.sjuttondedecembertvåtusentolv.

vilken underbar helg som just passerat. fredagen var mycket lugn och tillbringades på soffan med te och en bok jag precis satt tänderna i, "femtio nyanser av honom". riktigt tantsnusk har jag hört.
lördagen bjöd på jobb (på linns jobb) efter blev det ett par glas vin. när klockan började närma sig fem insåg vi att det kanske var dags att röra på sig, bokstavligen(?), det blev snöbollskrig!
när jag sedan vaknade i söndagsmorse trodde jag nästan jag blivit överkörd av en traktor. mörbultad och sprängande huvudvärk och tanken på kvällens julbord fick mig att vilja avlida. under eftermiddagen hittade jag mina byxor genomblöta, ihop knövlade i köket och när jag skulle ta min jacka såg jag att luvan endast satt fast med en knapp, bevis på ett vilt snöbollskrig och jag trodde nästan jag skulle kissa på mig så mycket jag skratta.
otroligt nog var jag åter människa klockan nitton när vi skulle befinna oss på jentagirls julbord. dagen till ära kom Sophie (en av tjejerna som bodde i lägenheten innan) på besök.
kvällen bjöd på utgång, först lite dart på beerpalace innan vi drog till klubb.
mådde faktiskt bra när jag vakna i morse och har haft en lugn dag på stan med några av tjejerna. blev trerätters på fridays.
nu måste jag verkligen sova, om fyra timmar väcker Malin mig för ett pass på gymmet. sov gott!


.fjortondedecembertvåtusentolv.

jag har lidit av internetbrist och inte kunnat uppdatera er som jag velat, för tid har jag haft.
jag har legat på latsidan vad det gäller att söka jobb men har ändå lyckats få in ett par pass.

i söndags hade vi julmys i vår lägenhet. pyssel, julgodis och mat.

igår var det lucia, klockan sju satt vi alla frivilligt som ofrivilligt (linns order) i soffan och kollade på luciafirande på tv. vi hade lussekatter, glögg och te.

dessvärre får ni inte några bilder då dom envisas med att lägga sig ner.

här sitter jag ensam och dricker vin och skriver julkort, lite "to do" och njuter på en restaurang.
ska snart bege mig hemåt och städa lite, vi får besök från Sverige ikväll.

.sjättedecembertvåtusentolv.

godkväll,
nu har jag precis krypt ner i min säng på hela 80cm bredd och insett att täcket ligger upp och ner. men bara tanken på att vända det får mig att hacka tänder, det är lika kallt inne som ute (ca -10grader).
innan jag åkte hade jag en lite avskedsbjudning för mina närmsta, jag fick en pyjamas bestående av linne och shorts med motiveringen att man inte kunde sova naken när man bodde i kollektiv. nu önskar jag bara att den varit med långa armar och ben. men den används flitigt!

dagen startade med en lång och härlig LCHF frukost med Linn. chorizo-omelett och bärsmoothie, oj vad det inte låter gott.


vi tog oss ner till Malin som jobbar på en restaurang på tjuvholmen. där tillbringade jag sedan resten av eftermiddagen medan Linn kilade iväg på jobb.
det blev en god lunch och tanken var att jag skulle slänga iväg ett och annat cv men jag och datorn Mac kom inget vidare överens, bättre lycka nästa gång.
och det där med att skaffa sig ett personnummer, det gör vi en annan dag.



nu är det dags att sova, imorgon väntar nya äventyr. sov gott!

.Oslo.

Efter många års dålig uppdatering hade jag nu tänkt ge er en chans att följa min nya vardag här i Oslo, mina första staplande steg i denna nya stad.

Jag anlände i måndagsmorse och efter ett par timmars vila och lite uppackning gav vi oss ut på stan. Inhandlade lite pyssel och några julstjärnor att sätta på bord och i fönster. kvällen skulle spenderas tillsammans med mina roomies och deras vänner över en god middag, dessvärre drabbades jag av någon form av sjuka och har fram till i morse varit sängliggandes. antagligen för lite sömn och för mycket stress senaste tiden.

dagen lunch åt jag på Linns jobb.

dags för skönhetssömn, i morgon ska jag fixa mig ett norskt personnummer. :) sov gott!


RSS 2.0