bravader

Har varit ledig hela helgen och på gårdagens schema stog det utgång. Efter att ha blivit bortvald framför en toffel helg i skogen blev jag inbjuden av honan gullberg på förfest. Mycket trevligt, när klockan slog tolv stog taxin som skulle ta oss ner till stan utanför dörren. Det blev en kväll på Trend @ magget.  Träffade en del kändisar och sen var det dags att ta sig hem för en jävlans efterfest.

090423


Har nydligen kommit hem från ett tio timmars pass. en otroligt lugn dag som avslutades med långa köer. När jag väl var det lite mat som väntade och sen slängde jag in mina relativt nya skor för en uppfräschning, det behövs verkligen!




underbar..

Sitter nerkrupen i min säng och lyssnar på musik och knappar på datorna när jag hör ett skrattande, inser att detta ljud kommer från högtalarna och jag klickar upp musikprogramet och får se min och Linns video från barcelona.
Jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den så jag tänkte ge er en repris.




Är ni intresserade av att veta mer om kvinnan?

shoppingrunda på nätet

Har nu tagit mig en snabb shoppingrunda på hm´s hemsida för att utöka med lite underkläder, en bikini och ett par skor.
tanken var att jag skulle göra detta igår men eftersom jag hade fått ett mail där det stog att det var 10% idag tänkte jag avvakta. när jag då plockat ihop min lilla varukorg och ska betala kommer ett litet popup fönster upp där jag får ett meddelande som förklarar att dom har teknisktunderhåll av hemsidan och att man då inte kan använda vissa funktioner så som kassan och tjänsten beräknas vara tillbaka till 24.00. men vad spelar det för roll? jag får ju ändå inte mina 10%.

jag verkar ha något tekniskt emot mig idag, har tidigare försökt ladda upp en video här på bloggen men det fungerar inte heller, hela sidan hänger sig och det är då dags att starta om.


en ledig dag

Då var det dags för dagens uppdatering.
När klockan ringde 08.00 hade jag redan vaknat konstigt nog. Jag steg upp och åt frukost, förberedde mig för dagen, duschade mig och klädde mig för att sedan ta bilen in till stan och klockan 13.00 infinna mig på en arbetsintervju. Det hade blivit lite fel med dubbelbokningar och liknande men intervjun kändes helt okej och nu är det bara att vänta på ett svar.
Jag körde direkt till Trelleborg för en klippning, det blev dock bara topparna men det känns så mycket fräschare. Direkt till Linn för en laxmacka och lite chitchatt. Vi bestämmde oss för att åka och spela pingis men blev otroligt besvikna när det var stängt och bestämmde oss då för att bowla istället.



Här har ni resultatet, Linn blev överlycklig när han vann mot båda pågarna Guffe och Jacy (linns bror)

Nu är jag hemma och har precis ätit lite glass med hallon.

Ciao!


en vanlig tisdag

Tro det eller ej men jag kom ut på promenad, kort men med desto högre tempo. Väl hemma igen väntade en sallad innan det var dags att fixa sig för ett par timmar på jobbet.
Kom hem för ungefär en timme sedan, då väntade en skål glass på mig, jaa..jag vet, jag som skulle vara nyttig men man får faktisk unna sig någon gång, även om det är första dagen. till glassen värmde jag lite hallon och gjorde mig en kopp té. tände ljus och bytte till myskläder, kröp ner i min säng och sitter nu här med min dator.

Nu är det snart dags att lägga sig, morgondagen kommer bli tuff, har en ganska stor grej inbokad mitt på dagen, ska sedan klippa mig.
Sov gott!


 

var är min självdisciplin?

min självdisciplin är verkligen lika med noll. jag har nydligen bestämmt mig för att äta lite nyttigare och röra på mig lite mer och hade bokat in en lite joggingrunda eventuellt en promenad idag innan jag börjar jobba. men imorse när jag vaknade tänkte jag skjuta upp det lite och började plocka här hemma.
Tiden har rullat på och jag har fortfarande inte kommit ut, jag har kommit på viktigare saker och helt plötsligt var jag "fast" i bloggar jag aldrig tidigare läst.
Tiden finns fortfarande så det är bara att ge sig ut, det är ju underbart väder.

hej så länge

090420

Dagen har rullat på i lagom fart, förutom en kort tid innan jag skulle ta bussen. morgonen började jag med en storstädning av mitt rum, tråkigt nog blev det inte klart men jag har en stund imorgon att fixa det sista.
när klockan närmade sig halv ett var det dags att gå upp till bussen, det blev en ganska rask promenad och jag hann i tid.
väl inne istan mötte jag upp Emelie. vi satte oss vid kanalen och pratade, vi hade cirka fyra månader att ta igen. Det blev en liten lunch och mer prat. vi fick även sällskap av hennes pojkvän.
klockan fem skulle jag infinna mig på jobb för ett kort arbetspass och det var verkligen skönt när man väl kom hem, tog sig en macka och en kopp kaffe och bara mös ner sig i sängen och här har jag legat sedan dess. nu är det snart dags att lägga sig så att man orkar med morgondagen!

090415

Efter en lugn dag på jobbet åkte jag hem till det underbara vädret, gjorde mig lite lunch som jag sedan åt i solen på terassen. Efter ett tjugotal samtal hade vi äntligen bestämt hur dagen skulle se ut, vi skippade västra hamnen och som planerat sedan igår blev det en mysig grillning hemma hos Linn i skanör. Detta avslutade vi sedan med en film. Nu har jag precis kommit hem efter en mycket trevlig dag och ska nu sova för att imorgon bitti komma ut på en promenad. Börjar inte jobba förrän 13.30 och sedan väntar bio med aussie-flickorna!

090411

Ett stort grattis till Linn som idag fyller 20, detta firade vi igår med en överraskningsfest hos Linns pojkvän Walle. Linn var beredd på en biokväll men fick nu fira sin dag med utgång, både inkonst och KB.

I morse mådde jag antagligen som förtjänat, med tungt huvud och träningsvärk efter mina high heels. klockan tio kom mormor och hämtade, vi skulle på loppis. jag hittade dock inget men trevligt var det. Jag följde med henne hem för en andra frukost. Hade på vägen hunnit med en runda på apoteket, huvudvärkstabletter, hostmedicin och allerimedicin blev det. När jag sedan kom hem la jag mig på terassen och sov en timme.
Det blev en god påskmiddag med familjen. kvällen hade jag tänkt att spendera på "uppenbar" i trelleborg men nära och kära, men eftersom jag var så fruktansvärt trött blev det istället en filmkväll med sofie, mamma mia. hrm, båda somnade.

Nu ska jag sova, är riktigt trött, sov gott!


helgen har börjat ,

För lite mer än en vecka sedan kom jag hem och har sedan dess haft det ganska lugnt, har inte jobbar överdrivet mycket, lullat runt på stan och lunchat med vänner.
skärtorsdagen har erbjudit underbart väder vilket jag uppskattade eftersom jag slutade redan kvart i två. resten av tiden har jag tillbringat med pappa som idag varit ledig.
imorgon väntar en lunch med Emma som jag inte träffat sedan i somras (förutom en stund på ica idag). Hoppas verkligen på lika bra väder resten av helgen eftersom jag nu är ledig till på tisdag.

RSS 2.0