dag 3

efter en lang natts stadande sov vi lite langre an vantat, det blev en god frukost och sen packade vi for en dag pa stranden. man tar forst metron ett par stationer och sen gar man en 20 minuter. Det ar otroligt mycket folk och varmt och skont  vattnet. Linn ar den forsta manniska jag hort blivit besviken av att inte ha svettringar underarmarna (det skulle ju vara perfekt bloggmaterial, pastog hon)
Linn har introducerat lagenhetens lage som en trakig forort men efter en utforskning igar andrade hon sig, vi hittade namligen ett enormt shoppingcenter men massa butiker och massa mat, dar var aven en liten park dar vi sakert kommer tillbringa ett par eftermiddagar med vara bocker. Vi lyckades ocksa stor handla, sa nu har vi mat for minst en vecka, vilket kanns mycket bra.
Barcelona kan jag forklara som en valdigt fin stad, med kultur, nattliv (som vi dock inte provat pa an), och stranden och bergen bara runt hornet. och sist men inte minst, backar och trappornas stad och idag har jag varit duktig och tagit alla trappor istallet for rulltrappor, man maste ju forbranna allt onyttigt man stoppar i sin (det har iforsig inte blivit sa mycket), men igar klamde vi 4 portioner chokladpudding (tillsammans, inte var). jag foreslog att vi skulle dela upp och spara men Linn tyckte det var lika bra att gora och spara i kylen men nix, hon slevade upp allt pa en gang. Hon gor entre och jag ska ta en bild pa henne da sager hon "jag ska dra min magen, det ser skit ackligt ut med tjocka tjejer som ater".
Imorgon vantar en promenad till bergen och sen ska vi storstada vart rum och packa upp allt. Eftersom att allt ar stangt sondagar kommer ni fa vanta till pa mandag med en updatering fran mig.  


Hoppas ni har en bra helg!

Forsta maltiden lagad pa hemmaplan. tonfisksallad.

Idag blev det tortilini med sallad

Chokladpuddningen

Var matsack vi hade med till stranden, kostade inte manga kronor.
Vi kor budget


Var nystadade toalett

och koket


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0