23:47

det blev inget partajande idag och det är jag ganska glad för. känner verkligen att det kan vara skönt att vila lite, med tanke på vad som väntar imorgon så kan det vara härligt att få sova lite. jag ska ju upp ganska tidigt och gratta min bror men en film ska jag nog klara av att se.

god natt allihopa!

festen ,

nu har jag nästan städat klart (fastnade här), sitter och väntar på att linn ska höra av sig så att vi kan sticka, och är det så att det inte blir något kommer jag lägga mig och kolla oc. det kan nog vara ganska skönt att bara ta det lugnt en dag, jag har ju varit igång ett par dagar redan och imorgon börjar den riktiga festen, imorgon är det vollybolls turnering, samlig redan klockan 11, vid gya.

nej nu måste jag kila och fica mig så att det bara är till att köra när linn ringer.
ha en trevlig lördagkväll allihopa. Puss!

lördag

idag har det varit helt underbart väder. jag och linn fixade vår frukost imorse och satte oss där ute och åt den. sen blev det lite solning innan jag blev skjutsad till bussen.
hemma vänta solning och sen har jag även fixat en present till min bror som fyller år på måndag.

sitter och samlar lite krafter för att kunna genomföra min städning som väntar. 
efter det väntar det partaj, har till och med lite val möjlighet eftersom jag är "bjuden" till två.
vi får väl se var kvällen slutar!

ciao


- -

nu har jag precis vaknat hemma hos Linn efter en ganska torr kväll på magget, ja ni läste rätt, Linn var på magget igår 16-18. där rök det nyårslöftet.

Morgan undrar hur många öl eller alkoholdrycker han öppnar genom livet. Linn tyckte dock att det var mer intressant med hur många gånger man torkar sig i röven.

igårkväll skicka jag ett sms till min pappa och skrev att jag sov hemma hos linn, men så hade mamma undrat var jag var i morse och ringde mig och fråga var jag var.
M - är du hemma hos Linn nu?
J - nej jag är på slottet
M - vilket slott?
J - ja kristinehof eller kanske de andra.

stackars min lilla mammi, jag har ju varir hemma hos Linn hela natten.

Linn har hittat sin drömman, han heter Rickard. mer berättar jag inte.

dagen efter. .

nu sitter jag i skolan och väntar på att få köpa studentbandet, jag vet egentligen inte varför jag ska ha det men det blir säkert bra. jag sluta för tre timmar sen, sjukt drygt att bara sitta här men med lite trevligt sällskap går det fint.
jag ska snart in till stan och lämna min balklännning, sen blir det bakis BK eller donkan.
ikväll väntar magget, "magga bör man annars dör man". förfesten kommer äga rum hemma hos Linn, trevligt!

tjingeling

Sunds bal - 08

Gårdagen bjöd på bal, bal i massor!

Uppdateringen kommer senare, måste kila till skolan nu!

Onsdag!

jag måste erkänna att jag varit usel på att uppdatera er de senaste dagarna, men det har hänt så mycket så jag tänkte ge er en kort resume.

onsdagen var verkligen en stressig dag, den började ganska tidigt eftersom jag skulle kunna ha bilen fick jag lämna pappa på jobb. vi hade vår redovisning i projekt och företagande, vilket jag tyckte gick bra.

sen var det att skynda sig in till stan men i all stess lyckades jag bryta en av mina naglar som jag gjorde i tisdags, fick verkligen panik eftersom jag skulle ha dom till balen!



men som tur fick jag en ny tid så att jag kunde fixa dom. träffade även tove och vi hämtade våra balklänningar!



sen var det bara hem och och vända mot skolan där det var media party i husvagnen!

       

och som ni ser på Linda, har utklädningen på Sunds börjat! VI ÄR MOTIONÄRER!

Jag måste bara berätta det sjukaste, faktiskt ganska roligt!
Linn skrev fö ett tag sen i sin blogg och berättade om hur max ringt henne när han suttit på toa för att han kom och tänka på henne då. hon ställde sig då frågan "varför vänta han inte till han var klar?"

