nio-dagar-i-rad

Nu har snart denna lediga dag passerat och nu väntar jobb i nio-dagar-i-rad. Har dock hunnit med en del, bland annat en lång promenad på en och en halv timme. Tänkte ta mig i kragen och dra mig upp till gymmet nu. Ikväll ska jag träffa en gammal vän från högstadiet.

självdisciplin .

När jag vaknade i morse kände jag att jag kunnat ligga kvar i sängen ett bra tag till men nej, hunden skulle ha mat, helt underbart väder ute. Tog mig en lång promenad bort till Annas bageri där jag mötte upp Linn och tog mig en kopp te. Har börjat städa mitt rum, en sak som jag kunnat fixa på en timme blir lätt ett-par-dagars-projekt då jag inte har självdisciplinen.

Ska ta och sminka mig och sedan är det dags för jobb, slutar inte förrän 22.30!


måndagsmåsten

måndag idag, det betyder ny vecka och nya måsten. Att göra listan är extremt lång och motivationen är som bortblåst. Hittar hela tiden roligare saker att underhålla mig med, klickade precis hem ett par böcker. Nu när det börjar bli höst är det alltid mysigt att krypa upp i fåtöljen med en kopp te och en bra bok.


Helgens bravader står nerpackade i två väskor mitt på golvet, har en biljett till libanon jag ska försöka på iväg och så ska jag till banken. Tänkte dock åka och träna nu.




p-böter

då var man 400kr fattigare, himla surt men någon gång måste vara den första. Fick tillbaka lite mer än 400 kr på skatten så det blir plus minus noll!


?

Denna dag har jag tillägnat skönhetsvård, både för mig och vovven, lite kloklippning. För min egen del har jag äntligen tagit mig i kragen och epilerat benen. Verkligen på tiden och för att slippa smärtan (som iförsig är lite njutbar) så har jag nu bestämmt att jag en gång i veckan ska göra detta.
Nu måste jag fixa mig lite för jobb, ska befinna mig där och ca en timme.



&


Puuh, efter att ha haft en otroligt hård arbetsvecka på ca 70 timmar har jag nu haft två dagars ledig. Imorgon är jag åter tillbaka på jobbet men inte förrän klockan 16.
Hade igår mina donnor här för lite söndagsmys med film och gottis, vi såg "The last song". Mycket bra film, samma regisör som till "the notebook" och "dear john". I kärlekens tecken.

Dagen har jag tillbringat med Linn, en sväng i Malmö som avslutades på Ikea med middag och shopping!

Tror att det börjar bli dags att tänka på skönhetssömnen.


Working 9 - 5, plus lite till

Puuuh! Nu ligger jag i sängen, benen och fötterna värker lite. Det har varit ett tufft arbetspass på lite mer än tio timmar, varav fem timmars cykling och springades i trappor. Jag kan ju verkligen inte klaga på mitt jobb, få betalt för att motionera.
Tanken var ju att jag skulle tappa lite i vikt för att komma i alla mina byxor och jenas, inte bygga stoppklossar.

Det får bli en kort promenad med hunden innan jag kryper ner för ett par timmars sömn, ska befinna mig på jobb klockan 8 imorgonbitti.

optimal .

Har precis varit ute med hunden och imorgon väntar den optimala fredagen, den varenda människa drömmer om. Börjar nämligen klockan sju och är hemma först elva. Jo, visst har jag bara mig själv att skylla. Har en lördag att se fram emot, middag och utgång i Malmö med nära och kära. Det blir dock en tidig kväll för på söndag är jag tillbaka på jobbet.

 


RSS 2.0