saturday

Gårdagen tillbringades trots partyfeelings hemma.
Dagen har tillbringats i Cituadella parken, med Linn x2, en jonglerande Alberto, svenska tidningar och god festivalmat. När det började bli lite kyligt tog jag och Linn och gick en liten sväng i parken och kollade på allt folk, alla kärlekspar, konstnärliga själar, fotbollsspelande barn och bara njöt innan vi begav oss mot metron.

Eftermiddagen och kvällen har vi tillbringat hemma förutom en sväng till Lidl för en kompletering så att vi klarar morgondagen då affärerna är stängda. Det blev pasta med tomat/pestosås.
Ikväll har jag även missat en sevärdighet, Barcelona har spelat match, såg den iförsig på tv men det är inte samma känsla. Varför var denna matchen så speciell då? Efter endast 4minuter gjorde barcelona sitt första mål och minuten efter fick dom straff som dom satte, i den 8:onde minuten kom mål tre och i halvlek stog det 5-1 och matchen slutade 6-1.

Det blir tyvärr ingen utgång ikväll heller, känner att det är ganska skönt att vara hemma.