I onsdags innan jag skulle möta de andra på skolan ringde jag Linn men fick inget svar. två sekunder senare ringde Linn och efter en liten stund, utan att jag frågat säger hon "jag byter tampong"
ja Linn, varför väntar man inte tills man är klar med att ringa ;)

kvällen slutade iallafall trevligt.

tisdag

god middag allihopa.
idag har vädret varit bra mycket bättre än igår, solen har till och med visat sig.
min sändning i morse gick inte alls bra, men ska jag vara hela ärlig hade jag inte förväntat mig något annat. sitter man precis innan och fixar det sista så kan det inte gå annat än dåligt. jag improviserade allt.

Nu sitter jag och skriver det sista till projekt och företagande redovisningen som vi ska ha imorgon.

om ett tag ska jag ta bussen in till stan :)

Ciao

23:22

ja nu sitter jag här igen, det blev ingen trip till trellehulla.
jag tror att det får bli bingen snart och lite OC kanske.
egentligen borde jag förbereda lite låtar till min sändning och
kanske läsa lite på svenskan som jag har på torsdag. men
jag tror jag skjuter upp det lite till.

imorgon väntar malmö. :)

Sov gott.


vattenpöl

godkväll allihopa.
jag börjar undra om det börjar bli en vana att det regnar alla måndagar, inte nog med att man inte gillar dom efter en lång och härlig helg så blir det inte ett dugg bättre av att det regnar. det är inte lite regn som kommit heller, det är massor.
mitt humör är inte på topp dessa dagar, det är maj och solen ska skina.

jag har iallafall tillbringat den mesta tiden inomhus idag. 
Jag har äntligen redovisat min svenska och imorgon väntar min sändning på ljudet som jag inte förberet.
Kom inte hem förrän halv fem sov en stund och sen har jag städat. just nu väntar jag på föda sen hade jag tänkt att sticka hem till linn och sy lite till husvagnen.
Min kusin, Johanna tyckte min blogg var jätte fin och det är ju kul att höra.

nu ska jag kila, Ciao

STick

jag blir bara så trött ibland.
varför ska jag bara rätta mig efter sig,
hur du vill göra, när det passar dig,


Du vill inte äta kakan, du vill bara ha den!

mors dag

ja denna dagen har inte givit mig speciellt mycket. jag börja jobba 7 imorse,  sluta 17, och linn, jag förlåter dig, jag vågar knappt berätta vad jag syndat med, en tårta. men jag kan verkligen inte säga nej när jag får en tårta. helt gratis.
men nu är det skärpning, :D ett par dagar till . sen börjar festen.

nu ska jag plugga. sov gott. :)

tråkig lördag ,

denna kväll har inte gett mig speciellt mycket. har bara varit hemma, inte städat (som är ett måste om man ens vill kunna gå in på mitt rum) inte pluggat. jag har suttit och kollat på någon depp film.

såg precis att klockan är mycket och det är nog dags för mig att lägga mig om jag vill komma upp i tid imorgon.

Sov gott!



sovmorgon

för ungefär en halvtimme sedan gick jag upp idag, jag var uppe en snabb sväng innan idag och gjorde lite mat, man annars har jag bara legat i min säng och kollat på film.
nu håller jag på att laga mat, ska fira min mor idag istället, eftersom hon jobbar imorgon.

Gårdagen tillbringade jag på KB men först var vi hemma hos Carolina och förfesta, på Kb var vi nästan först men det kom mer och mer folk och jag hade riktigt kul. jag tror inte jag haft så roligt där innan dessutom träffa jag en massa folk. hemma var jag inte förrän 04.30 typ och då var det att lägga sig direkt.

idag blir det nog inget klubb hos mogge, tror inte jag orkar det. Linn och jag har iaf kommit fram till att det är stenhård GI som gäller fram till balen som är på torsdag!



sitter fast

jag vaknade för ca 20 minuter sedan och egentligen skulle jag vara hemma hos Carolina om 35 minuter som det ser ut nu. det kommer jag dock aldrig hinne, absolut inte nu när jag för tillfället sitter fast i en gammal klänning som jag hade för två år sedan. vad tror jag egentligen?
jag har stått och meckat med att få av den en bra stund men var tvungen att pausa och hämta lite kraft!
Nu måste jag nog skynda mig iväg.


ha det trevligt ikväll folket!



