Ett aventyr i sig.

Nu var det ater igen dags att smalla ett par regntimmar framfor datorn. Lordagen den 14de borjade tidigt med information av bilen och sedan bar det av till baten som 45minuter senare la till i fraser islands hamn. Vi tillbringade tva natter och tre dagar med att laga mat med hjalp av stormkok, diskade i havet, sov i talt (viljet jag inte ar speciellt fortjust i, speciellt inte nar man standigt vaknar av en spark i huvudet). Pa dagarna gjorde vi utflykter till olika sjoar och promenerade i oken, stranderna var helt underbara. Dessvarre var tva tredje delar av on avstangs pagrund av den cyclonen som forra helgen drog over.
Alla dessa aktiviteter gjorde vi tillsammans med dem vi delade bussen med, vilket var tva killar fran holland tva fran danmark och en tjej fran holland.

Vi hade iallafall tur med vadret.


Dingo - vildhund som man absolut inte ska mata.


lake mckenzie





nar kvallen kom och det var dags att satta utt taltet insag vi att utrustningen inte var komplett.

Vi anlande efter en tretton timmar lang buss fard till Airlie beach dar vi nu har tillbringat tre natter och imorgon vantar nya aventyr, vi ska namligen ge oss ut pa en bat till whitsundays oarna. Far bara hoppas pa att vadret haller i sig sa att vi far komma ut.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Lovilove!! <3

2009-03-20 @ 10:31:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0