VALBORG ,

dagen börja hemma hos linn, precis där den sluta igår.
vi har nämligen varit i köbenhavn idag och det var lättast om jag sv hos henne inatt.
Vi tog bussen in till malmö vid 09.00 och sen tåget vidare. Linns tanke med resan var att
hitta sin studentklänning, vilket hon också gjorde.
jag hittade mig ett par skor till studenten och lite annat smått och gott.
vi har även hunnit med att träna.
jag är just nu hemma inget drickande för min del. jag ska gå ner i vikt nu !
istället blir det städning och film!

Ha en trevlig kväll alla!
Ciao!


dutti flicka!

jag måste säga att jag är lite nöjd. jag åkte rullskridskor från skolan med Tove, efter att ha haft idrott i två timmar. :)
livet leker, det är underbart väder, det är bara min allergi som är fruktansvärt jobbig just nu. men det går över förr eller senare.

tove och jag sa även att detta inte var sista gången vi åkte hem från skolan, vi ska försöka göra det ett par gånger i veckan. :D då kommer jag bli slank om jag kombinerar med annan träning och att äta bra! :)

nu måste jag nanna en stund. 
Ciao bella!


söndag kväll

Som ni kanske vet så ordnade jag en klassfest för min och parallel klassen. Som tur har jag Linn att tack som hjälpt mig. Kvällen började med lite grillning, sen blev det party, tråkigt nog kom det oinbjudna gäster och stämningen rubbades och festen dog ut. jag och linn begav oss till malmö och käkade Mcdonkan (fyy oss) "hamburgare med endast tomat och klök" som vi garva!

ilördags vakna vi, stack och städade även tove hjälpte till, sen var vi bara så hungriga så det blev BK sen glass och resten vill jag inte ens berätta. Det blev film och chill i trellehulla. allt finns dokumenterat av linn.

idag har jag bara jobbat, frida provjobb idag och jag måste säga att det gick riktigt bra!

nu ska jag sussa, ciao

torsdag

jag är så uppe i varv, har dock lugnat mig lite.
har haft fullt upp med att samla in pengar till vår klassfest som vi ska ha imorgon. sen skulle jag städa, hämta nyckel och allt. meget meget.

har prov imorgon. sen möte med projekt och företagande och sen skulle jag behöva sitta över ett par timmar men tror inte jag kan det. tyvärr ljudet!

vi ska börja med lite vollyboll imorgon, sen blir det grillning om vädret tillåter! PARTY PARTY!

onsdag

dagen började med nationell svensk uppsats. Linn Rufus och jag stack till trelleborg och raggade sponsorer till vårt event och sen åkte jag med linn hem och låg och sola i hennes trädgård. sjukt skönt, bara ligga och snacka lita skit.
det var tänkt att vi skulle spela brännboll på kvällen men det var inte så många som var intresserade verka det som så jag och linn tog filmkväll efter att ha varit ute och gått en sväng på piren. jätte mysigt, det är verkligen så skönt väder.

hoppas även att det är det på fredag då det är mediefest, vi har nämligen tänkt att vi ska sitta ute och grilla ett tag innan vi partar !

nu ska jag nanna, ciao


tisdag -

Dagen började med att börja samla ljud till min radiodokumentär som egentligen skulle vara klar i slutet av lektionen. ja jag vet att vi har haft hur lång tid som helst men jag har verkligen inte haft varken ork eller motivation.
sen klara jag som tur var ett prov i datakörkort. 
jag och linn åkte till trelleborg och fixade lite sponsorer till vårt välgörenhetsevent som ska hållas den 18 maj på horizont i trelleborg. Ni är alla hjärtligt välkomna!