Kulturbolaget

jag blev självklart inte klar med svenskan igår, så det blev ingen redovisning idag. tar det på måndag, men om jag känner mig själv så kommer jag sitta på söndag kväll och försöka få ihop något vettigt eftersom helgen kommer bjuda på mycket annat som är så mycket roligare.

ikväll kommer jag befinna mig på KB (kulturbolaget) i malmö. just nu känner jag mig sjukt pepp på att partaja ikväll, och det blir ju bara bättre med tanke på att det endast kostar 20 kronor inträde.
IN I DIMMAN!

Imorgon ska jag hem till DJ Mogge och KLUBBA, då blir det nog en relativt lugn och tidig kväll, med tanke på att jobbet väntar på söndag.

idag kom linn till skolan helt hysterisk över sin frisyr, men som tur rnigde hon så att dom kunde ändra det illa kvickt. 

även att jag har gått ner mina kilo ivikt är jag inte nöjd, jag skulle vilja tappa ett par till men på något viss orkar jag inte att äta enligt GI nu eller orka hade jag nog visst gjort om jag inte blivit frestad av alla dessa tillfällen med god mat och dricka. 
Men det är väl så livet innan studenten är,  mycket partaj och osundheter.
Det får bli ett par stenhårda dagar men det börjar inte förrän imorgon!

Nu är det städning som väntar!
TJArå.

21:55

jag har nu varit och ätit glass,
klockan är 21.55 och jag har fortfarande inte börjat på min svenska, känner lite panik nu.
skulle egentligen ha läst en bok men eftersom att pappa har läst den så lånar jag lita fakta av honom, tror nämligen inte jag hinner läsa klart den, eller jo kanske, den är inte på mer än 100 sidor men orkar inte riktgt.
nu måste jag börja.
imorgon är det skolan tidigt för att fixa lite med min ljudproduktion.

Sov gott!

14 dagar

igår var mina föräldrar i Tyskland för att införskaffa lite nödvändigheter till min student som äger rum och 2 veckor.
jag var inne i stan för att få min balklänning fixad.
kvällen tillbringade jag hemma hos morgan tillsammans med en massa gött folk som också tar studenten. den blev väldigt lugn för mig, men jag hade mycket trevligt.

imorse vaknade jag av att pappa hade en otroligt underbar nyhet att berätta. :) 
jag åkte iväg till skolan och hade idrott. på väg in till stan somnade jag på bussen så trött jag var. jag satt hos frissan i två timmar innan jag var klar och när jag kom hem somna jag direkt.
nu måste jag plugga lite inför imorgon. :)

ciao

lillördag ,

nu sitter jag hemma hos linn, har precis tagit varsin macka medan vi planerar hur vi ska göra idag, det är nämligen klubb och grill hos morgan men först ska vi på rockkonsert på skolan där Filip ska spela. idag blir det iaf lite lugnare för min del, eller det är iaf det som är planerat.
om en timme ska jag köra in till malmö för att prova min balklänning.

nu ska vi köra iväg till willys och handla för kvällen.

ha det bra!

balen

Imorgon är det precis två veckor till vi tar studenten, och en vecka till balen. 
Idag ska jag åka in och prova balklänningen.
Jag förstår inte hur tiden kan ha gått så fort. Själva studentdagen är något
jag längtat efter i massor med år, att stå på trappan och sjunga och sen
få springa ut.
samtidigt som dettta är något jag verkligen vill, att få slippa skolan och alla måste där,
så kommer jag ändå sakna alla mediestunder då vi berättar vad helgen haft att bjuda på
och alla små söta lamm.
Och vad ska man göra efter studenten?
Jag tror att det blir att jobba ett par veckor och sen åker jag iväg. LÅNGT BORT!


klubba bör man...annars dör man!

jag har varit dålig på att uppdatera de sisa dagarna. i söndags gick det mycket bra, mycket stress och nervositet man ville ju att allting skulle gå bra. vi samlade in en massa pengar till skolbarn i Bangladesh.
igår hade jag min idrottslektion, då vi spela golf och mitt i allt börja det ösregna. riktigt piiiissss.
Sen åkte jag hem till morgan och hjälpte till lite med husvagnen. på kvällen var det klubba hos dj mogge som gällde. inga kommentarer!

