en vecka senare



Då var det torsdag och en hel vecka sedan jag uppdaterade er om mitt liv senast. Det har varit en väldigt händelserik vecka trots massor av jobb. Det blev party både fredag och lördag förra helgen.
I tisdags hade jag och några vänner "halv åtta hos mig", det var min tur och jag bjöd på gurksoppa till förrätt, lax med pestotäcke och coleslow till huvudrätt och avslutade med panna cotta, smaksatt med ljus och mörk choklad, toppad med hallon. Det var mycket trevligt och nästa vecka är det Malins tur, ska bli spännande att se vad hon bjuder på.

Igår slutade jag redan klockan 14 och mötte sedan upp Linda för en kaffe på "systrar och bönor". Det blev en sväng till golfbanan med pappa men jag var inte nöjd med det utan avslutade med ett intensivt träningspass på gymmet.

Idag har jag börjat dagen med en härlig powerwalk i det underbara vädret (skulle egentligen haft sällskap av Malin men dessvärre var hon tvungen att jobba). Har nu avnjutit en kopp kaffe och läst tidning.

Dags att göra sig iordning för en trip till Smygehuk för lunch med pappa! 

mums-middag

Efter ett långt arbetspass hann jag inte mer än hem om innan det var dags att bege sig igen. Jag tog bussen till mina föräldrar, blev bjuden på en himla god middag som bestog av en grillad köttbit, grillade grönsaker och sallad. Efterrätten som serverades var pannacotta med hallon, senare blev det även kaffe.
Då man inte träffas så ofta har man en massa saker att prata om, blev en del reseplaner. :)

Gårkvällen tillbringades tillsammans med vänner, god tacomiddag med töserna innan kvällen fortsatte en trappa upp med män och pokerspel.

Nu ska jag sova så jag orkar ta mig upp till morgondagens pass!

kort arbetsdag



Klockan var 06.00 när alarmet ringde imorse, hade absolut ingen lust att stiga upp då, efter att ha snoozat ett par gången var jag så illa tvungen för klockan sju skulle jag vara på jobbet. En snabb frukost och en vända i tvättstugan hann jag med innan jag gick hemifrån.
Det blev en kort arbetsdag och jag slutade redan tolv. Tog en liten sväng i stan, fixade något bankärende och kollade vad butikerna hade att erbjuda, dock inget som föll mig i smaken.
Har sedan tillbringat ett par timmar hemma hos Malin och Anna, lite fika och "saltkråkan".

Har precis kommit hem från ett kort och intensivt pass på gymmet så här på kvällskvisten. Egentligen lite sent för att äta nu men det blev en liten portion med tonfisk och äggröra framför Idol. 

Det blir tidig läggdags men innan dess en dusch och fixa det sista av tvättningen.


vykort till sig själv?

Jag hade precis öppnat kylskåpet för att se vad det hade att erbjuda mig för lunch när jag hörde hur brevinkastet öppnades och en duns träffade dörrmattan. nyfiken som jag var tittade jag ut i hallen och ser till min stora förvåning ett vykort mitt i reklamhögen, "hrm, undra vem detta kommer ifrån" var den första tanken som för genom huvudet medan jag tittar lite närmre och kan urskilja "Barcelona" på framsidan. "Haha, har Linn skickat ett kort till mig i smyg?" var den andra tanken.
När jag vänder på kortet är det min egna handstil som möter mig. När jag förklarar för brevbäraren att detta kort kommit fel får jag till svar att detta kort är eftersänd. De har alltså enbart kollat på efternamnet och inte sett att det står FAM(iljen) framför. Han tog det med sig igen och skulle se till att det kom till rätt mottagare.

Visst är det kul att få vykort men inte från sig själv!

Årets sista balkongfrukost

Redan klockan nio vaknade jag denna lediga dag, morgonen bjöd på en powerwalk i detta underbara väder. När jag kom hem var det frukost som gällde, en stor kopp kaffe och yogurt med hallon och kanel. den avnjöt jag på balkongen och konstaterade att detta blev årets sista frukost där ute. Det börjar bli ganska kallt och då möblemanget tagit ganska stor skada av sommarens regn har jag bestämmt att det nu är dags att sätta undan det tills nästa år.

Efter gårdagens arbetspass var jag hembjuden på middag hos Malins mamma. Då jag har massor av rabarber i frysen tänkte jag att det var ett perfekt tillfälle att göra en paj som man kunde ta med sig. Den var verkligen uppskattad och mums vad god den var.

Kan faktiskt tycka att det ska bli mysigt med lite höst, bortsett från allt regn. Att få tillbringa kvällarna inne framför en film, att gå på gymmet och att baka och laga en massa mat tillsammans med vänner.

Nu ska jag sätta igång med dagens sysslor!


kaffehöna

äntligen hemma efter ett hårt åtta timmars arbetspass. hann inte mer än innanför dörren innan jag var i full fart med att starta kaffekokaren.

Det tog inte många minuter innan kaffekokaren var igång och undertiden som det tillagades passade jag på att ta en sväng till tvättstugan och starta en maskin. Nu sitter jag och njuter av en god kopp, har nu en del att stå i men tänkte först ta och njuta av en varm dusch.
Ikväll kommer Johanna, som jag ska till Usa tillsammans med. Vi ska planera lite inför resan. :)

midnattstaxi


Godkväll!

Dagens nio timmar på arbetet är nu slut. direkt efter att jag slutat begav jag mig för att hämta upp mina vänner för att köra dom in till Malmö för en trevlig utekväll.
Nu ska jag strax hoppa i bingen för några timmars sömn innan jag ska tillbaka till mitt arbete.


En sak jag noterat ang. denna blogg är att jag är usel på att lägga in bilder. ska försöka bättra mig!


fredag

 

Månaderna rusar förbi och vi är nu inne i september. hösten har kommit för att stanna. Jag är nydligen hemkommen från en veckas semenster i Barcelona tillsammans med Linn. något som var välbehövt efter denna urusla svenska sommar. Veckan bjöd på sol och värme, god mat och dryck.

Nu är jag åter igång med att jobba och tjäna pengar för nästa semester som infinner sig redan om ett par veckor, då åker jag och Johanna till USA, först New York sedan Florida och fort lauderdale.

matlådan är packad och nu sitter jag i princip bara och väntar på att jag ska kila iväg till jobbet.




RSS 2.0