Jag älskar verkligen Linns rum och när jag kom hem var jag helt inne på att möblera om på mitt rum (för ovanlighetens skull) men jag vet inte hur jag ska göra. =/

23:43

mitt tal blev klart. tack och lov. det var kanske inte jätte bra men jag gjorde det iaf.
jag var inne på stof och stil med emelie hjärtat innan och handlade mönster och tyg sen har vi ägnat hela kvällen till att sy och sy.

nu ska jag snart nanna.
Sov gott!

måndag måndag .

nu sitter jag här i skolan och är sjukt stressad, jag började skriva mitt tal igår men kom inte så långt. ska se om jag kan fortsätta idag. har typ tre timmar kvar till jag ska hålla det.

det blev självklart inte av att jag sprang i morse, klockan ringde men jag tänke att jag skulle ändå ska träna två ggr idag så kan vänta till imorgon.
jag ska även dra med emelie till stof och stil idag. vi ska köpa mönster och tyg så ska jag börja sy. :)

Ciao!


söndag kväll .

varför går helgen alltid så fort?
denna har iaf varit väldigt lugn för mig. eftersom jag var ute i onsdags och inte har så mycket pengar tänkte jag att jag kan lika bra vara hemma denna. jag hade även tänkt att jag skulle skriva mitt tal till svenskan sm jag ska hålla imorgon, men jag sitter i sista stund med det, jag har inte ens börjat. men det är bara att ägna dom sista timmarna till det. sen har jag en stund imorgonbitti att fixa det sista. men det hade varit skönt att somna och veta att det var klart.
den kommande veckan ska jag även börja springa på morgonen. jag ska stiga upp klockan 6.00 så att jag hinner ta en liten runda innan skolan. jag har nämligen varit ganska seg när det gäller träningen den senaste veckan och måste därför ta i med hårdhanskarna för att kunna se resultat.

jag var hemma hos Sofie i gårkväll och som alltid när jag är där satt hennes syster och sprättade en gammal klänning. jag måste säga att hon ger mig inspiration till att sy så därför ska jag ta mig till svågertorp i veckan och köpa lite tyg och ett eller två mönster så att jag kan börja sy lite.

Nu måste jag kila in och skriva klart mitt tal sen ska jag sova så att jag kommer upp i tid och kan ge mig ut och springa!

Ciao!

fredag kväll ,

fredag kväll, och jag tror jag har bestämmt mig för att ta en vit helg. kanske med tanke på att en som jag jobbar med frågade mig om jag kunde jobba imorgon. jag har knappt några pengar så varför inte, då har jag mer pengar i maj när det är massssor av feeeest!  

så ikväll blir det till att ta det lugnt, städa lite till och sen kanske lite oc. :)

Puss så länge!

torsdag ,

Dagen har rullat på ganska bra. var en släng i stan med linda och fixade lite, sen åkte jag hem och nanna lite.
jag har inte gjort speciellt mycket med andra ord.
ska ta och kolla på min serie nu innan jag tar tag i svenskan. blir antagligen så att jag skjuter upp det till måndag (A).

Puss puss!


4 9 d a g a r

halleda, igår var det 50 dagars på shakespear, nu har jag bara 49 dagar kvar till studenten och det känns så fruktansvärt skönt. Gårdagen var verkligen rolig, helt perfekt. Den slutade hemma hos mig tillsammans med Sofie, Tess och Linn. det var ganska tungt i morse måste jag säga, men som tur hade jag bara en lektion som börja 10.30, idrott.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta mig in till stan och fixa lite innan jag börjar skriva mitt tal som jag ska hålla imorgon!   u s c h !

tjingeling!


jaha . .

ja efter ca en veckas gnutta hopp och kanske lite ro för att ha hittat men kavaljer till balen så är det som ett kaos, han kunde inte och jag är tillbaka på noll. dessutom har jag börjat tvivla på om jag ens ska gå på balen. det är ju inte kul att ta en kille bara sådär.

det var någon som sa att det bara var att gå igenom alla kontakter i telefonkatalogen på mobilen, men det vill jag verkligen inte. inte roligt att avboka klänningen heller, jag har verkligen velat gå på balen men känns totalt meningslöst just nu.