Dagen har varit lite lagom rolig, har dock blivit bättre och bättre.
provade min studentklänning innan och den är förstor, den som satt som ett korvskin på mig innan. så jag kände att jag kunde unna mig en glass :D

Nu ska jag gå in och kolla klart på oc innan jag ska nanna.
Ciao!

00:10

nu är mina kakor äntligen klara, två rulltårtor och en sockerkaka. sockerkakan är jag lite missnöjd med, men ja, det är nog inte hela världen,
men hörreni,
är det så att jag överhuvudtaget ska komma upp imorgon måste jag sova nu.
sov gott!


bakning pågår

det blev en ytterst kort visit hos grabbarna grus. känner mig inte riktigt frisk och att då sitta i ett uterum där det regnar in känns inte bra. som jag sa innan har jag en del att stå i inför imorgon., så nu är det dags att sätta igång med att göra lite kakor och sen hoppas jag även på att hinna sy min klänning. (A)

lördag

igårkväll var jag i v. tommarp och hade trevligt med lite vänner.
Här hr ni bevisen. haha

 

jag är den personen som verkligen har massor att göra men endå måste jag vara med på allt, jag kan inte missa något. som ikväll, jag har massor av saker att göra till imorgon plus lite till och blir bjuden till en kompis och tackar självklart ja till det, kan ju inte missa det. Thats just me.
jag kommer dock inte vara iväg hela natten, jag måste fixa lite ikväll (som min klänning som jag inte börjat på) och sen måste jag sova ut så att jag kommer upp i tid imorgon, för dagenen börjar ju redan 06.00.


fredag ,

igår hade pappa smygpremiär på sitt jobb och vem var där om inte jag och serverade kaffe :) för att komma dit var jag tvungen att åka rullor upp till bussen, på vägen såg jag mitt lilla lamm stå med bar överkropp i sin trädgård, mjauu.
Väl inne på pappas jobb möts jag av två killar, en av dom hade tyvärr sin fjortisflickvän med sig och den andra var förlovad såg jag idag. men alltid något att vila ögonen på när man hjälper till. :)

På söndag gäller det, då får ni allt se vad det är vi jobbat så mycket med under den senaste tiden.
Vi slår upp portarna till malmrossalen klockan 18.00 på horizont i trelleborg. Välgörenhetsevent där vinsten går till skolbarn i bangladesh. vi kommer ha lite band, modevisning, mingel och dans att bjuda på. inträde 60:-
VÄLKOMNA!

Nu ska jag kila iväg till alex oxh davids polare victor och ha trevligT!

Hoppas ni har en bra kväll!
Ciao


ny design

Kände att det var dags med ny design så tog mig tiden att fixa det.
måste bara veta vad ni tycker? förutom att texten på "doris" blir grön,
finns det något ni tycker att jag ska ändra?  Tell me!

nu tror jag bestämt att jag måste plugga lite innan det blir oc eller något i den stilen =)

Sov gott, Ciao!

max kommande bostad

som ni alla vet så närmar sig studenten och under ett par månader har det varit på tal om att köra husvagn. tiden har gått och ingen husvagn har införskaffats.
I måndagskväll fick jag ett glatt samtal där linn berättade att jag skulle bli lycklig husvagns ägare. Denna hämtade Linn tillsammans med tre av de andra glada ägarna, men linn var minst sagt besviken, så nu väntar en liten makeover, lite tyg och färg blir pricken över i:et!
Max ska ju trots allt kunna leva livet i den hela sommare!

