det som alla fasar för.

gårdagens uppdatering var under all kritik, men det kan bero på att jag inte var hemma på hela dagen.


Började jobba redan klockan 7.00, tidigt men otroligt skönt när man slutar och har hela dagen framför sig. När klockan slog 14.15 stog Jessica även kallad flu och väntade. Vi styrde stegen mot bussen som skulle ta oss ner till La rambla. Eftersom att det var röd dag och alla affärer var stängda var det mycket folk i staden. Vi bestämmde oss för att ta oss ut till maremagnum, ett stort köpcenter som ligger i hamnen.

Linn var inställd på shopping, vilket det också resulterade i. Men det var inte det enda, Det hände något alla fasar för när de är på shoppingrunda. När man i sina egna tankar eller en djup diskussion med sina vänner är på väg ut och PIP, PIP och världen stannar upp för ett ögonblick, man kollar sig omkring och inser att det är jag som är i centrum. När man står där utan någon påse i handen och man vet att man inte handlat något. Sakta går man in igen och en expedit kommer rusande.
I detta fallet var Linns väska köpt i samma butik. Som tur litade dom på oss och vi kunde lugnt gå vidare, men bara till nästa butik, PIP. Den pinsamma situation som uppstår under en sådan sak upprepades i ett par butiker innan vi bestämmde oss för att skippa shoppingen och istället ta oss två kulor Ben&Jerry´s glass!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0