önska mig lycka till !

lördag ,

i torsdags var jag och fixade balklänning, jag har nästan fixat mig någon att gå med så det ser ut att bli bal för mig. :) ska bara få ett sista klartecken.
igår var jag inne i stan och firade Lina som fyllde år. 
idag har jag tagit det väldigt lugnt, städat lite på rummet och så. 
imorgon väntar jobb och sen träning!

nu ska jag snart nanna, ha det så bra. Puss 


onsdag !

Nu har halva veckan gått vilket känns ganska skönt. har bara morgondagen blir nog inte så farlig, i-val (läraren kommer inte ens vara där) och sen har vi. hrrm.... bara idrott tror jag.
får hoppas att jag mår lite bättre imorgon då. har jätte ont i huvudet och känner min varm, men huvudvärken beror antagligen på att jag nyss börjat på GI och kroppen har vätskebrist.
tror iallafall att jag ska lägga mig snart. kolla lite oc innan jag försvinner in i drömmarnas värld !

Puss!

tisdag ,

jag vet att min blogg inte är något intressant att läsa, det står bara att jag tränat varje dag. men det är det ända jag gör. just nu kretsar mitt liv kring träning och att komma i studentklänningen.
på tal om studenten så är det inte mer än en och en halv månad kvar, vilket på något vis känns skönt men vad ska jag göra sen? plugga vidare, nooo way.  jag skulle kunna tänka mig att resa men med vem och vart? det finns fortfarande så många frågetecken och för stunden hade det nog varit skönast om jag hade haft ett år kvar.

dessutom är det snart bal och där finns det lika många frågetecken. ska jag gå? med vem?

jaja nu måste jag iaf nanna, ska upp tidigt imorgon. Puss !

måndag -

skola är igång igen. vi har börjat få våra student mössor, så nu hoppas jag att min är felfri.
idag hade vi judo på idrotten, de var ganska svårt, eller svårt kanske det inte var men jag vågde
inte kasta mig riktigt.
Kom hem från boxningen för en stund sen, har ätit lite :) idag började jag med Gi och jag måste
säga att första dagen har gått mycket bra. hoppas bara att jag han hålla det så att jag märker
något resultat.
imorgon blir det först styrketräning med tove och på kvällen bodyattack med beigs. :)

Puss!

söndag söndag -

ja nu är det söndag igen och imorgon börjar en helt ny vecka.
fredagen var trevlig. lördagen mådde jag som förtjänat både
efter fredagen och efter veckans hårda träning!

nu ska jag nog nanna.
ha det så bra!
Puss!

vårkänslor!

så sjukt härligt väder det har varit idag!


image20

tralalala!

fredag fredag

ganska hård vecka detta, måste jag säga. men jag gillar det.
har äntligen kommit igång med träningen + att jag har idrott i
skolan tre gånger i veckan. så denna veckan har jag tränat varje dag
vissa dagar har det till och med blivit dubbla pass.
Boxning - gymmet - idrott

och idag hade jag tänkt ha en lugnt dag men när jag kom hem
hade pappa handlat singel som skulle läggas ut på uppfarten och
så. det var bara till att hjälpa till, frivilligt men jag får ju betalt så varför inte.

nu väntar mitt rum, det ska städas. och sen ska jag hjälpa till att städa lite
i huset.

sen blir det utgång och det gillas verkligen. ikväll blir det shakespear.
pez live och guitarr hero tävling.
så om ett par timma kommer Linda, sen får vi se om det blir förfest här
eller hos någon annan, återstår och se.

puss puss!

tisdag 1 april -

jag vet att det var jätte längesedan jag skrev något sist, men jag vet inte vad jag ska skriva, det har hänt så mycket.
som ni vet har jag tillbringat två helt underbara veckor i Thailand med mina pinglor. vi kom hem i fredags och på kvällen var det party som gällde. det blev förfest hos dessi och sen kb.
Igår började skolan igen och det kändes ganska jobbigt måste jag medge.
men det är bara ett par dagar kvar tills det att det är utgång igen, denna kväll till Shakespear. PEZ live.


Bilder kommer senare

nu ska jag nanna, ha det så bra allihopa. Puss

RSS 2.0