onsdagen ,

hej bloggen, dagen började tidigt och jag var hemma ganska sent.
även att jag har fått en del gjort under dagen så har mina axlar inte blivit lättare. jag förstår inte hur jag ska klara den närmst veckan. tre svesk redovisningar, två idrotts redovisningar, ett välgörenhetsevent, en radiodokumentär klar, tre intervjuer till en radiosändning + att dom tre närmsta dagarna väntar det jobb. (vilket kanske är bra med tanke på hur min ekonomi ser ut) jag har ett rum som hade behövt sig en omgång och en klänning som ska sys till söndag som jag inte börjat med. 
så som ni ser är det mycket och vad gör jag? - ingenting.
Så önska mig lycka till!


14 maj

nu har jag snart varit i skolan i en timme och börjar inte förrän om två. det fanns bara en anledning till att jag varit det och det var för att jag glömde mitt USB-minne i datorn igår, i all stress.
men folk på min skola är inte så ärliga att dom lämnar in det någonstans, det är fan bara att ta det. blir så arg, nu får vi sitta och skriva om en massa som jag korkat nog endast sparat på minnet. men det är lite tidsfördriv denna morgon.

cykelen . .

Efter en hemsk helg är min bebis cykel glad över att vara hemma igen. Även att det tog ca en timme att transportera hem den och att den numera inte är användbar så finns den i alla fall.
Det var igår jag upptäckte att den blivit brutalt misshandlad på busshållplatsen, men hade tyvärr inte tid att hämta den då så fick göra det idag och det var värre än vad jag trott.
Det kommer ta ett tag innan jag kommer använda den igen med tanke på att jag varken har tid eller pengar så imorgon kommer ni se mig komma åkandes till bussen på ett par inlines. TA SKYDD!

tisdag !

jag känner en oerhörd stress angående en massa saker, först och främst vårt event på söndag men även inför lite andra deadlines.
men efter att ha slitit ganska hårt så kan det kännas skönt att se att det ger resultat, fick nyss svar om ytterliggare en sponsor och svar från ett par killar som ska spela, så allt går inte åt helvete.

Nu ska jag snart lägga mig så att jag kommer upp imorgon och kan sätta igång mitt arbete!


Ciao bella!


måndag

då var det måndag igen och denna måndagen hade jag lika bra kunnat vara utan. den har inte givit mig speciellt mycket, mest varit en stor plåga.
det känns som att allt är emot mig just nu, men det är bara att kämpa vidare. jag kan ju inte ge upp. :)
men efter många försök på just en punkt ger jag faktiskt upp.

på söndag är det välgörenhetsevent på horizont i malmrossalen i trelleborg. klockan 18.00 börjar det. VÄLKOMNA!

nu ska jag skriva vidare på budgeten!
Ciao

söndag ,

jag tycker inte alls om våren men enbart av en anledning, min fruktansvärda allergi. jag har vaknat flera nätter i rad av att jag inte kunnat andas. eftersom att jag var lite orolig för att inte vakna som jag skulle imorse bad jag linn ringa och väcka mig eftersom att hon också skulle upp tidigt.

det ringde inatt och jag såg att det stog L...olsson och svarade, men till min stora förvåning möttes jag av en mans röst och insåg att jag läst fel på displayen.
en av de första sakerna jag sa var "ja men du, jag är nästan vaken nu" och när jag fatta att det inte var linn var det ganska pinsamt eftersom att killen inte fatta vad jag prata om.

dagen har inte varit någon höjdare med kombinationen av det underbara vädret och att jag har jobbat inomhus hela dagen. och när jag kom hem var jag så trött så jag la mig och sov en timme på terassen. :)

Nu ska jag kolla lite oc innan jag ska sova.
ha det bra!
Ciao

lördag kväll -

kvällen slutade inte riktigt som jag väntat mig,
efter att jag ätit pratade jag med linn som var hemma hos max och hon tyckte jag skulle åka dit och eftersom jag inte hade några andra planer så varför inte.
dom var ett gång och efter ett tag var det till att vara taxi ner till höllviken och shakespear. men eftersom jag ska jobba imorgon så blev det en ganska kort men ack så trevlig kväll.


