milen inom en relativt snar framtid.
jag har även startat med periodiskfasta och är inne på dag 4, ska bli spännande att se vad vågon visar efter en vecka med träning och strikt kost.
här ligger jag i sängen och har lite svårt för att somna, ska upp om fem timmar så nu får jag släcka lampan.


.åttondefebruaritvåtusentretton.

hade en hel uppdatering häromdagen men när jag tryckt på publicera saknades det internet och inlägget försvann och även tålamodet, så att skriva ett nytt var inte att tala om. anlände till oslo i söndagskväll, då tillsammans med min bror som under ett par dagar sökt en hel del jobb. han har nu återvändt till sverige och avvaktar svar. här sitter jag nu på linns jobb och väntar på att hon ska sluta så att vi kan gå hem och ha lite mys. drog på mig en hejdundrande förkylning så gymmet har tyvärr fått vänta men snart är jag back on track.

RSS 2.0