hösten och kylan är här . .

När jag vaknade imorse såg jag att solen sken,  vilket jag trott att det gjort för sista gången detta året. Det blev en mysig frukost innan det var dags att göra sig i orning för en dag på jobbet, där jag skulle sitta med mitt headset, alla program uppe för att prick tolv lyfta luren och välkomna min första kund med "Hejsan, mitt namn är Karin, vad kan jag hjälpa dig med?" denna mening säger jag ca etthundra gången om dagen, uttjatad? nej inte det minsta! Klockan 21 packade jag ihop mina saker, tog mitt pick och pack för att sakta lunka mot bussen. Mörkt, kallt och regn, hösten är här för att stanna.
Som ni själva märker har denna dag inte gett mig mycket mer än en dags lön. Chirs kom förbi och lunchade med oss, vilket var trevligt då man sällan ser henne.

Imorgon börjar jag redan 9 och slutar 18, helt underbart. Ska jag vara ärlig kommer jag inte ihåg senast jag gjorde det, ellerjo det kan ju faktiskt ha varit förra veckan, men jaa..det är mycket sällan.

Har en ganska lång "att göra" lista jag måste börja beta av.

- Vaccination inför Thailand
- Nytt pass
- Söka lägenhet
- Ett besök på skopunkten, billigt är bra!

Nu är det verkligen dags att sova så det inte blir samma mardröm som förra veckan, då jag försov mig och fick stressa iväg utan att hinna med hälfen av morgonens rutiner.

Sov gott!


veckans sista dag

jag har nu tillbringat x-antal timmar med att knappa in och radera för att få ett läsvärt inlägg. det är stopp i huvudet på mig. det finns inget att skriva och berätta om.
dagen har jag tillbringat med att läsa gamla blogginlägg och kolla på bilder från barca-tiden, minnen och en längtan som väcks inom en, en värme som sprids i hela kroppen.

veckans trisslott gav inte mer än 2x0kr - inte mycket att hurra för.

Jag tror det är dags för bingen och ett par timmars sömn innan det är dags att ta reda på om man får jobba eller inte.


lite som i en bubbla

Morgonen började väl inte riktigt som jag hoppats på, ni som känner mig vet att jag kan vara lite kinkig på morgonen, jag vill ha lugn och ro, helt slippa säga allt för mycket. Men i morse var det något som gick snett och det har mer eller mindre påverkat hela dagen.
Jag lämnade huset med buller och bong, tog min hoj och trampade iväg, trampade och hade väl i princip trampat av det mesta när jag anlände till kust för en kaffe med töserna mina. Solen sken och när det var dags att bege sig hemåt cyklade jag i min egna lilla värld, tankarna for iväg.

Åter hemma och irritationen som de senaste timarna känts som bortblåst var tillbaka. Dammsugaren, svabben, de stora svarta sopsäckarna åkte fram, det var dags för städning. De som i vanliga fall tar timmar pga alla saker som är sååå mycket roligare går plötsligt på 2 röda sekunder när jag är arg, ledsen eller sur. Humöret lättade dock när städningen var klar. Jobbet var ju inget uppiggande heller, tråkigt att jobba till nio en fredagkväll.

Usch, vilket negativt inlägg detta blev. Nu tänkte jag se SATS the movie innan det är dags för mig att få min skönhetssömn.
Så hoppas jag att morgondagen blir bättre!


imse vimse spindel..

Började dagen med att rasta benen i löparspåret som sedan avslutades med ett dopp i det blå.
Donade sedan med både det ena och det andra för att klockan tre fara ner till café kust i falsterbo för en lunch med pappa. Det blev en ceasarsallad, helt godomlig!

Klockan 17 befann jag mig på jobbet för fyra timmars arbete, väl hemma hann jag en snabb sväng till kundkvällen på toppengallerian.
Sen började helvetet, spindeljakten började när jag upptäckte en enorm spindel en meter från min säng och sedan lyckades jag fånga fyra till. Dom är nu plaserade i glas för att imorgon mötas av monstret dammsugaren.

Jag befinner mig just nu i stor beslutsångest, sitter just nu på blocket och letar bil och lägenhet, den kombinationen är dock ekonomiskt omöjlig för mig just nu.

Dags att sova, imorgon ska jag nog ta tag i "veckans måste", nämligen att städa min garderob!


inte såå ovanlig måndag

Kom nydligen hem efter veckans först dag, den började jag med en timmes intensiv konditionsträning på gymmet medan mamma rastade benen på spinningen. Efter fredagens "nära döden" upplevelsen valde jag en behagligare tränings form.
Vid lunchtid mötte jag upp Emelie för en massa skvaller och uppdateringar. Vi besökte en handfull möbelaffärer för att titta ut en soffa som skulle passa hennes vardagsrum. Sedan var det dags för mig att bege mig mot jobbet.
"Veckans måste" kommer bli att storstäda min garderob. Då menar jag att rensa och slänga en massa så man får plats med det som verkligen är något att ha! plus att städa mitt rum, grundligt.

Nu är det snart dags att sova, imorgon väntar en lång dag. Det är delat pass som står på schemat och även en sväng till lund för att rätta till de misstag som skett under en av shoppingrundorna i det långa landet falukorv.


RSS 2.0