och det bästa av allt, jag ska inte längre gå ensam på balen, jag har en kavaljer!

nu måste jag sova lite, ha det fint.
God natt!

lördag ,

igår efter skolan åkte ett gång till stranden och sola lite. linn kom med iden att grilla hemma hos hemma på kvällen och jag var inte svår. :) jag var där vid sju, det var bara jag Linn och Malin där då. det blev grillad lax med grönsaksspett, efter hand kom det fler och fler. David och Alex dök även upp och det blev en lång natt utan någon som helst alkohol.

Idag har jag endast legat och solat, helt underbart väder och helt vindstilla, det blev nästan för varmt imellan åt. Jag och Emelie skulle upp och träna men till vår stora förvåning hade dom redan stängt när vi kom fram så vi körde ner till falsterbo och gick en lång promenad på stranden.

Nu är det grillning inne hos kusinerna och sen ska jag träffa Emelie igen. :)

Ciao sålänge!


Tulpan kjol ,

jag var bara tvungen att visa min kjol jag sydde för ett par veckor sedan. :)


  
Framsida        &   Baksidan

Som tur fic jag lite hjälp av Emelisan. :)

sjung om ..

studentens lyckliga dar...
mer kan jag verkligen inte.
idag är det precis fyra veckor kvar, vilket inte är någonting, det känns som att det var igår jag började gymnasiet.

men vad ska jag göra efter, det finns verkligen inget planerat. eller ja, det enda jag planerat är att jobba lite, men vad händer sen?
jag hade verkligen velat åka iväg och om det blir som jag hoppas på kanske jag spenderar hösten i barcelona, men som sagt, inget är planerat än.
det jag kommer sakna med skolan, konstigt nog, det är nog sammanhållningen, att ha någonstans att gå varenda dag, även om man är sjukt trött på skolan isig tror jag att jag kommer sakna medias skvallerstunder, skvaller överhuvudtaget, att kunna kolla på alla.

8 maj,

idag hade vi vår redovisning av projet arbetet. sen åkte jag och tove hem med hjälp att våra rullor. tog 10 minuter kortare tid, det kan bero på att jag hade mina nya bebisar.   
                      




sedan var jag i kyrkan med Tove, där träffa jag även Beigs och Frida.
när jag satt där kom jag och tänka på att det har gått två år idag, tänk vad snabbt två år kan gå.
 


 
det har verkligen varit helt underbart väder de senaste dagarna och jag har faktiskt fått lite färg. :)

Cia0

6 maj

Nu är det ett par dagar sedan jag skrev sist. men jag lovar att ni inte missat något.
jag sitter här och väntar på att toaletten ska bli ledig så att jag kan börsta tänderna och sen bara
lägga mig.
jag började dagen med att försova mig. ILLA! Sen har dagen rullat på, jag låg och sola lite och sen har
jag åkt rullor upp till gymmet och hem igen.

Ciao

2 maj

idag har det verkligen varit underbart väder.
jag vakna ganska tidigt, var och träna med Linn.
sen har jag tvättat bilen, städat och fixat lite. :)

skulle egentligen spela golf men verkar inte som att det blir av idag.
imorgon har jag fullt upp. ska först jobba sen träna och sen jobba
hela natten. :/ får hoppas att jag klarar det. :)

Hej på er!

1 maj

imorse hade hade jag ställt klockan på 08.30, jag åkte och köpte bullar och sen hade jag en god frukost, backade mina träningskläder och sen kollade jag lite oc innan det bar av till trelleborg, där jag träffa linn och malin. det blev två timmars träning sen en proteinare och sen dusch och bastu.

när jag kom hem var jag ganska trött så jag la mig och kolla oc och sen nanna jag en stund.
ska äta om en stund och ikväll hoppas jag på att träffa emlisan en stund :) måste ha lite skvaller stund.





hej så länge!

RSS 2.0